194026w2194026w4194026w3194026w1

Sliter du med muskelsmerter eller migrene? Da bør du oppsøke Cryoklinikken Porsgrunn!

Hos Cryoklinikken Porsgrunn kan du få redusert både smerter, betennelser og fettceller, ved hjelp av en helt naturlig kuldebehandling.

I et stort åpent lokale midt i Storgata i Porsgrunn, holder Cryoklinikken til, og der sitter eier og driver Anette Pedersen klar til å ta imot dagens gjester. 


– Det har vært forsket på cryoterapi i mange tiår, men det er først i det siste at det har begynt å ta av, forteller Anette.


Cryo er gresk, og betyr kulde. Behandlingsmetoden innebærer å bruke en sonde som holder en stabil temperatur på minus 10, og har utrolig mange virkeområder. Blant annet økes blodsirkulasjonen i kroppen. 


– Friskt, oksygenrikt blod inn i muskelcellene løsner opp knuter og smerter. Du endrer på en måte kjemien i blodet og i kroppen. Derfor er cryo veldig god på behandling av idrettsskader, betennelser og smerter. I tillegg kan man fjerne fettceller. Fettcellene eliminerer seg selv ved å bli utsatt for kulde over tid, så jeg kan fjerne blant annet magefett eller valker på armer, hake og lår, forteller hun.Bedre på én behandling
Det var egentlig ganske tilfeldig at Anette åpnet egen klinikk. Etter endt femårig studie som akupunktør, flyttet hun fra Oslo til Porsgrunn for å komme nærmere moren som bor i Porsgrunn. Akupunktør var et vanskelig marked å komme seg inn på, ettersom hun ikke hadde noe nettverk i byen. Derfor bestemte hun seg for å satse på noe eget, og åpnet Cryoklinikken i 2016. Først på vestsiden, før hun flyttet inn i de nye lokalene i Storgata våren 2019. Hun stortrives i jobben.


– Jeg får gode tilbakemeldinger, og kundene mine er fornøyde. Det er spesielt gøy når man behandler folk som har hatt skader og vondt i over 30 år, og som føler de har prøvd alt. Så kommer de til meg og blir mye bedre på bare én behandling. Det gir en veldig god følelse, forteller Anette.


Løfteeffekt på huden
Cryo er en ufarlig og smertefri behandling uten negative bivirkninger. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje. En av bieffektene ved cryoterapi er at den stimulerer kollagen-produksjonen i kroppen. Dette skjer ved økt blodsirkulasjon, enzym- og proteinproduksjon. 


– Vi slutter egentlig å produsere kollagen naturlig ved 30 års-alderen. Kollagen er et viktig protein som blant annet bidrar til smidig og elastisk hud. Derfor kan cryo minske både rynker og akne, forteller Anette.


Behandler migrene
Anette var en av de første i Norge som startet med cryo. I blant annet USA har cryo vært en trend i en årrekke, nettopp på grunn av dens mange virkeområder. Anettes kundegruppe består hovedsakelig av godt voksne mennesker, men hun understreker at behandlingsmetoden gir fordeler for folk i alle aldre. Hun behandler blant annet personer med migrene.


– Jeg har flere kunder som kommer hit for hodepine og migrene. De opplever at etter kun én cryomassasje, så går de fra å ha migrene flere ganger i uken til å gå flere uker uten vondt. 


I kombinasjon med cryobehandlingen kan hun også gi vanlig massasje.


– Man kan gå å få en vanlig massasje for vondt i musklene , men med cryobehandling får du en turboeffekt, som går så mye dypere enn en vanlig massasje, forteller hun.Farlig med Paracet
Anette mener samfunnets tilnærming til medisiner har blitt altfor stor. I butikkhyllene står de reseptfrie, smertestillende legemidlene side om side, enkle å få tak i når behovet melder seg. 


– Alt for mange vet ikke farene ved å knaske for mye på Paracet og Ibux, sier Anette, før hun videre forteller om fosterskader hos gravide, økt risiko for abort, nyreskader og prostataproblemer hos menn. 


– Det er viktig å ha en naturlig tilnærming til et problem. Medisin kamuflerer bare problemet, det fikser det ikke. Med blant annet cryobehandling kan du løse problemet, istedenfor å kamuflere.


Kjente idrettskunder
Cryoterapi kan til og med brukes til å behandle angst. Selv behandler hun mest muskel- og leddsmerter. 


– Jeg har også hatt veldig god effekt på strekk-skader! Det kan gjøre restitusjonen din mer enn 50 prosent raskere, sier hun.


Blant kundegruppen hennes finnes også kjente idrettsnavn, blant annet fotballspilleren Olivier Occéan. Den tidligere Odd-spilleren går jevnlig til Cryoklinikken for å få behandlet strekkskader og muskelsmerter. 


– Det hjelper meg masse å gå hit, blant annet for å forebygge skader. I tillegg får jeg bedre restitusjon mellom kamper og treninger. Jeg anbefaler alle som vil ta godt vare på kroppen sin å ta turen til Cryoklinikken, avslutter Occéan.


Les mer...

2019-10-23 14:30

195036w2

Nylansering: Hybridbilen Subaru Forester er som skapt for norske forhold!

Artikkel For bare noen uker siden kom den endelig. Den etterlengtede hybriden Subaru Forester er Moss Autocenters nye vidunder, og er endelig salgsklar - til daglig leder og Subaru-fantast Harald Hegstads store...
201002w1

Norge trenger flere blikkenslagere

Artikkel Opptaket til blikkenslagerfaget minsker for hvert år. Blikkenslager og daglig leder i Agder Blikkenslager Service AS; Terje Augland, ønsker å fremheve det positive ved å jobbe som blikkenslager.
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  • CRYOKLINIKKEN PORSGRUNN
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   90 53 78 83
  • Adresse:
   Storgata 132 (2.etasje), 3915 Porsgrunn
  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv