201004w8201004w9201004w7201004w6201004w5201004w4201004w3201004w2201004w1

Norges mest unike treningssenter?

Den daglige lederen i Toppform Fitness, behandler medlemmene sine som om de var gjester. – Vi har truffet noe som folk liker der ute, det er det ikke noen tvil om!

Bransjemagasinet har pratet med vitaliteten i egen person – den blide og engasjerte Ketil Hegdalsaunet. Etter å ha fått en fot inn i treningskjeden Family Sports Club i 2010, steg han fort i gradene - fra å gå i lære til å overta Family Sports Clubs virksomhet her i Moss. Resultatet seks år senere er Toppform Fitness; et treningssenter helt utenom det vanlige, drevet av en ildsjel som brenner for det personlige møtet med medlemmene. 



– Jeg ønsket helst å drive et treningssenter, og det fikk jeg endelig muligheten til! Etter en lang og humpete vei kom jeg endelig i mål. Jeg kjøpte selskapet og byttet samtidig lokale, forteller Ketil, som ønsket å ta treningssenteret til nye høyder.


Åpningen ble en storsuksess
Han forteller litt skøyeraktig at han lærte seg mye om hvordan han ikke ville drive et treningssenter da han jobbet i Family Sports Club. Etter å ha byttet både navn og lokaler, var det hele klappet og klart i desember 2016, og med seg inn i de tomme lokalene fikk han de 400 eksisterende medlemmene fra Family Sports Club. 


– Vi hadde en kjempesuksess med åpningen, og mange nyvervede medlemmer fant veien til oss, sier Ketil med et stort smil. 



– Vi ønsket å levere et stort treningssenter hvor vi opererer med en stor tilstedeværelse av ansatte og en pris som på mange måter kan sammenlignes med lavprissegmentet, forteller han om visjonen til Toppform Fitness.


Stor plass å boltre seg på
Etter kort tid utøket Toppform Fitness lokalstørrelsen med 500 kvadratmeter i samme bygg, og fikk mer og mer utstyr på plass. Det gikk ikke lenge før Ketil igjen satte seg ved forhandlingsbordet, og skrev under en kontrakt på ytterligere 1000 kvadratmeter. 


– I dag er vi et treningssenter på 2800 kvadratmeter med over 3000 medlemmer på tre år – det er helt sinnssykt, sier Ketil med et stort smil. 


Det personlige møtet er alt
Ketil avslører at han er livredd for at hans rolle i treningssenteret skal bli minimert til en administrativ rolle der kundekontakt ikke er en del av hverdagen. For Ketil betyr nemlig det personlige møtet med treningssenterets medlemmer alt.


– Jeg elsker mennesker og jeg elsker å være her! Jeg tar imot kundene mine som gjester og blir kjent med dem. Tilstedeværelse er viktig. Å ha personlig mottak av kundene er dritviktig, sånn at du ikke bare overlater alt til en datamaskin.


– Jeg har ansatt en fast vaffelsteker på fredagene, bare for å ta imot kundene, smile og servere dem vafler! Det er en kjempeverdi, sier han muntert.


Ved å satse på én ting og velge vekk fordyrende ekstratjenester og badstuer, går Toppform Fitness i bresjen for å tilby et stort og luftig treningssenter med en behagelig innetemperatur, der du ikke trenger å stå i kø for å benytte treningsapparatene. 3000 medlemmer er mange, men til tross for dette oppleves aldri treningssenteret som fullt. 



– Jeg spekulerer ikke i kundenes komfort ved å tøye grenser, tenke pris eller lure på hvor mange jeg kan få inn her. Det er så viktig å ikke falle for grådigheten og tenke at mye vil ha mer, fastslår Ketil.  


Sunt inneklima

Toppform Fitness har totalt 28 ansatte, deriblant dyktige instruktører og PT-er. Treningssenteret er åpent fra 05 om morgenen til 12 på kvelden, og har en nedre aldersgrense på 13 år de tidene som senteret er bemannet. Gruppetimene finner sted i den store salen på 240 kvadratmeter, den mindre på 120 kvadratmeter, og i den toppmoderne spinningssalen. Hele tiden blir sentermedlemmenes komfort tatt til følge – selv på varme sommerdager.



– Det er viktig med luft, aircondition og å ivareta kundenes komfort på en varm sommerdag. Som i fjor; da var jeg meget glad for at jeg hadde trumfa gjennom et flott, ventilert og godt dimensjonert airconditionanlegg i alle avdelinger, ler Ketil.


Dekker hele bredden
Ketils fokus for fremtiden er å fortsette i samme, jordnære bane som de gjør i dag. Ved å ivareta kundeporteføljen og rette fokuset på de eksisterende fremfor de potensielle kundene, håper Ketil at Toppform Fitness treffer folk på en helt annen måte enn de konkurrerende treningssentrene.


– Vi har truffet noe som folk liker der ute, det er det ikke noen tvil om! Vi er så trygge på vårt konsept med å levere et knall up-to-date treningssenter med de viktigste fasilitetene som renhold intakt, god parkering, enkelhet i forhold til å komme seg til senteret, og å ha god plass når du er inne. Vi dekker hele bredden, konkluderer Ketil muntert.


Les mer...

2020-01-07 15.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv