204022w1

– Kundene setter veldig pris på å forholde seg til bare ett firma

Sør Bygg AS, flyter på sitt gode rykte i Farsund-traktene. – Vi sørger for at kundene får én å forholde seg til gjennom prosessen. Det synes kundene er veldig behagelig.

De tre eierne i Sør Bygg AS, har svennebrev i tømring og en kompetanse på det meste innen byggebransjen – deriblant betong og tegning. Det gjør Vanse-bedriften i Farsund kommune, til noe helt spesielt.


Sør Bygg ble startet i 2009. Gunnar Bulæg eier Sør Bygg sammen med Dan Skeime og Bjørn Arne Skeime. De har ni dyktige ansatte, som Gunnar skryter stort av. De siste årene har Sør Bygg for det meste ansatt voksne, for Gunnar avslører at ung arbeidskraft har vært noe av en utfordring. 


– Vi har hatt flere lærlinger, men alle seks ble så gode at de forsvant - så det har vi gitt opp, sier han med en god latter.

Gunnar forklarer:


– Det er vanskelig å beholde unge, flinke folk, for de fleste vil starte sitt eget.


Alt fra a til å
Sør Byggs store fordel er uten tvil at de kan tilby alt fra a til å. De er svært fleksible, og det de ikke klarer – har de gode kontakter som fikser!


– Vi har malere og sparklere tilknyttet firmaet; vi har ansatt folk som er veldig flinke på det, fastslår han. 


– Vi sørger for at kundene får én å forholde seg til gjennom prosessen. Det synes kundene er veldig behagelig. Det er mye å sette seg inn i når man skal bygge hus, så det er en stor fordel å ha én med deg hele veien. Kundene setter veldig pris på å forholde seg til bare ett firma.


Gode samarbeidspartnere
Samarbeidspartnerne Byggvell og Montér, er behjelpelige med søknadsprosessen på vegne av Sør Byggs kunder, og den faste makkeren Tratec, er en selvfølge når de trenger hjelp med elektrisk eller rør.


– Det er en stor fordel – ikke minst for kunden – hvis de vil at vi skal ordne det, smiler Gunnar om det gode samarbeidet.


– Hvis du skal fikse opp stua og trenger hjelp til å kle den på nytt, sparkle eller male – så kan vi hjelpe med alt og samkjøre med andre aktører, presiserer han.


Sør Bygg eier per i dag to eiendommer, som de leier ut. Gunnar håper fremtiden gjør det mulig for dem å satse på innkjøp av flere eiendommer med utleiemuligheter.


På hjemmebane
Per i dag har de prosjekt som inkluderer en 6-mannsbolig og et nytt, amerikansk bakeriutsalg i byen, hyttebygging og restaurering av fire hus. Alt i Farsund og Lyngdal kommune.


– Vi liker oss best hjemme, smiler han.


Og så lenge kunden er fornøyd, er Sør Bygg veldig fornøyde.


– Visjonen vår har alltid vært at kundene skal være fornøyde når vi går. Vi skal gjøre de fornøyd, og vi skal ta alle seriøst – selv om vi bare skal skifte et vindu!


Les mer...

2021-01-01 08.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til Facebook-siden

Kontaktinformasjon

  • SØR BYGG AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    959 04 957
  • Adresse:
    Oreveien 7, 4560 Vanse
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv