185009w4185009w1185009w5185009w6185009w3185009w2

Unn deg det lille ekstra hos Perfect Me

Kroppsbehandling, negledesign, ansikts- og hudpleie og medisinske behandlinger – alt samlet på ett sted. I lekre nye lokaler dekker Perfect Me klinikken i Sarpsborg alle dine behov pluss det lille ekstra.

Daglig leder og kosmetisk sykepleier Irina Ress har siden tanken ble født om en «one stop shop»-klinikk hatt en helt spesiell visjon for salongen.


– Noe jeg har tenkt veldig mye på, som jeg samtidig har hatt fokus på når jeg har ansatt personale her, er at kundene skal få det lille ekstra. Man skal komme inn og kjenne at «åh her kan jeg være en stund».


Spørsmålet er ikke hva Perfect Me klinikken kan tilby, men heller hva er det de ikke tilbyr. Ress har samlet en gjeng dyktige ansatte som dekker alle estetiske behov fra topp til tå – negldesign, sminke til både hverdag, fest- og spesialsminke, permanent make-up, hårfjerning, fotpleie, extensions, nanokeratinbehandling for hår, vippeextension, tannbleking og fettfjerning blant mye annet spennende. Behandlingstilbudet utvides også stadig etter hyppig kursing.


– Her er vi en fin mix av folk som kan litt av alt, sier daglig leder.

Medisinske behandlinger for kvinner og menn
Ress har selv en rekke tjenester hun tilbyr som kosmetisk sykepleier. Sykepleieren nevner blant annet laser, medisinske injeksjoner som fillers, og har også tjenester rettet mot menn.


– For kunder med hårtap kan jeg tilby mesoterapi – mikroinjeksjoner i hodebunnen som stimulerer til hårvekst. Det er for både arvelig hårtap og alopecia, forteller hun.


Ress er utdannet personlig trener og massasjeterapeut som bakgrunn, og det var i voksen alder hun fant ut at det var sykepleier hun skulle bli.


– Det var litt tilfeldigheter at jeg peilet meg inn på dette med estetisk sykepleie, og jeg syns det er kjempemoro.

Fra blå sportsbar til lyse lokaler
Lokalene i Hafslunds gate 41 kom etter oppstart hjemme i kjelleren og noen få år med delte lokaler.


– Jeg hadde gått og tenkt på at en dag skal jeg utvide, og da jeg oppdaget at dette lokalet var til leie tenkte jeg først at nei, det kan jeg ikke gjøre.


Men med Ress’ pågangsvilje og drøm om en klinikk ble lokalene en virkelighet, og jobben var stor for å fjerne sporene etter en blå sportsbar til å bli forvandlet til de lyse og lekre salonglokalene de er i dag.


– Jeg tenkte at det var nå eller aldri, og vi har hatt fantastisk god dugnadshjelp fra venner og familie. Det har gått noen liter hvit maling for å si det sånn, ler hun.


Lokalene åpnet første oktober, og offisiell åpningsfest blir 20 dager etter.


– Vi har en markering 20. oktober der leverandører, nye og gamle kunder, venner og familie er invitert for å feire at vi er i gang.


185009w3


Nanokeratin for glatt hår
Felles for hele staben hos Perfect Me klinikken er at de blir kurset i en spesiell og populær hårbehandling. Avansert biomimetisk teknologi skal redusere friss og gi tilbake glans, mykhet og bevegelighet – også kalt botox for håret.


– Jeg kommer til å tilby keratinbehandling som jeg også hadde tidligere. Jeg tok det for noen år siden, og det forsegler håret slik at det blir glatt og fint. Varianten nanokeratin,  som jeg har gått for, er naturlig og inneholder ingen skadelige stoffer og er veldig effektfull, sier hun.


Den populære behandlingen varer opp til seks måneder, og kan anvendes til alle hårtyper.

Utdrikningslag med negldesign og massasje
Ikke nok med en klinikk som tilbyr alt fra A-Å innen estetiske behandlinger – sykepleieren har allerede flere planer for å utvide tilbudet hos Perfect Me.


– Når vi har fått ting oppe å gå her så skal jeg begynne å snuse på den skjenkebevillingen, sier Ress.


Planen videre for klinikken er å rette seg mot utdrikningslag, bursdag, brudeselskap og lignende og være et samlingspunkt med «pampering» på menyen.


– Da kan det være mulig å leie hele lokalet, få litt champagne og ta festen sin her med massasje og fotpleie. Så vidt jeg vet er det ingen som driver med noe tilsvarende.


Klinikken har allerede tiltrukket seg kunder fra hele Sarpsborg-området, Fredrikstad, Halden, Askim og Ski – selv bare ved å være på Facebook.


– Vi ligger veldig sentralt til og det ligger en busstasjon 50 meter borti gata her. Snart kan du la bilen stå hjemme og komme ned hit på en fredag og få et glass vin mens du fikser neglene dine, smiler sykepleieren. 


185009w5

Les mer...

2018-10-22 12.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv