172056m172056s172056aa172056172056sm

Adrenalinkick på utdrikningslaget?

De vakre omgivelsene i Øygarden er et eldorado for utendørsaktiviteter. Og det er her TeamX AS holder til. Geir-Atle Vik og Marita Edvardsen gir firmaer og utdrikningslag en opplevelse de vil huske lenge. For hvem glemmer vel adrenalinet som pumper gjennom kroppen når de står på Flyboard? Eller når de jakter på “fiender” på en privat holme under en paintballkamp?

Oppstarten fant sted i 2002, og den gang var eventfirmaet en beskjeden affære. Det begynte med en båt og noen drakter på en kai, og så kjørte de noen turer ut på havet for å vise frem vestlandsnaturen, forteller Vik.


- Etter hvert økte vi med flere aktiviteter. Vi begynte med paintball, hvor vi kjørte ut lag og firmaer til en holme hvor de hadde paintball-krig. Siden har det utviklet seg videre. I 2008 begynte vi å bygge huset vi holder til i nå, og to år etter flyttet vi inn. Da økte vi også på med samarbeidsaktiviteter, pil og bue-skyting, øksekast og Waterball.


For to år siden var TeamX AS den første på vestlandet til å tilby Flyboard. Dette er en fantastisk gøy aktivitet hvor man står på et brett mens en vannskuter med motor gir en følelsen av å fly. Dette er veldig populært for utdrikningslag, sier Edvardsen.


- Vi ordner absolutt alt, fra transport og mat til lokaler og aktivitetene. Det er mye lettere for oss å stå som totalleverandør.


172056aa-teamx


Typiske kunder er et firma som skal ha en blåtur, eller en gjeng som kommer for et utdrikningslag. Hovedgruppen er menn i alderen 18-27 år. Når det gjelder firmaer, er det veldig mange som ønsker å ha møtevirksomhet før aktivitetene. Da legger TeamX AS til rette for dette.


172056n-teamx


Mens utdrikningslag ofte foretrekker pakken med havrafting, paintball på egen holme og Flyboard, velger firmaer havsafari, pil & bue, øksekast og turer ut til det lokale, nedlagte bølgekraftverket.


- I Øygarden finnes det et bølgekraftverk som ble bygd i 1985. Det ble ingen suksess fordi bølgene var så enorme og kraftige, og bare knuste alt. Men vi tar med kunder ut dit på sightseeing på havturene våre. Da snakker vi om ville naturkrefter.


172056sm-teamx


Duoen legger vekt på at sikkerheten alltid står i fokus. Når det gjelder båtturene følger de alltid regelverket for passasjertrafikk. Og alle passasjerer får hjelm med visir, egne drakter og hvert sitt sete i båten slik at de kan sitte.


- Beliggenheten vår i Øygarden er unik, for plassen her ute er helt rå. Ellers er vi ofte først ute med ting, og vi tilbyr totalpakker for kundene våre. TeamX AS leverer - alltid!


172056-teamx


Les mer...

2017-05-30 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv