174029eds174029das174029de174029ds174029dssad174029e174029psd174029sd174029sda

Få hjelp til en varig livsstilsendring

– Vi vil hjelpe folk til å hjelpe seg selv, sier Sigrid Eggesbø hos Bailine Oslo Sentrum. Hun er kostveileder og Bailineterapeut, og har et brennende ønske om å hjelpe gjennom veiledning om trening og kosthold.

– Bailine er et lavterskeltilbud for folk som har falt litt ut, og også et supplement for de som ønsker å oppnå litt ekstra vektreduksjon ved litt hjelp, sier Eggesbø.

Hun har drevet sin avdeling av den 50 år gamle franchisekjeden Bailine Figurforming i Akersgata i Oslo siden 2003. Ernæringsterapeuten sier at de primært har et fokus på livsstilsendring, som da igjen vil føre til vektreduksjon. Bailine er en slankeklubb med kostholdsundervisning og motivasjon, og som kombinerer behandling for å styrke musklene med øvelser og muskelstimulator.


174029sda


Rebecca Heart (45) har vært pasient hos Bailine og Sigrid i litt over et år, og har gått ned 35 kilo ved hjelp av kostveiledning og behandling.

– Jeg lette etter det riktige tilbudet for meg, og Bailine slo meg som et veldig altomfattende konsept, sier Heart.

Hun forteller at hun slet med belastningsskader i knær og rygg og overspising. Heart begynte på behandling hos Bailine tre ganger i uken, og merket fort forskjeller.

–  Det virket for stort å begynne å trene på egenhånd, så da virket det trygt å begynne med et konsept som ikke kom til å belaste knærne og ryggen, sier Heart.


174029sdåo


Hun forteller at hele 35 kg og 280 centimeter har forsvunnet tilsammen fra kroppen og hun er godt fornøyd med å ha klart å legge om livsstilen og ha riktig fokus på kosthold. Da blir det varige endringer.

– Jeg spiser lavkarbo og holder meg unna sukker, mel, pasta og poteter. Jeg fokuserer mer på å få i meg riktige fettstoffer som gjør meg mett lenge, og da holder blodsukkeret seg lavt stabilt, sier hun.

Eggesbø peker på kombinasjonen av kosthold og trening med nøye oppfølging, som er Bailines eget fokus og som gjør dem unike i bransjen. Som et godt utprøvd konsept over 50 år følger kundene et system, og de får også Bailine-boken som skal hjelpe med veiledning.


174029de


– Der står om alt kosthold, oppskrifter, vitaminer og mineraler, samt balanse, søvn og våken tilstand med mer, sier Eggesbø.

Hun sier at for å få til en varig kostholdsendring må en endre vaner gradvis.

– En pasient som drikker tre liter Cola for dagen halverer denne uken og halverer igjen neste uke. Det er en avvenningsprosess som må gå gradvis, da er det enklere å ta tak i det, sier Eggesbø.

Kostholdsterapeuten sier at hun håper at fremtidige generasjoner også tar tak i egen helse og livsstil.

– Jeg ønsker at folk skal gjøre en livsstilsendring som de kan gjøre til en endring i hele familien og deres sosiale omkrets, sier hun.

Som en oppfordring til folk sier Eggesbø at det kan være vanskelig å ta tak i livet sitt, men du får så uendelig mye igjen for det, og det kan de hjelpe deg med på Bailine.

Les mer...

2017-10-25 10.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv