194021w5194021w7194021w6194021w4194021w1194021w2194021w3

Norsk kjøkkenkvalitet gir best verdi for pengene

– Ganske ofte kommer det inn kunder som bare trenger å bytte hengsler på Huseby-kjøkkenet sitt, og da er kjøkkenet kanskje 40 år gammelt, forteller interiørdesignerne Veronica Nordseth og Margaret Nordsveen ved Nye Kjøkkenhuset Hamar.

– Mange synes det er viktig at det er norsk, for da vet man hva det står for og hvor det er blitt produsert. Ofte er norsk veldig solid, og det henger nok igjen hos det norske folk, kan medeier Veronica Nordseth i Nye Kjøkkenhuset Hamar, fortelle.


Sammen med Margaret Nordsveen, eier og driver de den lille kjøkkenbutikken med det store hjertet. Her ytes god service, og hjertene til de to eierne banker for grundig kundeveiledning og kvalitetskjøkken.



30 år på nakken

– De som har kjøpt Huseby-kjøkken for 30 år siden, kommer tilbake når de vil ha et nytt kjøkken. Og da vil de gjerne ha et Huseby-kjøkken igjen! Kundene våre vet hva Huseby står for og at det er bra. Vi tror at Huseby er et kjent kjøkkenmerke her i Hamar, sier damene og legger til at de har vært her i snart 30 år. 


Huseby er kjent for å produsere bra kjøkken. Med lang garanti, solide skinner og hengsler kombinert med et utrolig slitesterkt materialvalg, kan du alltid stole på Huseby når det kommer til kvalitet.


– Stadig kommer det inn kunder som bare trenger å bytte hengsler på Huseby-kjøkkenet sitt, og da er kjøkkenet kanskje 40 år gammelt. Jeg tror ikke det finnes mange leverandører som kan si det samme, fastslår Nordseth.


Personlig service og lang erfaring

De har flest private kunder, men har i løpet av årene beveget seg litt i retning prosjektmarkedet med mindre boligprosjekt. Når du som privatkunde kommer inn til de to dyktige damene i Nye Kjøkkenhuset Hamar, kan du forvente deg å bli hørt. Når dere sammen har funnet drømmekjøkkenet, reiser enten Nordseth eller Nordsveen ut til kunden for å ta mål.


– Vi er jo bare to, så vi er avhengig av at vi kan tilby noe som ikke alle andre kan tilby – og det er personlig service og lang erfaring. Om kunden spør om vi kan hjelpe dem med farger på vegger og gulv, så bistår vi gjerne med råd, smiler interiørdesigneren muntert. 


Her hos Nye Kjøkkenhuset Hamar finnes det mange ulike kjøkken å velge mellom. I alle prisklasser, fra enkel standard til luksus.

 

– Vi prøver å forholde oss til kundens budsjett, når vi tegner og lager et tilbud, understreker Nordsveen.



Fra tegning til ferdig resultat

Kjøkkenmerkene til Nye Kjøkkenhuset Hamar er; norske Huseby og danske JKE design. Den største forskjellen mellom de to merkene er hvordan skapene er oppbygd. 


Ventetiden fra du bestiller et splitter nytt kjøkken til du kan ta det i bruk, er fra 4-6 uker.


– Vi er behjelpelig med å skaffe montører, snekkere, rørleggere og elektrikere. Noen kunder velger å reise bort mens renoveringen pågår, opplyser Nordseth. 


I tillegg til kjøkken, kan Nye Kjøkkenhuset Hamar tilby bad og garderobeløsninger fra både Huseby og JKE design.


Kundegruppe fra ung til godt voksen

– Vi selger kjøkken til alle, fra de unge til de godt voksne. Våre kjøkkenkunder søker ofte hjelp fra A-Å. Gjennom den gode servicen og personlige veiledningen ønsker vi å fremstå som en seriøs samarbeidspartner.


– De som er godt voksne har kanskje litt bedre økonomi til å sette bort hele prosjektet. Den yngre generasjonen er mer «handy» og kan fikse mer selv.


Kjøkken i spreke farger

Når det kommer til fargevalget, er det hele 2 500 farger å velge mellom. Du kan få kjøkken i akkurat den fargen og fargetonen du liker best.



– Vi har levert både knall lilla og oransje kjøkken – du kan få hva du vil! Det kan bli litt for mye å velge imellom, noen ganger har vi kjøpt fargeprøver og malt slik at det blir lettere for kunden å forestille seg det endelige resultatet. 


Visjonen til den lille kjøkkenbutikken i Hamar, er ikke nødvendigvis å bli den største, men den beste på service og oppfølging. 


Nordseth og Nordsveen poengterer viktigheten av å ha et kjøkken du virkelig trives i:


– Det er jo der man gjerne samles når man får besøk. Et kjøkken er et veldig viktig rom, avslutter de.

Les mer...

2019-10-02 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv