utsynbolig5utsynbolig1utsynbolig2utsynbolig3utsynbolig7utsynbolig6utsynbolig4

Aktøren som oppfyller din fritidsbolig-drøm

UTSYN Bolig, bygger boliger og hytter på idylliske tomter på Sørlandet. – Kundene kan være med å få det skreddersydd akkurat slik de vil!

Den profesjonelle aktøren UTSYN Bolig, gjør det lettere for folk flest å realisere drømmen om en fritidsbolig. Med trygghet og forutsigbarhet i høysetet, blir kundene involvert og nøye informert gjennom hele prosessen fra interesse til ferdig oppført bolig!


– Vi leverer hytter og hus både på fjellet og ved sjøen, og har lyst til å få være med på å utvikle noen boligprosjekter, forteller daglig leder og eier av UTSYN Bolig, Svein Tore Overå.


Foto: Simen Haughom/Spectacular Norway


Har kommet langt på kort tid
Svein Tore er etter eget utsagn, over gjennomsnittet engasjert i det han holder på med. Han har utdannelse som bilingeniør og markedsøkonom, og kan i tillegg vise til en svært bred erfaring fra blant annet oljebransjen og forskningsmiljøet. Han landet etter hvert med beina godt plantet i byggebransjen, og startet opp Dinhytte.no i 2004 – forgjengeren til UTSYN Bolig.


– Det å jobbe med hyttekunder er noe helt spesielt. Jeg opplever at de er så positive og avslappede, sammenlignet med blant annet de som bygger hus for første gang. Det er et overskuddsprosjekt, og de virker ikke å være like presset på økonomi. Det gir dem en større frihet til å velge litt mer spennende og gøyale ting! Da skreddersyr vi hyttene helt etter det de ønsker, forklarer Svein Tore.UTSYN Bolig, er relativt nystartet og ble etablert i månedsskiftet januar-februar 2021. Svein Tores sønn, er også interessert i å delta i bedriften når han flytter hjem fra Oslo nå til sommeren. Han er ferdig utdannet med en master og flotte resultater fra én av de beste skolene i London, og vil ta seg av blant annet prosjektutvikling, hyttesalg og boligprosjekter i UTSYN Bolig.


– Jeg føler vi har kommet veldig langt på den korte tiden vi har jobbet. Vi har blant annet sikret oss avtaler om at vi får bygge eksklusivt med våre UTSYN-hytter på 70 tomter hittil. Dette er på fjellet, på Knaben og på Hovden, samt på flotte tomter ved sjøen kun fem minutter i båt fra Farsund. Det er stadig nye grunneiere som tar kontakt, sier Svein Tore, og understreker at de kun selger egne prosjekter oppført på egne tomter.


Skreddersydde og nøkkelferdige hytter
De selger nøkkelferdige hytter, og alt er prosjektert, planlagt og blir oppført som avtalt.


– Det betyr at kundene kan være med å få det skreddersydd akkurat slik de vil! De kan endre plan, rom innvendig, vindus- og terrasseløsninger, plassering og valg av tomt – vi styrer ikke hvilken tomt de skal ha. Det velger kundene selv, utdyper han.Svein Tore opplyser at Knaben er ett av tre hovedsatsingsområder for UTSYN Bolig. Han mener at Knaben er et fantastisk område med masse muligheter for aktiviteter året rundt. Fra Stavanger er det knappe tre timer til Knaben, og for innbyggerne i Kristiansand tar det rundt to og en halv time.


– Det er ikke langt, og jeg forventer at også Kristiansanderne vil oppdage Knaben, for det har de ennå ikke gjort, sier han med et lurt smil.


– Kundene har en tendens til å komme fra Rogaland uansett hvor vi bygger, ler han og anslår at Rogalendingene står for mer enn 80 prosent av alle hyttekjøp som han har gjennomført de siste årene.


Knaben – en attraktiv helårsdestinasjon

På populære Knaben, er det nå kun ledige tomter på Hattevarden hyttegrend, der UTSYN Bolig har en ambisjon om å selge og oppføre opp imot ti hytter i året av de totalt 120 tomtene som er igjen på feltet.– Hattevarden Knaben er et utrolig fint felt som ligger rett ovenfor alpinanlegget og tett i tett med Kvinavegen hyttefelt. Kvinavegen tomt nummer 1, var faktisk den første hytta jeg bygde til meg og familien i 2004 – og det var sånn alt startet, mimrer han nostalgisk.


Videre mener Svein Tore at Knaben er den mest attraktive helårsdestinasjonen de noen gang har jobbet med. Han trekker frem at hytteeierne på Knaben mener at det er aller finest der på sommer og tidlig høst.


– Det som er så spesielt med Knaben, er at det ikke bare er et sted der noen har funnet ut at det er greit å bygge hytter; det er en historisk plass med en fantastisk historie!Knaben er nemlig en gammel gruveby, som var Europaledende på molybden-produksjon blant annet under andre verdenskrig. I dag kan man gå på historievandring i området, og Svein Tore bruker god tid på å gi sine hyttekunder en innføring i stedets unike lokalhistorie.


I tillegg til Knaben, har UTSYN Bolig felt på Farsund og Hovden. I Farsund har de et etablert felt på Bjørnestad i nærheten av båthavnen, og på Hovden har de to flotte hyttefelt. Svein Tore oppfordrer hyttelystne til å ikke vente altfor lenge med å bestemme seg.


– Folk tenker de har god tid, men nå er det opptil ett års forskyvning i forhold til byggekapasiteten, opplyser han.


Dette på grunn av den historisk høye interessen for å få seg en ny hytte.

 

Formidler eksklusive boliger
Avslutningsvis kan Svein Tore stolt fortelle at UTSYN Bolig har fått lov til å formidle Skandinavias mest eksklusive boliger fra det svenske boligfirmaet Willa Nordic, i Agder og i Rogaland.– De skreddersyr hvert eneste hus etter kundens ønske, basert på tidligere erfaringer og løsninger de har gjort for andre kunder. Man kan velge mellom landlig, funkis, amerikansk og romantisk stil. Boligene blir utformet helt etter kundens ønske, og det er for de som vil ha noe helt unikt, smiler Svein Tore avslutningsvis.

Les mer...

2021-04-01 17.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • UTSYN BOLIG AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   478 90 009
  • Adresse:
   Sandeveien 114, 4485 Feda
   Salgskontor – Knaben: Gruvebyen 244, 4473 Kvinlog
  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv