Jobbannons-FB-NO2Jobb_annons_3

Stilling som SoMe-Manager

Det Norske Bransjemagasinet er i sterk vekst, og vi søker derfor etter en engasjert SoMe-Manager til å jobbe med anonnse- og innholdsproduksjon på digitale plattformer.

SoMe-Manager
I dag søker vi deg i Oslo som brenner for markedsføring, sosiale medier og vil utvikle deg innenfor mediebransjen. Du som søker etter en jobb der du har mye kundekontakt og får mulighet til å veilede kunder innen den digitale markedsføringsjungelen, passer perfekt inn i rollen som Social Media Manager hos oss. Dette er den perfekte jobben for deg som studerer markedsføring/PR og ønsker å kombinere dette med en relevant jobb ved siden av studiene. Stillingen er 60% og planlegging av arbeidsdager skjer etter avtale.


I denne jobben blir du involvert i forvaltningen av våre kunders engasjement, og får ansvar for å optimalisere kundenes kampanjer på sosiale medier, personlig oppfølging av statistikk og utveksling av videre samarbeid. I denne hybridrollen som statistikkanalytiker og markedsfører har du mulighet til å utvikle deg innenfor markedsføring- og content marketing. Dette er noe som vil gi deg de rette forutsetningene for å kunne klatre videre på karrierestigen.


photo-1448932223592-d1fc686e76ea


Vi ser for oss at du er en som:
Har interesse for og har lært mye om sosiale medier og kommunikasjon

Elsker mulighetene som ligger i SoMe-kanaler og digital markedsføring

Har pågangsvilje og kan levere topp kvalitet med korte tidsfrister

Et godt øye for design og har erfaring med Adobe-pakken, med ekstra fokus på InDesign og Photoshop

Har erfaring med eller ønsker å lære Facebook Business Manager


Hva du vil gjøre for oss:

Du vil bli involvert i forvaltning av våre kunders engasjement, og kommer til å være med på å optimalisere kundens kampanjer i gjennom Facebook Business Manager, personlig oppfølging av statistikk og utveksling av videre samarbeid. Som SoMe-manager skal du også produsere innhold for våre sosiale medier, hjemmesiden og bloggen.


photo-1494707924465-e1426acb48cb


Hos oss får du:
Superhyggelige kollegaer i et sosialt og engasjert miljø
Innblikk i alt fra produktutvikling og produksjon, til kampanjer og merkevarebygging
Ta del i strategiutvikling, analyse og gjennomføring av lærerike prosjekter

Din arbeidsplass vil være på Det Norske Bransjemagasinets kontor i Nydalen. Stillingen er en 60% stilling. For riktig kandidat finnes det mulighet for 100% fast ansettelse innen vår salgs- og markedsavdeling.

Søknad med CV sendes til soknad@norskebransjemagasinet.no snarest. Søknaden markeres som ”SoMe-Manager”. Stillingen er lønnet etter avtale. Har du spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med Martin Johansson på telefonnummer 40 60 22 17.


Vi ser frem til å høre fra deg!


Oslokontor3

Les mer...

2018-02-08 17.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv