182023åp182023182023d182023ip0182023o182023p182023pa182023paf182023pgaeg182023pgh182023åad182023åaeg182023ågj

Du har vel hørt om Statholdergaarden?

Visste du at i Oslo ligger det en restaurant som har hatt en stjerne i Michelinguiden i 20 år? Lær deg navnet først som sist: Statholdergaarden.

Over grytene hos Statholdergaarden og Statholderens mat- og vinkjeller står verdensmester i kokkekunst, Bent Stiansen. Han åpnet dørene for sine sultne gjester i 1994, i et ærverdig bygg fra 1640-tallet i Kvadraturen i hovedstaden. Ikke overraskende er dette en av Norges aller beste spisesteder.


182023åaeg


- Jeg tror at det våre kunder opplever som spesielt, er at vi leverer en jevn kvalitet på et høyt nivå. Vi utvikler oss hele tiden, men er trygge på den kvaliteten vi leverer - hver gang. Og så har vi to ting som gjør oss unike. Det ene er et fantastisk serveringspersonale. Det er de som skaper den unike atmosfæren som får folk til å senke skuldrene og nyte den luksusen vi har.


- Det andre er at vi har lokaler i en av Oslos flotteste boliger. Det gjør at vi er en tidsriktig restaurant med en historisk ramme. Nylig pusset vi opp for å få en fresh look, forteller han.


Å være tidsriktig betyr at de hele tiden streber etter å utvikle seg. Blant annet skiftes menyene ut hver måned med nye råvarer og nye sesonger. Dette fungerer som en energi-innsprøytning for personalet, og i tillegg synes gjestene at det er spennende med nye menyer.


182023ågj


- Statholdergaarden er for de store anledningene, og mat- og vinkjelleren er mer for de uformelle sammenkomstene. Jeg synes det er veldig gøy at vi har mange forskjellige kunder. Vi er et verktøy for gjestene, og skal tilrettelegge mat, service og interiør for å skape en god opplevelse for dem.

Les mer...

2018-03-22 09:15

195016w1

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.
195013w5

Slik skaper Bevola en tryggere hverdagstrafikk

Artikkel – Tid er penger. Og på grunn av den innsikten ønsker vi å levere trygge, raske og komplette løsninger for oppbygging av lastebiler og hengere, sier salgsleder Per Egil Holm i Bevola.
    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    Arkiv