195015w5195015w1195015w4195015w3195015w2

Gir deg den beste afterski-opplevelsen

Vil du spise deg god og mett på en skikkelig god lunsj etterfulgt av en afterski du sent vil glemme, er det egentlig bare ett sted du trenger å besøke i Hemsedal.

Skistua Hemsedal er kjent for å ha den beste lunsjen og det feteste afterski-arrangementet. Bransjemagasinets utsendte tok turen hit opp til Skistua for sju år siden, og nå spør vi daglig leder Ole Bårtveit om hva som har forandret seg siden sist.


– Vi utvikler vårt produkt hele tiden, men kjernevirksomheten er jo fortsatt i hovedsak lunsj og afterski, så det er samme som sist. Den store forskjellen er at vi har et par større arrangementer som vi ikke hadde før. Ellers er mye som før med á la carte servering på dagen og afterski-arrangement på ettermiddagen, smiler Ole.


– Vi mener at vi har den høyeste standarden på coverbandene i Skandinavia, sier driftssjef David Kristensson.


Ole istemmer. De innleide bandene kommer mange ganger fra Sverige, og begge to ser en tydelig kulturforskjell blant de norske kontra de svenske artistene. 


– Mange av de svenske musikerne spiller fort i to til tre timer uten problem. Det orker aldri nordmenn.



«Påskival»
Arrangementet «Skistua Påskival», som har blitt veldig stort på kort tid, er en velbesøkt tre dagers utendørsfestival som finner sted fra skjærtorsdag til påskeaften. «Påskivalen» ligner på et vanlig after ski-event, men den store forskjellen er at de har booket internasjonale artister, DJ-er og band for en enda bedre og uforglemmelig publikumsopplevelse. De innleide artistene er alltid tilpasset publikumet og aldersgruppen de skal spille for.



«Påskivalen», med cirka 3 500 skigjester per dag, er et viktig event for Skistua. For dem fører festivalen med seg et stort publikum med mange unge gjester.


– Vi må ta være på de unge. Når de er klare med skolen og fått seg utdanning, vender de tilbake til Hemsedal igjen. Det er helt klart gjester som er viktige for oss, sier David.


Færre festglade ungdommer
For noen få år tilbake var Hemsedal sett på som det store partystedet blant de unge. En periode var det nesten litt for mye party her. Men de siste årene har noe skjedd. Nå er det plutselig flere barnefamilier og rendyrka skiturister å se i bakkene og skistuene enn festglade ungdommer, noe Ole og David mener de har merket godt.


– Jul og nyttår for ti år siden var det mye ungt her, men nå er det mange familier her isteden. I påsken er det fortsatt mange unge – da er nok gjennomsnittsalderen rundt 22-23 år. Men på afterski i januar og mars kan gjennomsnittsalderen være 40 år, forteller Ole og David.



Håper på masse med snø
– Det viktigste for Hemsedal er att vi får masse nysnø! Det er ekstremt viktig. De som er interessert i å stå på ski følger med på værmeldinga og kaster seg inn i bilen når det er kommet 30 centimeter i Hemsedal, sier Ole.


I år har Skistua oppdatert menyen med mer lokal og nærprodusert mat. Hos Skistua serveres for det meste lunsj, men alle dager kan du også nyte en god frokost her. Når kalenderen viser mars, er det på tide å åpne dørene ut til Skistuas flotte uteservering med panoramautsikt, grill og scene. Bestillinger og bordreservasjoner til afterski er i full gang og de har allerede mange forespørsler på gruppearrangement både til afterski og eventer på kveldstid. De slutter aldri å videreutvikle seg og sitt produkt. 


– Vi må jo være på hugget hele tiden. For om ikke vi gjør jobben, så gjør andre den bedre enn oss, avslutter Ole med et lite smil på lur.

Les mer...

2019-10-31 14:45

204009w1

Realistisk, nyskapende og engasjerende e-læring til fagfolk

Artikkel I Trainors virtuelle verden; Electri City, trer fagfolk inn i en realistisk verden med lærerike scenarioer for en ytterst engasjerende opplæring.
204017w1

Isolerer et helt hus på to dager

Artikkel Blåseisolering er et tidsbesparende og miljøvennlig alternativ til den tradisjonelle isolasjonen. – Entreprenørene går bare rundt og smiler, sier daglig leder i Isobygg Sør, Astor Vidringstad.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    NaimJosefiw4

    Superdesigner

    Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv