204026w2204026w1204026w3204026w7204026w6204026w5204026w4

Satser på boligbygging i områder med eksisterende infrastruktur

Zeiner Bolig AS, har lang erfaring med å bygge boliger. De tar seg av alt fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdig hus til sluttkunden, med utgangspunkt i eksisterende infrastruktur.

Johan Lauritz Zeiner, er femte generasjon Zeiner. Zeiner-familien har drevet med byggevarer i 110 år, og er et kjent navn i Tønsberg-distriktet.


– Før drev vi Byggmakker Zeiner i Tønsberg, og var medeier i Byggmakker-kjeden i Norge, som ble solgt i 2005. Da de lokale byggevarehusene ble solgt til Montér i 2012, sluttet vi der, og Zeiner Bolig ble startet i 2013, forteller Johan innledningsvis.



Alt innen boligbygging
Tuftet på en lang erfaring fra byggevarebransjen, kan Zeiner Bolig tilby alt innen boligbygging.


– Det er en morsom måte å jobbe på; å få følge hele prosessen. Vi gjør alt fra å kjøpe tomten til å få den regulert, til å bygge boligene og selge de til sluttkunden.


Faktum er at Zeiner Bolig har et eget prosjektlederteam, som utfører koordinering, prosjektering og utførelse på byggeplassen. Ved å ansette egne ingeniører og anleggsledere, har de kontroll på hele prosessen fra a til å.


– Vi er veldig kvalitetsorienterte i det vi gjør. Vi prøver å skille oss ut på løsninger og design, for vi bygger ikke bare boliger, men hjem. Og vi samarbeider med interiørdesignere for at det skal fremstå delikat, og har fått gode tilbakemeldinger på det, sier Johan.



Bygger seg inn på eksisterende infrastruktur
De konsentrerer seg hovedsakelig om Tønsberg-regionen, og hovedprosjektet nå om dagen er Tolvsrød Hage, der de er i full gang med bygging og prosjektering av totalt 37 boliger.


– Vi har kjøpt det gamle gartneriet Bjørkholt, der bygger vi 33 leiligheter. I tillegg skal vi bygge to tomannsboliger på et stort tun omgitt av store, grønne arealer. Det skal bli til fire rekkehus, opplyser Johan.



Zeiner Bolig er spesielt opptatt av beliggenheten og at infrastrukturen er godt etablert i områdene de bygger.


–  I utgangspunktet bygger vi oss inn på eksisterende infrastruktur, for der er det mer attraktivt å bo. Det er også en miljømessig mer riktig strategi i forhold til å bygge helt nytt, fastslår han.


Flere spennende prosjekter
Tolvsrød-prosjektet går så det suser, selv om prosjektet ble startet i korona-måneden mars. Byggearbeidet har startet for lengst, og 17 av de 37 enhetene er allerede blitt solgt takket være tidlige interessenter. Første halvdel av prosjektet er innflytningsklart i desember 2021, og andre halvparten skal være nøkkelferdig i mars 2022.



Prosjektet på Tolvsrød er bare ett av flere aktuelle. Johan forteller at de har et stort prosjekt på Velleskogen på Eik, som er avsatt i kommuneplanen og involverer 400 boliger. I tillegg har de et nytt prosjekt med ti boliger i sentrum av Tjøme.


God etterspørsel i boligmarkedet
Johan kan dessuten avsløre at Zeiner Bolig nylig har kjøpt seg inn i to selskaper; Lillesandhus og Tønsberghus. Tanken bak kjøpene er å bygge eneboliger på egne tomter med Tønsberghus, og tilby arkitekttegnede hus gjennom Lillesandhus. De to selskapene har 20 ansatte og går trolig en svært lys tid i møte.


– Vi opplever at det er god etterspørsel i markedet nå om dagen, og Vestfold er interessant for mange. Vi har hjertet vårt i Tønsberg, vi kjenner markedet godt og vil være en ordentlig aktør i boligbyggermarkedet, smiler Johan bekreftende.


Les mer...

2020-11-10 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv