fenstadbygg5fenstadbygg2fenstadbygg3fenstadbygg4

Denne lokale entreprenøren har holdt på siden 1969

Med aner tilbake til 1969, holder Fenstad Bygg stand på Øvre Romerike som den lokale entreprenøren man virkelig kan stole på. – Vi har fokus på lokale, fagutlærte og faste ansatte, sier daglig leder Per Johnsen.

Fenstad Bygg startet som en liten familiedrevet byggmesterbedrift i 1969. Trygve Johnsen, som startet byggefirmaet for 53 år siden, sitter faktisk fortsatt den dag i dag som styreleder i en alder av 77 år, mens Trygves bror, Per Johnsen, er daglig leder i familiebedriften som flere av hans brødre også har vært involvert i.


– Jeg begynte i 1975, så det er noen år siden det nå, sier Per innledningsvis med en varm latter.


Samarbeider med eiendomsselskap
Fenstad Bygg har i løpet av årene gått fra å være en liten familiebedrift til å bli en større tømrerbedrift med rundt 25 ansatte. Suksessen og det gode ryktet som de har opparbeidet seg i Øvre Romerike, førte til at eierne etablerte det samarbeidende eiendomsselskapet Øvre Romerike Eiendom i 1995. Trygves sønn, Pål Anders Johnsen, er daglig leder i eiendomsselskapet, og hovedeier i begge.


– Det er Øvre Romerike Eiendom som utvikler tomter; alt fra råtomter til byggeklare tomter, og så er det Fenstad Bygg som setter opp husene. Det fungerer godt siden det er de samme folka og de samme eierne, forklarer Per.Ved å ha fokus på lokale, fagutlærte og faste ansatte, har Fenstad Bygg fått et velfortjent godt rykte på Øvre Romerike. Da Prognosesenteret hadde sin årlige kundetilfredshets-undersøkelse, kom den lokale tømrerbedriften faktisk på andre plass i hele Norge!


– Når man er lokal, så er du nødt til å oppføre deg, spøker Per.


– Vi har alltid kun hatt faste ansatte. Vi tar inn 1-2 lærlinger hvert år og har fokus på å lære dem opp og forme dem selv – da får man ofte det beste resultatet, forteller han videre.


Bygger så billig som mulig
Nedslagsfeltet til Fenstad Bygg er områdene Ullensaker, Elverum, Nes, Eidsvoll og Sørum på Øvre Romerike. Stort sett går det i småhus og eneboliger i tre for tømrerbedriften, som dessuten er medlem i Mesterhuskjeden.Privatkunder som har egne tomter de ønsker å bygge på, er primærkunden til Fenstad Bygg. Men siden det ikke er så lett for privatkunder å skaffe tomter, er de nødt til å ha fokus på eiendomsutvikling også, igjennom søsterselskapet. I skrivende stund har de et nytt felt på gang på Jessheim, der det skal bygges hele 250 boliger.


– Det er ett av de største feltene vi har vært borti, og der skal vi sannsynligvis bygge frem til 2036. Vi har hatt store prosjekter før også, og vi driver også med et stort prosjekt nå på Nes, med 120 enheter, forteller Per.


– Det blir spennende å se hvordan salget vil gå på de husene vi har satt opp for salg nå. Vi har fokus på at vi stort sett skal bygge så billig som mulig, for desto billigere vi klarer å bygge, desto billigere klarer vi å selge husene våre. Det er noe vi alltid har med oss, for desto tryggere arbeidsplass har vi, smiler Per avslutningsvis.


Les mer...

2022-08-01 08.00

toyotaoslo5

Starten på en spennende fremtid for bilmerkene Lexus og Toyota

Artikkel Både Toyota og Lexus har kommet med elbiler som virkelig har x-faktoren og som oppfyller bilkjøperens alle krav og forventninger. – X-faktoren når det gjelder elbiler, er jo hvordan de fungerer på vinteren,...
mobileskoyen5

Sjelden vare: Denne bilforhandleren har fått stor suksess ved å kun ha fokus på ett merke

Artikkel Mobile Skøyen er en konseptbutikk der fokuset er rettet mot ett nybilmerke, det velkjente og fortsatt fremadstormende Nissan. – Her har vi folk som er eksperter på merket, og det tror jeg gir en ekstra...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • FENSTAD BYGG AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   63 94 87 60, (mobil): 90 57 18 01
  • Adresse:
   Jessheim Næringspark, Elektroveien 5, 2069 JESSHEIM
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv