183081183081j

Med vind i seilene

Gjennom hardt arbeid har Allsikring gått fra å være en nystartet maskot i bransjen til å bli en reell markedskonkurrent.

– Det gikk raskt fra å lure på om vi kom til å få nok kunder, til vi plutselig så å si fikk for mange kunder, sier daglig leder i Allsikring, Espen Lyngvær og medeier Svein Arne Isachsen.


Lyngvær sikter til oppgangen til det nyetablerte firma, Allsikring. Det var sommeren 2017 at bedriften for alvor kom inn på markedet – og de har siden da gjort seg svært synlige i markedet. Samtidig har de blitt en del av OSN, som er en sammenslutning av seriøse aktører i bransjen.


– I løpet av ti måneder har vi fått rammeavtaler med flere kommuner og andre store prosjekter for industri og offentlige etater med stor omsetning for vår bransje å være. Senest i går kom det en stor bestilling gjennom jungeltelegrafen. 


Dette ser vi på som en bekreftelse på at det vi gjør er riktig og at vår strategi fungerer, sier Lyngvær.


– Det har vært mye tilfeldigheter og gode støttespillere, samt hardt og dedikert arbeid, understreker han.


Konseptet til Allsikring er å dekke markedets behov innen sikring og adgangskontroll – både mobile og permanente løsninger. Tjenestene tilbys til både privatpersoner, entreprenører, industri og offentlig sektor. Det legges frem som et viktig prinsipp at det skal fremtre enkelt å bruke Allsikring som leverandør. Lyngvær understreker at de vektlegger å være kundevennlige og serviceorienterte.


– Kunden skal være sikker på at vi er der også etter at produktene våre er levert, sier han.


– Vi i Allsikring har valgt å ha et lager i Sandefjord nært tilknyttet E18. Det er for så vidt dyrt å sitte med lager for en nystartet bedrift, men vi ønsker å kunne være leveringsdyktige og ha bredde i sortimentet fra første dag.


– Vi har ganske gode innkjøpsavtaler og dermed ypperlige rammevilkår gjennom gode relasjoner til våre leverandører. Dette er boosten som vi trenger, forklarer Lyngvær.


En annen viktig filosofi for Allsikring er at alle kunder som tar kontakt skal få svar.

Lyngvær forklarer at deres montører har lang erfaring innen mekanisk montasje av gjerder, porter, rekkverk og gitterboder fra andre firma i bransjen.


– Vi har sluppet å gå ut i markedet og annonsere etter folk. På automatikkmontasje har de lang og god erfaring med automatikk til både faste og mobile installasjoner.


– Heldigvis har vi stort nettverk i bransjen slik at vi kan leie inn personell etter behov for å ta toppene.


Lyngvær sier at flere av de etablerte firmaene i bransjen syntes det var spennende med ny tilvekst i bransjen. For dem er det viktig å kunne ha gode relasjoner også med våre konkurrenter.

 

– Hva får dere mest skryt for?

– Vi har fått skryt både i forhold til oppfølging og at våre montører har gjort en god jobb. Vi får også en del skryt på kvaliteten på våre produkter. Vi har eksempelvis levert spesialporter på millimetermål hvor det har stemt hundre prosent. Da var kunden særdeles fornøyd. Man sier at for hver misfornøyd kunde, så må man ha ti fornøyde. Det ønsker vi å etterleve.

Les mer...

2018-06-20 09.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv