195015w5195015w1195015w4195015w3195015w2

Gir deg den beste afterski-opplevelsen

Vil du spise deg god og mett på en skikkelig god lunsj etterfulgt av en afterski du sent vil glemme, er det egentlig bare ett sted du trenger å besøke i Hemsedal.

Skistua Hemsedal er kjent for å ha den beste lunsjen og det feteste afterski-arrangementet. Bransjemagasinets utsendte tok turen hit opp til Skistua for sju år siden, og nå spør vi daglig leder Ole Bårtveit om hva som har forandret seg siden sist.


– Vi utvikler vårt produkt hele tiden, men kjernevirksomheten er jo fortsatt i hovedsak lunsj og afterski, så det er samme som sist. Den store forskjellen er at vi har et par større arrangementer som vi ikke hadde før. Ellers er mye som før med á la carte servering på dagen og afterski-arrangement på ettermiddagen, smiler Ole.


– Vi mener at vi har den høyeste standarden på coverbandene i Skandinavia, sier driftssjef David Kristensson.


Ole istemmer. De innleide bandene kommer mange ganger fra Sverige, og begge to ser en tydelig kulturforskjell blant de norske kontra de svenske artistene. 


– Mange av de svenske musikerne spiller fort i to til tre timer uten problem. Det orker aldri nordmenn.



«Påskival»
Arrangementet «Skistua Påskival», som har blitt veldig stort på kort tid, er en velbesøkt tre dagers utendørsfestival som finner sted fra skjærtorsdag til påskeaften. «Påskivalen» ligner på et vanlig after ski-event, men den store forskjellen er at de har booket internasjonale artister, DJ-er og band for en enda bedre og uforglemmelig publikumsopplevelse. De innleide artistene er alltid tilpasset publikumet og aldersgruppen de skal spille for.



«Påskivalen», med cirka 3 500 skigjester per dag, er et viktig event for Skistua. For dem fører festivalen med seg et stort publikum med mange unge gjester.


– Vi må ta være på de unge. Når de er klare med skolen og fått seg utdanning, vender de tilbake til Hemsedal igjen. Det er helt klart gjester som er viktige for oss, sier David.


Færre festglade ungdommer
For noen få år tilbake var Hemsedal sett på som det store partystedet blant de unge. En periode var det nesten litt for mye party her. Men de siste årene har noe skjedd. Nå er det plutselig flere barnefamilier og rendyrka skiturister å se i bakkene og skistuene enn festglade ungdommer, noe Ole og David mener de har merket godt.


– Jul og nyttår for ti år siden var det mye ungt her, men nå er det mange familier her isteden. I påsken er det fortsatt mange unge – da er nok gjennomsnittsalderen rundt 22-23 år. Men på afterski i januar og mars kan gjennomsnittsalderen være 40 år, forteller Ole og David.



Håper på masse med snø
– Det viktigste for Hemsedal er att vi får masse nysnø! Det er ekstremt viktig. De som er interessert i å stå på ski følger med på værmeldinga og kaster seg inn i bilen når det er kommet 30 centimeter i Hemsedal, sier Ole.


I år har Skistua oppdatert menyen med mer lokal og nærprodusert mat. Hos Skistua serveres for det meste lunsj, men alle dager kan du også nyte en god frokost her. Når kalenderen viser mars, er det på tide å åpne dørene ut til Skistuas flotte uteservering med panoramautsikt, grill og scene. Bestillinger og bordreservasjoner til afterski er i full gang og de har allerede mange forespørsler på gruppearrangement både til afterski og eventer på kveldstid. De slutter aldri å videreutvikle seg og sitt produkt. 


– Vi må jo være på hugget hele tiden. For om ikke vi gjør jobben, så gjør andre den bedre enn oss, avslutter Ole med et lite smil på lur.

Les mer...

2019-10-31 14.45

porschekristiansand1

Tradisjon og innovasjon hos verdens fremste bilmerke

Artikkel – Porsche står for tradisjon, men også innovasjon, fastslår plassjef og Porsche-entusiast Frode Zaar hos Porsche Center Kristiansand.
ben-rosett-3S8sFcf4rPc-unsplash

Måter å pynte hagen denne høsten!

Artikkel SPONSET: Hagen er en del av hjemmet som mange er stolte av. Likevel forsvinner ofte gleden av en hage så fort sommeren er over. Her kan du få tips til hvordan du kan fortsette å ha drømmehagen i flere...
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    freshinteriør3

    Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

    Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

    schmidtkjøkken2

    Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

    Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

    solvangrevisjon1

    Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

    Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

    Arkiv