– Vi vil at kunden ikke skal se oss

IMEMO AS er leverandør av IT-driftsplattformer inkludert support, SLA avtaler, rådgivning og drift, og tilbyr moderne skyløsninger. - Det er en tjeneste som du egentlig ikke skal tenke over, det skal bare virke.

– Vi må kunne finne gode løsninger for kunder som har en distribuert plattform, sier daglig leder Terje Brand.

IT-selskapet med ni ansatte hadde sin oppstart i 2015 og har i dag som mål å være en samarbeidspartner for forretningskritiske IT-driftstjenester. På kundelisten finnes navn som Obos, M-Tek AS, Kondomeriet, Optimera Byggsystemer og Tusenfryd AS.


181047
­


– Dét det handler om for kunden er å ikke se oss. Det er en tjeneste som du egentlig ikke skal tenke over, det skal bare virke. Og hvis det bare virker så er du fornøyd, sier Brand.

IMEMO drifter applikasjoner og webløsninger for både små og store selskaper, og tar seg av drift, support, IT-sikkerhet, service samt brukerstøtte.


– IMEMO er ikke personavhengig, så vi jobber hele tiden med at kunden skal oppleve god oppfølging uavhengig av rådgiver.  Det krever en profesjonell tilnærming med dokumenterte arbeidsflyter og god internkontroll.  Vi er stolte over vår supporttjeneste og at vi kan tilby SLA avtaler ned til en times responstid hele døgnet, sier daglig leder.


181047daa


IMEMO drifter kundeløsninger fra egen sky og tilbyr også drift i Microsoft Azure. IMEMO har gode løsninger for fil- og klienthåndtering i skyen med spesielt fokus på drift av EPIServer og Microsoft Dynamics NAV. I tillegg har de solid erfaring med Office 365 og er sertifiserte Microsoft Gold partnere.

– Det er krevende for en liten bedrift, men det gir oss et unikt kvalitetsstempel, sier Brand.

Han forteller at ny teknologi gir flere muligheter for bedrifter til å ta i bruk ny funksjonalitet raskt, men at bedriftene i større grad må ta stilling til hvordan de skal utnytte de nye mulighetene.  Alle valgmulighetene har økt kompleksiteten. 


181047sa


– Du ser ikke hva som er under panseret.


IMEMO er opptatt av å kunne kommunisere med sine kunder på en forståelig måte.


– Folk kan være flinke på IT-drift, men det kan være krevende å kommunisere til brukeren på en måte som han forstår. Du skifter fort over på fagspråk og da fjerner du deg egentlig fra brukeren og han kan fort føle seg litt dum, og det ønsker vi ikke. Vi vil ha en ordlyd og en kommunikasjon mot kunden som gjør at han føler seg ivaretatt, skjønner hva som skjer og blir tatt alvorlig, sier Brand.

Les mer...

2018-01-25 10.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv