farnese3farnese1farnese2farnese7farnese6farnese5farnese4

Har du hørt om Vestfolds mest personlige møbelbutikk?

Farnese Eiendomsforvandling, er ikke en vanlig møbelbutikk. Med et møblert showroom og galleri, er det lett å bli inspirert blant den nøye utvalgte innredningen. – Det skal være en helt annen opplevelse å komme til det som vi kaller for Vestfolds mest personlige møbelbutikk, understreker eiendomsforvandler Kjartan Farnes.

Den tidligere eiendomsinvestoren Kjartan Farnes, har en lang fartstid innen eiendom. Han har gjennom 20 år opparbeidet seg erfaring på hvordan man kan pusse opp raskere, finere, billigere og mer praktisk.


Farnese Eiendomsforvandlings 850 kvadratmeter store showroom i Tønsberg, er mer som et visuelt konsept enn en ordinær møbelbutikk. Her kan kunden føle seg som hjemme, samtidig som man får en skikkelig dose inspirasjon.


Hjemmekoselig konsept
– Kommer man inn i en tradisjonell møbelbutikk, står det ofte sofagrupper midt på gulvet. Men når du får kunst i bakgrunnen som du kan matche med puter og interiør, får du den rette atmosfæren. Vi dropper å ha prisplakater, fordi folk rett og slett skal føle at de er hjemme når de kommer på besøk. Om vinteren ber vi til og med folk om å ta av seg jakka og sette fra seg veska si, sånn at de kan sette seg ned og hive beina opp i sofaen og føle at de er hjemme i sin egen stue, forklarer Kjartan om Farnese Eiendomsforvandlings personlige konsept.Farnese Eiendomsforvandling har også et kompetent møbelsnekkerverksted på huset, og kan skreddersy mange løsninger på vegne av kunden – deriblant bokhyller og TV-løsninger. I tillegg har de et godt samarbeid med en fabrikk i Tyskland, som kan produsere kjøkken, garderober, innredning og resepsjonsdisker, som baner vei for en helt ny målgruppe.


– Det gjør at vi i fremtiden kommer til å rette oss mer mot kontorer og bedrifter, for i dag er det mange som ønsker å ha det litt mer hjemmekoselig på jobben, forteller Kjartan.


Støtter lokale kunstnere
Farnese Eiendomsutvikling benytter seg ofte av lokale kunstnere som har kunstverkene sine utstilt her, blant annet den mye omtalte, og svært kreative graffitikunstneren Steinar Caspari. Kjartan håper og ønsker at Farnese Eiendomsforvandlig blir sett på som en litt annerledes aktør med sitt unike konsept og sitt store fokus på lokal kunst.– Det er utrolig morsomt å støtte lokale kunstnere og aktører. Konseptet vårt er bygget på at vi liker å støtte, bruke og fremsnakke lokale bedrifter, opplyser Kjartan.


I motsetning til en vanlig møbelbutikk, får kundene til Farnese Eiendomsforvandling hjelp og veiledning av en og samme person gjennom hele prosessen; fra kunden kommer inn døra til møblene er levert. Hovedfokuset er alltid at de skal hjelpe folk til å designe deres eget drømmehjem.


– Vi ønsker å bli kjent for å være det helt unike stedet å komme innom! Vi vil selvfølgelig alltid ønske oss nye og mange kunder, men jeg vil gjøre det jeg kan for å beholde konseptet der vi kan ha personlige relasjoner med kundene våre. Vi har også store forhåpninger om at enda flere vil begynne å bruke oss, og at de ikke bare skal bruke de store møbelgigantene. Det skal være en helt annen opplevelse å komme til det som vi kaller for «Vestfolds mest personlige møbelbutikk», smiler han.Ryktet sprer seg
Vestfold er per i dag primærområdet til Farnese Eiendomsforvandling, men Kjartan presiserer at de jobber så langt ut som kunden ønsker å reise for å komme til dem. Spesielt gøy synes Kjartan det er når kundene kommer tilbake – eller når tidligere kunder tipser videre til venner, familie og naboer.


– Det er naturlig for kundene våre å komme tilbake etter at de har fått en så god oppfølging, for det er de antageligvis ikke vant til. Mange er også flinke til å ta med et vennepar eller naboen sin ned til oss, og da sender de dem bare ikke ned, men de blir med dem fordi de ønsker å komme tilbake! Det er utrolig tilfredsstillende når det er sånn, avslutter Kjartan med et stort smil.

Les mer...

2022-09-06 09.15

celsius6

Lokal tilhørighet med norsk produksjon: Solskjermingsekspert i Vestfold tilbyr skreddersydde kvalitetsprodukter

Artikkel Celcius er en lokal solskjermingsleverandør i Stokke som tilbyr alt innen innvendig og utvendig solskjerming. De fører norskproduserte solskjermingsløsninger og designprodukter av høy kvalitet, og er sterke...
aionbygg5

Tømrerfirma sikrer lønnsomhet i alle ledd

Artikkel Aion Bygg er tømrerfirmaet som sikrer kunden et effektivt og lønnsomt prosjekt med LEAN-metoden. – Produktivitet lønner seg for alle, konstaterer daglig leder Martin Zanibekov.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv