201031w1201031w10201031w9201031w8201031w7201031w3201031w2201031w6201031w5

– Vi fikser alt fra topp til tå

Skjønnhets- og velværesalongen Maxi Velvære, tilbyr mange ettertraktede behandlinger under ett tak, og pleier kroppen fra topp til tå.

Det var en tilfeldighet som gjorde at Lizbeth Kvam valgte å starte med hudpleie og velvære, og som førte til at hun sitter her i dag som daglig leder og eier av to skjønnhetssalonger. Hun fikk tilbud om å starte med figurformingsbehandlingen Cavi-Lipo for tre og et halvt år siden, men var til en begynnelse svært skeptisk til behandlingen, og takket først nei.


– Men da jeg så hvor bra behandlingen funket, ble jeg helt gira, forteller Lizbeth oppspilt. 



Populær behandling

Cavi-Lipo er en behagelig og smertefri behandling, som slanker spesifikke problemområder på kroppen og hjelper folk ned i vekt. Utrolig, men sant, så forsvinner fettet ut sammen med avføringen og urinen! Den unike behandlingsmetoden fanget Lizbeths interesse, og hun utdannet seg etter hvert til Cavi-Lipo-spesialist. Deretter leide hun seg inn i et lite behandlingsrom i en klinikk, før det tok helt av med Cavi-Lipo-kunder.


– Jeg skulle først ha det som en liten ekstrajobb, men da hun jeg leide behandlingsrommet av sluttet, måtte jeg enten ta over alt eller flytte. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle jobbe med noe sånt, ler hun. 


Gratis hudkonsultasjon i forkant

To avdelinger med til sammen syv ansatte, bekrefter at Lizbeth virkelig har lykkes. Maxi Velvære finnes i dag både her i Sandnes og Stavanger, og har generøse åpningstider fra 07 til 22 på hverdagene, slik at alle skal få tid til å komme hit i en hektisk hverdag. Lokalet her i Stavanger, huset tidligere Stavanger Spa Clinique, men etter at Maxi Velvære tok over klinikken i mai i fjor, jobbes det fortsatt med å bli kvitt spa-stempelet.



– Vi skal fortsatt ha massasje og sånn, men vi har ikke fokus på det, utdyper innehaveren Lizbeth. 


Hud- og kroppsterapeut Elisabeth Pollestad, begynte i Maxi Velvære for to år siden, og har sin bakgrunn fra en hudpleieskole i Oslo. Hennes spesialiteter ved klinikken er ansiktsbehandlinger, fotpleie, voksing, negleforlengelse, massasje, tannbleking, vippeløft- og extensions.



– Vi tilbyr gratis konsultasjon, der vi går gjennom huden for å se hva den trenger, og hører hva kunden selv mener om huden sin. Og så finner vi den rette behandlingen for dem. Alt tilpasses hver enkelt, forteller Elisabeth. 


Alt under ett tak

Tatovering av bryn med metoden microblading, er blitt en utbredt og populær behandling. Det merker Maxi Velvære godt på kundepågangen. Med microblading kan glisne øyenbryn se både fyldige og naturlige ut på samme gang, og behandlingen kan dessuten brukes på flere steder i ansiktet. 


– Vi har det meste under ett tak, og vi fikser alt fra topp til tå, smiler Elisabeth.


For dem som er ute etter kosmetiske behandlinger som fillers og botox, kan dette utføres ved Maxi Velværes begge klinikker. Her har de en behandler som utfører kosmetiske behandlinger, og ved avdelingen i Stavanger utføres behandlingene av en lege. 


For alle hudtyper

Elisabeth og Lizbeth forteller at det er viktig med forebyggende hudpleie gjennom hele livet – og de to mener at noe så enkelt som solfaktor er den absolutt beste anti rynke-kremen! 


– Det er bedre å begynne tidlig og jevnlig med å ta vare på huden, sånn at du ikke kommer når du er 60 og skal gjøre alt.


– Den yngre generasjonen er blitt mer opptatt av hudpleie – også menn. Menn trenger hudpleie like mye, og de kan ikke sminke det bort heller, sier Lizbeth.


Lizbeth og Elisabeth nevner favoritt-hudpleieserien Elixir, som består av medisinske produkter med en kjønnsnøytral lukt. I serien finnes det produkter for alle hudtyper. 



– Elixir har veldig gode produkter. Det er en investering, men det er veldig verdt det! 


Til tross for at spabehandlingene ved velværeklinikken er blitt nedtonet, er det fortsatt mange som bestiller heldagsspa – enten i form av gavekort til noen som fortjener det, eller i forbindelse med utdrikningslag og lignende. 


– Vi prøver å gjøre alle fornøyd. Vi har flotte kunder fra 18 til 89 år, og man blir så godt kjent med dem, sier Lizbeth med et varmt smil. 


Hun er nøye med å legge ut før- og etterbilder på Facebook, slik at andre kan se de fine resultatene – som et lite bevis på at Maxi Velvære leverer kvalitet.


– Folk vet hva form og farge av bryn er, men de vet jo ikke at vi er gode på det, smiler Lizbeth avslutningsvis.

Les mer...

2020-07-01 12.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv