171105 BW171105 BW0

Det er gøy å oppfylle folks drømmer! - Block Watne As

Block Watne AS setter farge på Østfold med sine mange spennende prosjekter. Selskapet er kjent for erfaring og kvalitet, noe alle på husjakt i Sarpsborg og Fredrikstad nyter godt av. Block Watne AS bygger for fremtiden i samarbeid med lokale underentreprenører.

Bent Drageset ble ansatt i Block Watne AS i 2010, og er daglig leder for selskapets avdeling i Østfold. Han forteller at de har en stab på totalt 38 personer, hvorav 27 av dem er snekkere og tømrere som er ute i felten og produserer bygg. Alle andre fag har de underentreprenører på.


- For tiden har vi mange prosjekter gående parallelt. Ett av dem er et stort prosjekt i Sarpsborg som heter Bjørnstad. Her skal vi totalt bygge 180 boenheter fordelt på leiligheter i toetasjers-bygg, rekkehus og eneboliger. Det blir en god miks av alt. Tomten ligger midt i smørøyet på Grålum, med sykkelavstand til både sentrum, Tunejordet og det nye sykehuset.


- Og på Begby i Fredrikstad har vi et fellesprosjekt med OBOS Nye hjem. Her skal vi bygge mellom 420 og 450 boenheter i hele spekteret, fra leilighet i høyblokk til eneboliger. Her har man en god beliggenhet mot Fredrikstad sentrum og E6, og ikke minst en fantastisk utsikt. Vi forventer byggestart til høsten, og at de første kan flytte inn i fjerde kvartal 2018. Salget har ikke startet enda, men vi har begynt markedsføringen og mange har meldt sin interesse.


Block Watne AS i Østfold jobber konstant med å kjøpe nye tomter for å sikre fremtidig utbygging. De har et godt samarbeid med forskjellige aktører i både Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Rygge. Med et velfungerende team internt og erfarne folk som produserer byggene ute, setter de stempelet sitt på den kvaliteten selskapet har blitt så kjent for. En viktig faktor i dette er å sikre fremtiden ved å ta inn lærlinger innen snekker- og tømrerfaget. 


- Vi har en forpliktelse overfor faget vårt å være med på å utdanne nye fagarbeidere. Målsetningen er å ta inn én ny lærling hvert år, fordi alle skal få en god opplæring, og vi har et godt samarbeid med opplæringskontoret. De fleste klager over dagens ungdom, men vi har stort sett bare flinke ungdommer som har gjort en god innsats som lærlinger. De fleste har blitt tilbudt fast jobb, kan Drageset fortelle. 


- Det er gøy å bygge boliger og oppfylle folks drømmer! Block Watne AS er en solid aktør som har vært her lenge, og som har god økonomi. Og derfor vil vi være her selv i nedgangstider. Fornøyde kunder er viktig, og vi måler kundetilfredsheten hele tiden.


171105 BW

Les mer...

2017-03-31 15.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv