holmanebil4holmanebil1holmanebil2holmanebil3holmanebil6holmanebil7holmanebil8holmanebil9holmanebil10holmanebil11holmanebil15holmanebil14holmanebil13holmanebil12

Kort leveringstid på de beste elbilene

Bilbransjen er i dag preget av lange leveringstider på de nyeste elbilene. Men hos Holmane Bil i Egersund, er veien kort til de nyeste elbilmodellene. – BYD lager alt selv, så de er i stand til å levere bil selv i denne situasjonen som er nå, fastslår daglig leder Eivind Holmane.

Eivind Holmane startet Holmane Bil for 30 år siden, med fokus på amerikanske godbiter og sjeldenheter. Han har et hjerte som banker ekstra hardt for US-biler, og amerikanske biler er derfor en stor og viktig del av bilforretningen – selv om det råder et grønt skifte. 


– I et skifte der folk tenker miljø og elbil, så er det fortsatt en hobbydel som synes at en V8, Mustang, Corvette eller en Cadillac er veldig kult, så det er et marked der som vi alltid har jobbet med og som vi jobber videre med. Vi synes jo selvfølgelig det er veldig kjekt, men det har blitt tøffere og tøffere å finne gode og fine biler, medgir Amcar-entusiasten Eivind, som ofte er på reisefot og håndplukker de beste godbitene «over there».   Stort utvalg 
Nå i disse pandemitider har derimot prisene på US-biler gått opp og logistikken med shippingen er blitt vanskeligere. Likevel forholder Eivind seg rolig og tror de høye fraktprisene vil avta med tiden.  


For den som isteden er på utkikk etter en helt ny og moderne bil uten lang ventetid, har Holmane Bil noe for deg også. I løpet av de 11 årene de har vært lokalisert på Tengsareid i Egersund, har de også fått nye bilmerker som BYD og Maxus, i tillegg til merkene Jeep, Isuzu, Chevrolet og SsangYong.  


– Det er en styrke vi har, for det er ikke mange som har alt fra det som kalles for rene hobbybiler, til et vidt spekter av nybiler og brukte biler av forskjellige merker. Så vi har et veldig stort spenn i utvalget, og det har gjort at vi ikke er så avhengige av forandringer, forteller Eivind entusiastisk.  Med forandringer mener Eivind spesielt den vanskelige situasjonen som mange bilforretninger i dag opplever, med uforutsigbare leveringstider på de nyeste elbilene. Her har Holmane Bil et ekstra stort fortrinn ved at de er en BYD-forhandler.  


– BYD lager alt selv, så de er i stand til å levere bil selv i denne situasjonen som er nå. Vi har biler her i landet, og vi har biler på vei som kommer om kort tid, så det er kort leveringstid, fastslår han.  


Premium bil til en fornuftig pris 
Selv er Eivind i fyr og flamme over nye BYD Tang, som er en stor SUV i premiumsjiktet. Her får du mye bil for pengene, og det er dessuten noe så sjeldent som en syv-seter som oser luksus!  


– BYD fra Kina, har veldig store biler, og de har utviklet dette veldig med spesielle batteri. De skal faktisk også levere batterier til andre merker; deriblant Tesla, SsangYong og Toyota. BYD er én av de største i verden på elektriske kjøretøy, konstaterer han.  


Ifølge Eivind, så passer BYDS store SUV for omtrent alle.  


– Den har firehjulstrekk, 504 hester, syv seter og et flott design! Du har fremkommelighet og god plass til barnestoler. Har du lyst på en premium bil til en fornuftig pris, så må du bare komme inn og prøve, smiler Eivind.  


Holmane Bil ble forhandler for det kinesiske bilmerket for ett og et halvt år siden, og får ofte skryt fra kunder som er storfornøyde med den nye bilen sin.  


– Vi er fornøyde, mekanikerne er fornøyde og kundene er fornøyde. Det har vært en veldig gøy reise, konstaterer Eivind med et smil.  


Har kunder fra hele landet 
Nylig fikk Eivind gleden av å motta en splitter ny demobil fra Maxus; Euniq 6, som ble veldig godt mottatt.  – Det er veldig spennende! Det er en bil som koster under 400 000 kroner, og du får en romslig, fin fem-seter som er litt høyere, og så har du et kjempestort bagasjerom! Det kan fint være en nummer én-bil med rekkevidden sin, og den har dessuten hurtiglader, forteller Eivind.  Holmane Bil har hatt den samme staben på 14 mann hele veien, og med karosseri, vindusskift, dekkhotell, EU-godkjenning opp til 7,5 tonn og mekanisk verksted på én og samme plass, kan bileieren få hjelp med omtrent hva det måtte være. 


– Vi har hatt tidenes beste år resultatmessig i 2021, og vi har veldig mye å tilby. Vi har også gode forbindelser som gjør at vi kan få tak i biler som aldri kommer ut på Finn, røper Eivind.  


Takket være det store fokuset på sjeldne biler, tiltrekker Holmane Bil seg kunder fra hele landet.  – Det er mange som kommer langveisfra og er her på ferie, som bare kommer innom for å se. Det er veldig gøy! Da får de en kopp kaffe og så får de kikke rundt. Vi prøver iherdig at folk skal få god service her, avslutter Eivind med et varmt smil.  

Les mer...

2022-04-15 12.00

adio2

Møteromsløsninger optimaliserte for en digital arbeidshverdag

Artikkel Med konseptet Adiorom, hjelper Adio AS virksomheter mot en sømløs digital arbeidshverdag. Adiorom er et konsept for møterom hvor det i pakkene inkluderes møteromsskjermer og videokonferanseutstyr. – Vi...
marcusbil3

Selger kun elbiler: Suksessrik bruktbilforhandler åpner nye avdelinger

Artikkel Marcusbil AS er en rendyrket elbil-forhandler som har spesialisert seg på brukte Teslaer og andre elbilmerker. I dag har Marcusbil lokasjoner i Asker & Bærum, Arendal og på Gardermoen, og øker i rask takt...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv