EWGlass1EWGlass5EWGlass4EWGlass3EWGlass2

Landsdekkende glassaktør: – Vi er store på skreddersydde glassløsninger

Den Miljøfyrtårnsertifiserte produksjonsbedriften EW Glass & Plast i Trondheim, har spesialisert seg på skreddersydde løsninger innen glass, plast og beslag. – Vi kan skreddersy det meste, understreker daglig leder Erik Weisethaunet.

I 2005 bestemte Erik Weisethaunet seg for å gi en helt spesiell 40-årsgave til seg selv. Erik, som lenge hadde hatt lyst til å starte egen bedrift, bestemte seg for å satse på sin store drøm og stiftet EW Glass & Plast AS i låven til broren. I dag har de 1250 m2 med produksjon, lager og kontorer sentralt i Trondheim.


– Jeg hadde ikke veldig lyst til å ta meg av regnskap, revisjon, kalkyler og den biten, så jeg ble veldig glad da broren min sa han kunne bidra med dette, smiler Erik. Han er også medeier i selskapet, legger han til.


Satser på service og kundebehandling
Med gode, «gammeldagse» verdier, flyter Trondheimbedriften EW Glass & Plast på sitt gode rykte, og er inne på sitt attende driftsår med skreddersydde løsninger innen glass, plast og beslag.– Jeg mener at service og kundebehandling er viktig. Hos oss får kunden hele pakka; vi reiser ut på befaring, tar mål og skreddersyr alt og følger opp kunden til alt er i mål, slik at vi vet at det passer, forklarer Erik.


EW Glass & Plast kan lage omtrent alt i glass og plast, selv om hovedvekten ligger på glass. Med egen moderne maskinpark for bearbeiding, skjæring og sliping så bidrar det til korte leveringstider Her på huset produseres det flere varianter glassrekkverk, glass til kontorskillevegger og trapper, laminert sikkerhetsglass, speil, takglass og kjøkkenglass – for å nevne noe.– Nå er det også veldig populært med glass mellom kjøkkenbenken og overskapet, opplyser Erik. Vi ordner det meste, og når man tenker over det er det jo glass overalt i et bygg, fortsetter han og smiler.


EW Glass & Plast samarbeider med blant annet glassprodusenten Pilkington Norge, som leverer isolerglass og herdet glass, solbeskyttelsesglass, brannglass, lydglass, selvrensende glass, antikondensglass og smartspeil, for å nevne noe fra sortimentet

Når det gjelder plast, forteller Erik at de selger et stort spekter til mange ulike formål: Til skilt og reklame, entreprenør og fasade, støyskjerming, industri, entreprenør og til bygg og hage, mens bearbeiding og liming, samt varm og kaldbøying, utføres av eksterne lokale aktører.


Tar miljø og bærekraft  på alvor
For ikke så lenge siden ble EW Glass & Plast en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift; godt fortjent for en bedrift som tar miljøvern på alvor.


– Det er vi veldig stolte av. Det er en god del jobb å bli Milljøfyrtårn, men jeg er så heldig å ha mange bra kolleger som alltid kan hjelpe meg med det jeg ikke kan, konstaterer Erik.


EW Glass & Plast ønsker fokus på bærekraft velkommen, både med tanke på miljøet og for å sikre lønnsom drift i årene fremover. EW er innstilt på å møte nåværende og fremtidige krav, både fra kunder og myndigheter.– Vi har blant annet levert et klimaregnskap, som gjør det mulig å få en oversikt over våre utslipp, og vil kunne benytte dette eksternt i for eksempel anbudsrunder, men også internt for å utvikle handlingsplaner for å redusere utslipp. Vi ser helt klart at vi må være framme i skoen på bærekraft. Vi er også medlem av Grønt punkt og ruteretur, understreker han.


Hos EW Glass & Plast bidrar alle til at bedriftens arbeid med helse, miljø, sikkerhet og kvalitet skal bli vellykket. Bedriften har nullvisjon for ulykker og skader, og gjennom kontinuerlig arbeid med sikkerhet skal dette være mulig å forebygge.


Erik poengterer at glass har unike egenskaper, og er et allsidig materiale som kan brukes til det meste. Som medlem av Glass & Fasadeforeningen er det alltid tilgang på faglig påfyll, tekniske krav og nye moderne løsninger.


– Glass er et fantastisk materiale, og det er det eneste som åpner for gjennomsyn, samtidig som det oppfyller byggeforskriftenes krav til sikkerhet, trygghet, helse og energi, fastslår han.


Slagordet til glass- og plastprodusenten er «velkommen til orden og service», noe som har blitt litt av en suksessoppskrift for Trondheimbedriften. – Hvis vi holder styr på alt og har god service, så er det positivt hele veien! Her er vi seks ansatte, der alle kan litt om alt og alle hjelper hverandre, og vi legger stor vekt på å dra i samme retning og komme med innspill og forslag til forbedringer, sier Erik.


Fra glassmestere til entreprenører
Salgsleder Stig Fornes Alstad, bekrefter at en slik mentalitet ikke bare skaper et godt arbeidsmiljø, men også en god kundeopplevelse.


– Vi satser på kvalitet og service, og vi finner alltid løsninger sammen med kundene slik at de blir fornøyde, fastslår han.


EW Glass & Plast er landsdekkende, men leverer hovedsakelig i Midt-Norge. Kundene er alt fra glassmestere til byggmestere, butikker og entreprenører, og Erik forteller at de har gleden av å ha faste kunder som setter pris på den gode kvaliteten og kundeservicen de får her.


– Her har man mulighet til å få en hyggelig opplevelse og gode produkter. Når den samme kunden kommer tilbake igjen og igjen, føler jeg at vi har gjort noe riktig, og det er utrolig artig, avslutter Erik Weisethaunet.


Les mer...

2023-09-04 17.00

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Mindeblikk2

Kvalitetsbevisst blikkenslagerbedrift hever standarden til blikkenslageryrket

Artikkel Med et slagord som lyder «kvalitet, enkelt og greit», er Minde Blikk AS en blikkenslager som er nøyaktig til fingerspissene og som bryr seg om å levere høy kvalitet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv