scandicmarkiser4scandicmarkiser1scandicmarkiser2scandicmarkiser3scandicmarkiser5scandicmarkiser9scandicmarkiser8scandicmarkiser6

Har du hørt om solskjermingen du kan styre med mobilen?

Scandic Markiser, har solskjermingsprodukter til alle behov – både innendørs og utendørs. Med dagens smarthusløsninger, kan du dessuten styre solskjermingen via mobilen! – Den kan styres opp mot mange smarthussystemer, bekrefter Jan Erik Olsen, franchisedriver ved Scandic Markiser avdeling Agder i Grimstad.

Det tryggeste valget på solskjermingsfronten, har for mange nordmenn i flere generasjoner, vært det norske kvalitetsmerket Scandic Markiser. Scandic Markiser har sitt hovedkontor på Gjøvik, og er norskeid. De aller fleste produktene blir også produsert ved den egne fabrikken på Gjøvik.  


En trygghet for kundene 
Franchisedriver for Scandic Markiser avdeling Agder i Grimstad, Jan Erik Olsen, tok over avdelingen her i sør for tre år siden og er ellers godt bevandret i solskjermingsbransjen. Han er stolt over å få presentere Scandic Markiser i Agder, og har bare gode ord å si om deres produkter.  


– Jeg har tyngden for å kunne si at Scandic Markisers produkter er kvalitet. De er norskprodusert, norskeid, familieeid og konkurransedyktig i forhold til kvalitet, forteller Jan Erik.  



Scandic Markiser avdeling Agder holder til i samme bygg XL Bygg, og har et flott showroom der det aller meste av solskjermingsprodukter fra den norske produsenten står utstilt.   


– Showrommet fungerer som en visning for alle og enhver; både private, entreprenører og byggmestere. Jeg synes det er bra at folk kan få mulighet til å ta og kjenne på produktene, da det er en stor trygghet for kundene, fremholder Jan Erik.  


Bestselgerproduktet til Scandic Markiser gjennom flere tiår, er den klassiske terrassemarkisen. Den sveivbare varianten som alle kjenner til, har dog for lengst blitt forbigått av dagens moderne og automatiske variant – som også kan kobles opp mot smarthusløsninger.  



– Nå velger flere og flere en automatisk solskjerming som du kan styre med fjernkontroll. Det kan dessuten programmeres inn i flere smarthussystemer, og du får det på app og alt mulig – uansett hvilken telefon du har. Det kan styres opp mot mange smarthussystemer, forteller Jan Erik om det moderne solskjermingsproduktet.  


Mye å velge i 
Scandic Markiser har i tillegg mye å tilby innen pergola-systemer. Jan Erik nevner blant annet at pergolaer med ulike takløsninger, har økt i popularitet den siste tiden. Her kan du velge blant fastmonterte takløsninger, duk i taket, glasstak og innglassing av store pergolaer.  



Han forteller videre at utvendige persienner, både i størrelsen 50 og 80 millimeter, er svært populært blant sørlendingene.  


– Selv om vi vil ha sol og varme, bør vi likevel skjule oss litt for det, slår han fast. 


I Agder, har salget av det utvendige solskjermingsproduktet zipscreen, skutt i været. Med egenskaper som at det tåler vær og vind, samtidig som den slipper inn varme, så kan den motorstyrte, utvendige rullgardinen som er laget av glassfiber og PVC-duk, både tidsstyres og programmeres i forhold til sol- og lysforhold.  



Av de innvendige solskjermingsproduktene, finner du blant annet plisségardiner, lamellgardiner, persienner, rullgardiner og effektgardiner i sortimentet til Scandic Markiser avdeling Agder.  


– Vi skreddersyr alle produkter etter kundens ønske. Det gjelder farge på duk, størrelse, bredde og utfall – og vi lager alt på millimeteren! Du trenger bare å ringe oss, så kommer vi på en uforpliktende og gratis befaring, forsikrer Jan Erik med et smil.  


Og ved hjelp av to faste montører, blir monteringen av solskjermingsproduktene utført effektivt og med presisjon.  


– Om du har montører som er gode, høflige, ryddige, kjappe – så er mye løst, sier han og skryter av sine montører.  


Viktig med vedlikehold 
Selv om Scandic Markiser har en garanti og reklamasjon på hele fem år, og to år på motoren vil Jan Erik likevel påpeke viktigheten av et godt vedlikehold for at ditt solskjermingsprodukt skal holde seg fint under hele levetiden. 


– Det er viktig med utvendig vedlikehold på persienner og markiser. De må rengjøres jevnlig, og dukene bør du vaske 1-2 ganger i sesongen. Da holder markisedukene plutselig fem til ti år lengre! Holder du de utvendige solskjermingsproduktene vedlike, tar du vare på dem og får en bedre verdi i investeringen din, understreker han.  


I tillegg til solskjermingsprodukter, selger Scandic Markiser avdeling Agder, en rekke andre produkter som garasjeporter fra det norske merket Grapo, og varmepumper fra kvalitetsmerkene Toshiba, Mitsubishi og Samsung.  



– På høst og vinter hjelper vi våre kunder med varmepumper og garasjeporter. Vi prøver å ha mange bein å stå på, og vi vil ha større bredde siden solskjermingsprodukter er litt mere sesongbetont!, smiler Jan Erik avslutningsvis.  





Les mer...

2021-11-01 09.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv