billigmarkedet2billigmarkedet1billigmarkedet4

Slik gjør du de beste kuppene på turutstyr

Billigmarkedet.no, er en helt norsk nettbutikk med et stort utvalg i rimelig turutstyr og alle mulige produkter i en rekke kategorier. – Skal man selge på nett, må man være billigst, fastslår daglig leder og gründer, Stian Høydahl.

Stian Høydahl har alltid vært interessert i friluft og sport, og gikk lenge med en drøm i magen om å starte noe eget. Han fikk ideen til Billigmarkedet.no for syv år siden da han jobbet i XXL, og så at det fantes et forbedringspotensial i hvordan varene ble kjøpt inn og distribuert til de ulike avdelingene.


– Jeg syntes også det var mer spennende å plukke ut varer selv, så det begynte med at jeg tok inn ting som solbriller og friluftsting fra utlandet og solgte på Finn.no. Og det jeg solgte, kjøpte jeg nytt - for det var sånn jeg fikk det til å gå, smiler Stian, som til å begynne med holdt til i garasjen til foreldrene sine.


Pushet grensene og vokste seg større
Butikkgeskjeften startet egentlig som en hobby ved siden av lærerstudiet, men på kort tid vokste hobbyen seg større og større.


– Etter tre års tid fikk jeg en del av lageret til butikken til onkelen min, og etter ett år ble hovedbutikkens lager ledig, forteller Stian.


Stian valgte likevel å utdanne seg til lærer, og jobbet som kontaktlærer i tre og et halvt år med butikkdrift på deltid, før han for et år siden sluttet som lærer for å satse helhjertet på butikkdrift på heltid. Han ansatte raskt sin første medarbeider, og i dag består Billigmarkedet av syv ansatte.– Salgsmulighetene har alltid vært der, men det har handlet om hvor mye tid man har til å markedsføre det. Man må hele tiden pushe grensene for hva man klarer og orker, sier Stian, som er glad for at han fulgte drømmen sin.


I fjor klarte Billigmarkedet å tredoble inntektene ved å satse mer på turprodukter og bestselgerproduktet hengekøyer, og nettbutikken bugner over av alt fra spiselige produkter til alt du trenger for å legge ut på en langtur i villmarka.– Hengekøyer er spesielt populært, og det har vi hatt helt fra starten av. Vi satser egentlig mest mulig bredt for å finne alle mulige ting, og vi har alt fra godteri, leker, kjøkkenutstyr og turutstyr – for å ikke være for nisje mot en ting. Vi skal treffe hele året for å ha et jevnt trykk, men volummessig er det kategorien friluftsutstyr som vi selger mest av, forteller Stian.


Lave priser, høy kvalitet
I starten baserte Stian innkjøpene på egenimport fra Asia, rett fra fabrikk. Mange av produktene man finner i nettbutikken er såkalte «no brand»-produkter, og Stian røper at mange kjeder selger de akkurat samme produktene, men dyrere, siden de selges under et merke.


– Skal man selge på nett, må man være billigst i forhold til tilsvarende produkter innen de vi konkurrerer med, fastslår han.


Selv om prisene er lave, holder produktene alltid en god kvalitet. De fleste produktene kvalitetssikres og prøves ut av Billigmarkedet før de kommer ut for salg i nettbutikken, og de selger aldri noe som ikke holder mål kvalitetsmessig.


– Noen er kanskje fortsatt litt skeptiske til å handle på nettet, men vi har alt på lager og sender kun fra Norge. Vi har kort leveringstid og fine muligheter til retur, og det er faktisk ganske lite som kommer i retur, så det virker som folk er fornøyde med det de får, avslutter Stian med et smil.

Les mer...

2022-08-15 11.45

greida6

Salg, leveranse og montering av hvitevarer på samme dag til markedsledende fastpriser

Artikkel Greida fører et bredt utvalg av de kjente hvitevaremerkene. Med store innkjøp og internt ansatte montører, sikrer Greida å kunne levere raskt og ha full kontroll på hele prosessen fra innkjøp til leveranse.
sullandindreostfold2

Distriktets beste Toyotaforhandler slår salgsrekord

Artikkel Sulland Indre Østfold AS i Mysen og Askim, har vært lokal Toyotaforhandler siden oppstarten i 1974, og årets formidable salgsrekord beviser at Toyota fortsatt har en solid «standing» hos lokalbefolkningen...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv