Derfor skal du velge Blink Hus

Glem alle bekymringer og forbehold du har om å bygge hus. Totalkonseptet til Blink Hus Songdalen AS tar hånd om alt, og kommer med kvalitetsgaranti.

– Blink Hus Songdalen har i nesten 40 år solgt og levert både hus og hytter i Agder-fylkene. Som kunde hos oss har du anledning til å velge mellom et stort antall hus og hytter i Blinkkjedens felleskatalog.Du kan gå for en modell som er ferdig prosjektert, eller gjøre endringer og tilpassninger etter eget behov, forklarer byggmester og daglig leder, Arthur Finsådal.


Byggeprosessen er svært viktig for Blink Hus Songdalen. Det skal være en glede og trygghet å bygge sammen med Blink Hus Songdalen, og spesielt viktig er den økonomiske delen slik at unødvendige kostnader kan unngås. Alle endringer skal og bør avtales skriftlig – slik at alle parter til enhver tid har kontroll.


181069


Blink Hus Songdalen AS tilbyr innledningsvis vederlagsfritt tomtebefaring, kostnadsoverslag samt skissetegninger.

– Tomtebefaring er viktig - dette for å sammen med kunden planlegge både plassering av hus, garasje og hageareal. Kostnadsoverslag er minst like viktig – dette for å tidlig få en oversikt over de totale kostnader som er forbundet med prosjektet. Det gjelder både tomtekostnader, grunn- og sprengingsarbeid samt øvrige kostnader. Skissetegninger er alltid viktig, og danner grunnlag for videre samarbeid, forklarer Finsådal om firmaets prioriteringer.


181069dg


Blink Hus Songdalen AS holder til i egne lokaler på Hortemo i Songdalen Kommune, hvor de har utstilling, lager og kontorer.


Et råd fra den erfarne byggmestere til alle som har byggeplaner er følgende: eventuelle endringer skal og bør avtales skriftlig. Det er viktig at man kan skilles som gode venner etter ferdigstillelse og innflytting.


– Velkommen til en trivelig boligprat hos Blink Hus Songdalen AS.

Les mer...

2018-02-09 16.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv