172051.172051.f

En revolusjon innen catering

Trond Viggo Våga ønsker å revolusjonere cateringbransjen. Og når du hører ham snakke om råvarer, det å lage mat fra bunnen av og om lidenskapen ved å spise, forstår du at han kommer til å lykkes. - Folk skal tenke på Bohemer Catering når de tenker på catering på Karmøy og Haugalandet, sier han.

Allerede som femåring stod han alene på kjøkkenet hjemme og lagde muffins. Siden har mat vært hovedingrediensen i livet hans. Dag og natt, gjennom utdanning og kokkejobber på både hoteller og restauranter - Trond Viggo Våga lever og ånder for at folk skal få gode matopplevelser. Da han etablerte cateringfirmaet Bohemer AS, var det med et mål om å endre folks syn på hva catering er og kan være.


1


- Jeg ville skape en revolusjon innen catering, med mat av skikkelig kvalitet laget på skikkelig vis. Det gamle synet med eldre damer på kjøkkenet som legger én og én reke på et smørbrød må vekk. Ønsket mitt var å fjerne hermetikkboksene, heve nivået og bruke fersk mat. I tillegg ønsker jeg å vise at det går an å bruke noe annet enn persilledusk på koldtbordene og sprøstekt løk på roastbiffen!  


172051.f


Store ord å leve opp til, kanskje, men Bohemer Catering holder det de lover. Karmøyfirmaet lager absolutt all mat selv. Å lage pålegg og stappe pølser krever dyrt utstyr, hard jobbing og mye kunnskap om kjøtt. Men Våga liker å gjøre det på sin egen måte, og å kunne selv velge hva han vil gjøre med sine produkter.


- Konseptet er mat laget fra bunnen av, med fokus på råvarer du kan spise. Målet er ikke å revolusjonere smaker, men å forbedre de smakene som allerede finnes. Vi er veldig opptatt av temperatur og fagkunnskap, fra vi får råvaren til den leveres til kunden. Hele tiden er det maten som er i fokus, og at den skal ha bra kvalitet. Ja, vi brenner rett og slett veldig for det vi driver med.


172051.n


De får mange gode tilbakemeldinger fra kundene. Utfordringen er å tilby folk noe annet enn hva de er vant til. Alle vet at det er vanskelig å endre gamle vaner, men et raskt blikk på de fristende menyene til Bohemer Catering burde gjøre jobben lettere. Med flere avdelinger rundt om i distriktet, og en egen helgeåpent street food-avdeling, viser Våga og kollegene at de mener alvor.


- Det finnes ikke begrensninger når det gjelder mat! Vi leverer til alle anledninger, fra mottakelse for bedrifter til bryllup og bursdager. Hvis folk har noe å feire, er vi der.


Bohemer-logo-2015-bilde-6




Les mer...

2017-05-22 20:00

201031w1

– Vi fikser alt fra topp til tå

Artikkel Skjønnhets- og velværesalongen Maxi Velvære, tilbyr mange ettertraktede behandlinger under ett tak, og pleier kroppen fra topp til tå.
202002w3

Slik får du en enklere byggeprosess

Artikkel Totalentreprenøren Grødem Bygg, tar seg av kontakten med underleverandører – for en enklere og mer ryddig byggeprosess for kunden.

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

    IKEA forener verden

    Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv