184007gh184007184007n184007h

– Vi har veldig dyktige håndverkere og tømrere

Byggmester- og entreprenørselskapet Arve Ståle Olsen AS går for å være en av de beste i Larviksområdet, og kvalitet er tydelig gjennomsyret i bedriften.

– Hadde bedriften ikke hatt et godt rykte, så tror jeg ikke vi hadde sittet her i dag, sier Øyvind Bakken, daglig leder i Arve Ståle Olsen AS.


Bedriften ble etablert i 1981 av Arve Ståle Olsen, som var fast inventar i bedriften frem til han gikk bort i 2016. Bakken selv har vært engasjert i bedriften siden 2014, og satt i samme ressursgruppe som Olsen. Han rakk å lære mye fra Olsen. Det aller viktigste han lærte var at kvalitet alltid skal komme først.


– Det jeg føler er bedriftens største fordel er at vi har veldig dyktige håndverkere og tømrere. En fin blanding av voksne og yngre mennesker. Arve var opptatt av kvalitet. Dette ligger i ryggraden til alle og er gjennomsyra i det arbeidet som leveres, sier Bakken. Det er ikke kvalitet som koster, det er dårlig kvalitet som koster.


Håndverkerne i Arve Ståle Olsen AS har enten fagbrev eller lang erfaring i tømrerfaget, og utfører alle oppdrag i spekteret smått til stort. Bedriften tar også samfunnsansvar gjennom å ha flere lærlinger.

Vi er 30 ansatte, så det er en stor lokal virksomhet, smiler Bakken.


184007n


– Vi har både små oppdrag og store oppdrag, alt fra å skifte dører og vinduer eller hva det måtte være, til å være en leverandør på større byggeoppdrag. Vi har arbeidet mye for JM, som er en veldig stor aktør som er kjent for å sette krav til sine leverandører.


Hovedtyngden av oppdragene er i Larvik kommune, men det utføres også jobber i søndre Vestfold. I en bransje med hard konkurranse, hender det likevel rett som det er at gamle kunder kommer tilbake til Arve Ståle Olsen AS.


– Fornøyde kunder vender tilbake for å si det sånn, og det er det vi har fokus på. At kundene skal være fornøyde, sier Bakken kontant.


Ifølge Bakken er det viktig å være kvalitetsbevisst også som kjøper av håndverkstjenester, i en bransje med veldig mange om beinet, der det råder stor konkurranse på pris.


– Jeg vil si at man bør gå på referanser. Man må ikke se seg blind på pris, men se på hva som blir levert. Alt fra materialvalg til løsninger, er viktig for kunden. Den dagen man skal selge boligen, er det viktig å ha dette å vise til.


184007h

Les mer...

2018-07-23 10.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv