vindubutikken2vindubutikken1

Slik unngår du å velge feil vinduer

Vindu Butikken i Drammen, har spesialisert seg på vinduer og dører, og tar seg god tid til en veiledningssamtale med kundene i forkant. – Vi har drevet med dette i 15 år, og har en veldig stor kunnskap om det vi driver med, understreker daglig leder Thomas Messel.

Thomas Messel har jobbet med butikksalg av dører og vinduer siden 2007, og var blant annet med på å bygge opp en avdeling på Rud i Bærum der han jobbet frem til 2014. Deretter fikk han i oppgave å etablere en helt ny avdeling i Drammen, og før han visste ordet av det, var neste utfordring allerede rett rundt hjørnet.


– Etter seks år ved avdelingen i Drammen, begynte jeg og kollegaen min; Rafal Janusz Dyduch, å prate om at vi hadde lyst til å starte for oss selv. Men det var veldig vanskelig å finne lokaler som jeg mente var bra nok, så jeg slo det egentlig fra meg, forteller Thomas innledningsvis.Stort utvalg i stort lokale
En dag fant Thomas plutselig en annonse på et lokale som i utgangspunktet var kontorbygg, men som de fikk tegnet akkurat slik han og Rafal ønsket det. Og etter ett og et halvt år, kan de to nå endelig ønske velkommen inn til store, flotte lokaler i Kobbervikdalen 155 sentralt i Drammen, med god beliggenhet og kort reisevei til flere byer.


– Vindu Butikken AS ble registrert i juni i fjor, og det ble en god start - men vi er stadig under utvikling, sier daglig leder Thomas.


Av produkter har Vindu Butikken et imponerende stort utvalg av vinduer og dører, som de primært selger til privatkunder, håndverkere, prosjekter og borettslag. Ett av Vindu Butikkens største fortrinn er den høye graden av varetilgjengelighet, siden de har et stort lager med god lagringsplass. Thomas er også svært nøye med produktene de selger, og har opparbeidet seg et godt øye for hvilke leverandører og fabrikker som er best på vinduer.


– Vi har vært borti mange forskjellige leverandører i løpet av tiden vi har holdt på, og vi har gjort oss en del erfaringer med hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi prøver også å påvirke leverandørene i forhold til hva bransjen og markedet etterspør av visuelle og funksjonelle ting, noe som er til fordel for både oss, fabrikken og kundene, fastslår Thomas med et smil.


Thomas kan fortelle at Vindu Butikken fører vinduer fra en polsk kvalitetsleverandør som har god kjennskap til det norske markedet og som har levert vinduer til store aktører som Obos og Block Watne i over 20 år.


Store ambisjoner
Vindu Butikken ønsker å skille seg ekstra ut ved å gi sine kunder en god veiledning i forkant av kjøpet, og har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på at de tar seg tid til å lytte til kundens ønsker og visjoner.


– Vi har drevet med dette i 15 år, og har en veldig stor kunnskap om det vi driver med – noe som jo er til kundens fordel. Da sitter vi sammen og kommer med ideer og prater om løsninger. Det er mange som tenker at «da må dere være dyre», men det er snarere tvert imot - vi er veldig bra på pris, understreker Thomas.


Thomas har alltid hatt med seg kundeservice-genet som en tro følgesvenn gjennom hele sin karriere, og han har en klar ambisjon om at Vindu Butikken skal være best på kundeservice.


– Vi jobber på den samme måten vi jobbet på da vi var vanlige ansatte i våre tidligere jobber, men nå blir det enda litt mer spesielt siden man driver det selv, smiler han.


Foreløpig består Vindu Butikken kun av han selv og Rafal, men de ser for seg flere ansatte i tiden som kommer – og er heller ikke redde for litt konkurranse.


– Vi er glade i konkurranse, for der det er konkurranse, er det muligheter! Vi har store ambisjoner, men vi skynder oss langsomt siden det er ganske pengekrevende det vi driver med. Men vår ambisjon er å få et betydelig varelager her, og så kan det hende at vi får flere avdelinger som denne, røper Thomas.


Lojal kundeskare
Thomas medgir at det var skummelt å starte opp midt i koronapandemien, men med gode kontakter og kunder som kjente til dem fra før, har oppstarten til Vindu Butikken gått bedre enn forventet.– Vi gikk fra å jobbe på et sted der man har jobbet seg inn i et marked i mange år, til å ikke ha et lokale eller egen nettside. Men vi tok med oss kunder vi hadde fra før, og det er derfor vi har gjort det såpass bra som vi har gjort, smiler han.


Og selv om det i skrivende stund råder nedgangstider i en urolig verden, er ikke Thomas redd for at folk vil nedprioritere nye vinduer.


– Med de økende strømprisene blir det dyrt om man har gamle, dårlige vinduer. Og så er det noe med at man får oppgradert huset sitt både innvendig og utvendig, noe som gir en økt verdi, avslutter han.

Les mer...

2022-08-01 15.00

schmidt1

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Artikkel Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for...
arealtak1

Taktekkeren med de gode verdiene skaper trygge kunderelasjoner

Artikkel ArealTak i Sarpsborg, er tuftet på gode, gammeldagse verdier. – Mange er veldig omsetningsfikserte, men der har jeg aldri vært, fastslår daglig leder Are Benjamin Fjeldberg, som ikke bryr seg om å være...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv