185045w2185045w6185045w3185045w4185045w1185045w7185045w5

76 år og med en fortsatt lys fremtid i møte

– Vi ble veldig lite påvirket av finanskrisen, men oljekrisen har vi blitt påvirket av. Men vi har hele tiden vært bevisst på at vi skal jobbe innen flere markeder, og dette har vi sett en positiv innvirkning på i disse tider; vi er stabile og er her garantert i fremtiden.

Entreprenørfirmaet Byggmester Sagen i Stavanger, ble etablert i 1942 av byggmester Håkon Sagen. Han var en ordentlig og respektert kar, som la hele grunnlaget for dagens Byggmester Sagen og deres prinsipper. 


– Når vi sier at vi jobber i Sagen, så smiler folk og sier «hold Dem til Sagen», som har vært vårt slogan i alle år, smiler en stolt Jone Skjæveland, prosjektutvikler og markedsansvarlig i Byggmester Sagen.


Da Håkon Sagen tilnærmet seg Jostein Skjæveland, faren til Jone Skjæveland, i en forening en gang i 1974, var det med en ærverdig og helt spesiell forespørsel. Sagen sjøl skulle gå av med pensjon, og ville at akkurat Skjæveland skulle overta det han hadde bygget opp med sine egne hender og sitt eget renommé under 32 år. Skjæveland sa selvsagt ja, og i dag er det sønnen Jone som er majoritetseier med cirka 71 prosent. Jone Skjæveland har fagbrev både som elektriker, automatiker og er data-IT- og elektroingeniør. 


De fleste i arbeidsstokken på 110 ansatte i Byggmester Sagen har fagbrev som tømrere, og firmaet kan skilte med 1 500 til 2 000 prosjekter årlig, med en samlet ordrereserve på rundt 300 millioner kroner. De er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, som jobber tett opp mot LEAN-filosofien og forbedringsprosjekter som «Be Better Together». Med lokale eiere, er Byggmester Sagen opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Slike faktorer bidrar til at Skjæveland – med all rett – ser lyst på Byggmester Sagens fremtid.


– Vi tar alt fra smått til stort for privat og næring – fra vindu hos fru Olsen og opp til cirka 120 millioner i nybygg og rehab-jobber. 


– Jeg vil si vi er best på rehabilitering, næringsbygg og leilighetsbygg. Så lenge det er nok arbeid der, så er det der vi har best erfaring. 

 

Trygge og solide rammeavtaler med omkringliggende kommuner, har gjennom en årrekke gitt Byggmester Sagen den soliditeten de har forvaltet så godt. Skjæveland hevder hardnakket at de har byens beste arbeidsmiljø, og det er det ingen tvil om etter vårt besøk hos den ærverdige entreprenøren i Stavanger. Vi har fått høre om firmaets årlige juleverksted der de ansatte tar med seg barn og barnebarn til det tradisjonsrike juleverkstedet der både snekring av møbler og førjulskos står på planen, og vi har fått høre om sikkerhetstiltakene som har ført til et lavere sykdomsfravær. 


Hos Byggmester Sagen er menneskene alltid i fokus.


– Vi skal ha det beste arbeidsmiljøet i byen, og vi skal alltid ha fokus på våre ansatte og deres sikkerhet. «Mennesket i fokus», er vårt slagord, fastslår han.  

 

185045w1

Les mer...

2019-02-28 11.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Byggmester Sagen
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 82 33 00
    • Adresse:
      Sjøhagen 6, 4016 Stavanger
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv