194017w1194017w2194017w3

Mobile Tønsberg: En grønn fremtid i sikte

Med en lansering av elbilen Corsa-e og den ladbare hybdriden Grandland X Plugin Hybrid, gjør Mobile Tønsberg bilvalget enkelt for de mange pendlerne i Vestfold.

En kald januardag i 2015 åpnet Mobile Tønsberg dørene, som den første av mange bilforhandlere i Mobile-kjeden. Siden starten har de vært en Opel-forhandler, og med tiden har de også blitt en Fiat Professional bobilverksted. De har også blitt et MECA-verksted og kontrollorgan som gjør reparasjoner, servicer og EU-kontroll på alle bilmerker.


Opel Corsa-e og Granland X Plugin Hybrid

Opel fortsetter sin strategi mot elektrifisering av alle modeller, og med nykommerne Corsa-e og Grandland X plugin-Hybrid farges bilkolleksjonen for Mobile Tønsberg grønnere og grønnere. 


Med 330 kilometer batterisjekk rekkevidde, plasseres Opel Corsa-e seg midt blant bestselgerne Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf og BMW i3. Koblet til en hurtiglader tar det 30 minutter å fylle til fire femdeler kapasitet, og alt kan styres enkelt gjennom infotainmentskjermen i dashboardet, eller ved hjelp av MyOpel-appen.


En annen nylansering er blant toppmodellene av SUVene fra Opel, med 300 hestekrefter og firehjulsdrift. Med et forbruk på 0,22 liter per mil og et CO2-utslipp på 49 gram er Grandland X Plugin-Hybrid, sammen med introduksjonen av en ny helelektrisk Opel Corsa, et viktig bidrag til å tilfredsstille fremtidens utslippsmål. 


Daglig leder i Mobile Tønsberg, Fredrik Teie Sørensen, er svært fornøyd med de to nykommerne i bilkolleksjonen. Han vet at det finnes mange pendlere i Vestfold, som foretrekker elbiler.


– Elbil er stort fordi det er mange pendlere her, og mange har et forhold til Oslo. Da ønsker man gjerne en bil som ikke koster så mye i bomavgift og som har lang nok rekkevidde. Jeg er glad jeg selger en merkevare som tar både kunden og miljøutfordringene på alvor, sier han.Ønsker også unge som målgruppe
Daglig leder forteller om viktige endringer han mener Opel gjør for å blåse liv i merkevaren igjen, og for å skaffe en yngre målgruppe.


– Opel har blitt bedre på å bruke penger på produktplassering. De plasserer ofte Opel i medier og filmer, der ungdommer ofte kan se de. Opel er ofte med i store filmer, og legges merke til, som oftest ubevisst. Det er jo et allsidig merke, med god kvalitet, så det passer til mange brukssituasjoner og ulike behov, forteller han. 


Av 100 mennesker som vurderer å kjøpe ny bil, så tenker syv mennesker på Opel, opplyser Sørensen oss om. Han forteller videre at dette er en smal gruppe, men ofte en svært lojal gruppe. Et mål Opel har, er å kapre større markedsandeler, men det er noen utfordringer. 


Færre i butikk, flere på nett

En av utfordringene Sørensen har notert seg er at «gulvtrafikken» reduseres – kunder foretrekker nettbaserte løsninger eller forhåndsbestemte avtaler, slik at de kan dukke opp i butikken med kunnskap og en kjennskap til hvilken bil eller service de ønsker. I dagens nettbaserte verden verdsettes kundeomtaler på Google mye, forteller Sørensen. 


– Opel bør man komme og se og prøve, du vil ikke angre, lover han.


Med et godt arbeidsmiljø kommer et godt kundeforhold
På Mobile Tønsberg er det tolv ansatte, og daglig leder legger ikke skjul på den nære jobbgjengen har det gøy sammen.


– Vi er ikke så mange, noe som gjør at vi jobber tett. Vi har prioritert å ha et godt samarbeid på huset, det er viktig for meg og de ansatte. Vi er tross alt avhengig av hverandre på mange måter. 


Mobile Tønsberg har en egen produksjonsavdeling som jobber på verkstedet, samt et eget MECA-og bobilverksted. Dette gjør at de ansatte må tenke bredt, da de løser ulike situasjoner hver dag. 


– Kunden kan forvente at vi ser de og deres unike situasjon. Vi er imøtekommende, hyggelige og vi ønsker at du skal gå fornøyd ut av døra med en følelse av at du fikk den hjelpen du trengte. Den aller beste situasjonen som kan skje er at kunden er såpass fornøyd at han ønsker å anbefale oss til venner og kjente.


Kundetilfredshet er noe Opel måler hos alle sine forhandlere, og Mobile Tønsberg har fått gode resultater. 


– Vi prøver så godt vi kan. Vi har et stort kundefokus og vi er opptatte av kundene. Noe vi ofte gjør er for eksempel å ringe og snakke med eksisterende kunder, for å se om vi kan gjøre noe for dem. Vi er nødt til å være ute i felt for å hjelpe de. Det er tross alt elleve bilforhandlere i Tønsberg, så her er det bare å brette opp ermene og imponere. 


Å drive butikk er litt som å drive et sirkus og spa, på samme tid, sier Sørensen. 


– Du må underholde og holde de avslappet, utdyper han lattermildt.


Les mer...

2019-10-08 11.00

vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.
sts2

Kongene på den nye haugen

Artikkel STS Solar Technologies Scandinavia, er Norges eneste rendyrkede grossist på solcelleutstyr, og ligger langt foran i utviklingen av solcelleinstallasjoner. – Vi er med på å forme hva som skal tilbys i...

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv