Kvalitetsstempel i norske hjem

Teppeprodusenten Lone Tepper AS som også importerer videre til norske møbelkjeder og butikker, jobber tett med sine kunder og har i over 40 år vært et kvalitetsstempel i norske hjem.

Det som startet med egenlagede maskiner i et hønsehus i 1976 av grunnleggeren Alfred Wold på Lone, et lite tettsted utenfor Bergen, skulle vise seg 40 år senere å bli Norges eneste leverandør og importør som også produserer sine egne tepper. Lone Tepper produserer flosstepper– et ekte naturprodukt av ypperste kvalitet, og importerer i tillegg til norske møbel- interiør- og fargekjeder som Bohus, Møbelringen og Home and Cottage, i tillegg til flere frittstående butikker.


181038dsdss


– Lone Original, som er navnet på de teppene som vi produserer selv, er blitt en merkevare og et kvalitetsstempel. Også de teppene som vi importerer bruker vi mye energi og ressurser på å finne tepper som vi syns har en kvalitet som tilsvarer det vi vil stå for, sier Monica Vestheim Svendsen, sortiments- og markedssjef hos Lone Tepper.


Import og spesialbestillinger

Lone Tepper samarbeider tett med sine kunder og Svendsen forteller at de ønsker å være en sparringspartner og levere tepper som passer inn i deres øvrige sortiment.


181038s


– Vi undersøker hvilket uttrykk kjedene har av stilarter og stilretninger. Når vi er på messer ser vi spesielt etter tepper som passer inn i deres profiler. Når innkjøperne fra kjedene kommer til oss finner de produkter tilpasset deres sortiment. Det gjør at brikkene faller fortere på plass, sier Svendsen.


Markedssjefen forteller at de leverer egenproduserte tepper til blant annet norske ambassader i utlandet.


– Vi gjør gjerne spesialbestillinger til spesielle størrelser og farger. Vi har våre egne farger, men om det er ønske om en spesiell farge kan vi få farget ullgarn og lingarn i den fargen, sier hun.


Kvalitetstrend

Sortimentsansvarlig, som selv har bakgrunn innen design og interiør, forteller at trenden i norske hjem har forandret seg fra minimalistisk til å ha det lunere og mer personlig hjemme de siste årene.


181038dsds


–  Nå skal det være mer tekstiler som tepper og gardiner, dypere farger og tyngre materialer, gjerne en stilblanding som skaper atmosfære og personlig uttrykk i rommene, sier hun.


Hun forteller at til tross for at stiler og trender forandres, så er det alltid stor etterspørsel på kvalitet.


– Av Lone Tepper fins alt fra rimelige ryer til eksklusive flosstepper. Av Lone Original får du et ekte naturprodukt tvers gjennom, sier hun.



Les mer...

2018-01-11 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv