farnese3farnese1farnese2farnese7farnese6farnese5farnese4

Har du hørt om Vestfolds mest personlige møbelbutikk?

Farnese Eiendomsforvandling, er ikke en vanlig møbelbutikk. Med et møblert showroom og galleri, er det lett å bli inspirert blant den nøye utvalgte innredningen. – Det skal være en helt annen opplevelse å komme til det som vi kaller for Vestfolds mest personlige møbelbutikk, understreker eiendomsforvandler Kjartan Farnes.

Den tidligere eiendomsinvestoren Kjartan Farnes, har en lang fartstid innen eiendom. Han har gjennom 20 år opparbeidet seg erfaring på hvordan man kan pusse opp raskere, finere, billigere og mer praktisk.


Farnese Eiendomsforvandlings 850 kvadratmeter store showroom i Tønsberg, er mer som et visuelt konsept enn en ordinær møbelbutikk. Her kan kunden føle seg som hjemme, samtidig som man får en skikkelig dose inspirasjon.


Hjemmekoselig konsept
– Kommer man inn i en tradisjonell møbelbutikk, står det ofte sofagrupper midt på gulvet. Men når du får kunst i bakgrunnen som du kan matche med puter og interiør, får du den rette atmosfæren. Vi dropper å ha prisplakater, fordi folk rett og slett skal føle at de er hjemme når de kommer på besøk. Om vinteren ber vi til og med folk om å ta av seg jakka og sette fra seg veska si, sånn at de kan sette seg ned og hive beina opp i sofaen og føle at de er hjemme i sin egen stue, forklarer Kjartan om Farnese Eiendomsforvandlings personlige konsept.Farnese Eiendomsforvandling har også et kompetent møbelsnekkerverksted på huset, og kan skreddersy mange løsninger på vegne av kunden – deriblant bokhyller og TV-løsninger. I tillegg har de et godt samarbeid med en fabrikk i Tyskland, som kan produsere kjøkken, garderober, innredning og resepsjonsdisker, som baner vei for en helt ny målgruppe.


– Det gjør at vi i fremtiden kommer til å rette oss mer mot kontorer og bedrifter, for i dag er det mange som ønsker å ha det litt mer hjemmekoselig på jobben, forteller Kjartan.


Støtter lokale kunstnere
Farnese Eiendomsutvikling benytter seg ofte av lokale kunstnere som har kunstverkene sine utstilt her, blant annet den mye omtalte, og svært kreative graffitikunstneren Steinar Caspari. Kjartan håper og ønsker at Farnese Eiendomsforvandlig blir sett på som en litt annerledes aktør med sitt unike konsept og sitt store fokus på lokal kunst.– Det er utrolig morsomt å støtte lokale kunstnere og aktører. Konseptet vårt er bygget på at vi liker å støtte, bruke og fremsnakke lokale bedrifter, opplyser Kjartan.


I motsetning til en vanlig møbelbutikk, får kundene til Farnese Eiendomsforvandling hjelp og veiledning av en og samme person gjennom hele prosessen; fra kunden kommer inn døra til møblene er levert. Hovedfokuset er alltid at de skal hjelpe folk til å designe deres eget drømmehjem.


– Vi ønsker å bli kjent for å være det helt unike stedet å komme innom! Vi vil selvfølgelig alltid ønske oss nye og mange kunder, men jeg vil gjøre det jeg kan for å beholde konseptet der vi kan ha personlige relasjoner med kundene våre. Vi har også store forhåpninger om at enda flere vil begynne å bruke oss, og at de ikke bare skal bruke de store møbelgigantene. Det skal være en helt annen opplevelse å komme til det som vi kaller for «Vestfolds mest personlige møbelbutikk», smiler han.Ryktet sprer seg
Vestfold er per i dag primærområdet til Farnese Eiendomsforvandling, men Kjartan presiserer at de jobber så langt ut som kunden ønsker å reise for å komme til dem. Spesielt gøy synes Kjartan det er når kundene kommer tilbake – eller når tidligere kunder tipser videre til venner, familie og naboer.


– Det er naturlig for kundene våre å komme tilbake etter at de har fått en så god oppfølging, for det er de antageligvis ikke vant til. Mange er også flinke til å ta med et vennepar eller naboen sin ned til oss, og da sender de dem bare ikke ned, men de blir med dem fordi de ønsker å komme tilbake! Det er utrolig tilfredsstillende når det er sånn, avslutter Kjartan med et stort smil.

Les mer...

2022-09-06 09.15

fairtradeeksperten2

Vet du hva favorittsjokoladen din egentlig inneholder?

Artikkel FairtradeEksperten AS, fører de Fairtrade-sertifiserte merkene Divine og Cafédirect – to merker som er helt fri for utnyttelse, barnearbeid og slaveri. – Problemet med kakaoindustrien er at det er masse...
metacon1

Landsdekkende stålentreprenør fyller 25 år

Artikkel Metacon AS, vokser seg stadig større med leveranser av stålentrepriser over hele Norge, takket være sin mangeårige kompetanse på stålbygg. – Vi har vokst veldig, sier Tony Øvrevik, daglig leder og ansvarlig...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv