185075w3185075w4185075w5185075w1185075w2

Hudpleier Eva lærer unge å elske seg selv

Skjønnhetsbransjen går for langt, mener hudpleier Eva Bundock, som isteden oppfordrer unge jenter til å elske seg selv for den man er.

– Trenden som kommer mer og mer er dette med injeksjoner og restylane. Jeg mener at vi som utøvere må bli flinkere til å sette spørsmålstegn og guide kundene på riktig måte, forteller Eva Bundock, hudpleier og makeup-artist ved Toppen Velvære.


Opptatt av etikk

Så lenge det er med måte, stiller Bundock seg likevel positiv til slike behandlinger, men det hender at hun blir nødt til å rette en pekefinger – spesielt når ungjenter som knapt har fylt 20 kommer inn og vil forbedre utseendet sitt ved hjelp av injeksjoner.


– Da vil jeg i stedet lære dem å være glad i seg selv og være den de er, sier den ydmyke hudpleieren som brenner for å bygge opp selvtilliten til usikre jenter.


Med disse solide verdiene i bunn, videreutdannet Bundock seg innen både kosthold og ernæring, og kan tilby en helhetlig rådgivning innen hudpleie. 


– Vi skal hjelpe, og ikke dytte på kunden ting og tang. Mye av apparatbruken i dag er helt effektløst, er hennes formening om skjønnhetsbransjen i dag. 


Hun utdyper:

– Etter fire dager er vi blitt vant med å se ansiktet vårt etter en skjønnhetsbehandling, og da vil mange ha mer. Der syns jeg bransjen går litt for langt. Jeg vil heller miste en kunde og få henne til å forstå, enn å dytte på henne flere behandlinger.


Alt under samme tak

Hos Toppen Velvære i Tærudgården på Jessheim, står etikken med andre ord sterkt, og likeså kompetansen. Eva Bundock driver med hud- og fotpleie og makeup, Turid Stensrud er utdannet frisør og sertifisert hårolog, Andreea Stanica er negledesigner og Sornsri «Sue» Sutham er thaimassør. 


– Turid og jeg jobbet sammen tidligere, og i 2004 bestemte vi oss for en visjon om å ha alt under ett tak. Det begynte først med et lokale i en hjørnegård, og nå har vi vært her i disse lokalene i fire år. Håpet vårt er egentlig å få et lokale i første etasje, for nå har vi vært i annen etasje lenge nok, smiler hun. 


Dame- og herrefrisør Turid Stensrud tok svennebrevet i 1991 og har dermed lang fartstid i yrket. Hun brenner for faget sitt og utfører alt innen dame- og herreklipp; barbering, extensions med tape og keratin, fargedesign, oppsetting, brudefrisering og permanent. Som hårolog kan Stensrud finne ut hvilken sjampo som passer hver enkelt hår- og hodebunnstype, og hun tilsetter ekstrakt ved forskjellige behov som tørr hodebunn, kløe, fett hår og flass.


Med så mye under samme tak, har velværesalongen mange faste kunder fra nærområdet. Flere har de fått en nær og god kontakt med opp gjennom årene. Tilbakemeldingene går på at kundene føler seg godt ivaretatt og at Toppen Velvære rett og slett er et pusterom i en travel hverdag der man kan slappe av og innhente energi. 


– Innen hudpleie legger vi veldig mye vekt på trykkpunkter, vi masserer hendene og gir hodebunnsmassasje. Det senker skuldrene og gjør at du blir halvsøvnig så du kan hente deg inn i hverdagen.


Negledesigner Andreea Stanica er utdannet ved Negleakademiet i 2016, og utfører gelenegler, shellack, manikyr, pedikyr og lakk av negler. 


CND Shellacker en profesjonell neglelakk som gir flotte negler som varer opp til 14 dager. Med gele kan man legge tynne, lette, vakre og naturlige negler med en utrolig glans og holdbarhet, forteller Stanica.


Trygg og seriøs thaimassasje 

For den optimale massasjeopplevelsen, kan du booke deg inn hos thaimassøren Sornsri «Sue» Sutham som driver med thaialternativ behandling som massasje, triggerpunkt, sportsmassasje og dypvevsmassasje. Hun er en medisinsk utdannet og godkjent massør med 24 års erfaring i faget, og løser opp blokkeringer i energilinjene i kroppen ved hjelp av blant annet terapeutiske oljer som dekker kroppens behov. 


– Jeg tror profesjonalitet og utdannelse er viktig, for i dag popper det opp så mye thaimassasje overalt, sier Bundock oppgitt og forteller en egenopplevd episode til skrekk og advarsel.


– En gang jeg var på Filippinene, så tok jeg en massasje til rundt 40 kroner. Siden jeg selv er utdannet massør, så merket jeg med en gang når massøren tok det taket i nakken og skulle til å dra. Da ropte jeg «stopp!»


– Jeg tror mange har fått en form for whiplash i det store utland. Ja, det er deilig med massasje på stranda for en billig penge, men vær forsiktig med slike ting som rygg, nakke, manipulering og stretching – stopp, det kan være farlig, advarer hun. 


Til det beste for kunden

Bundock har dessuten en årelang erfaring som brynstylist, og fryder seg over at kvinner i dag har blitt mer opptatt av sine bryn. Hun begynte med tatovering av bryn, lepper og eyeliner da metoden kom for rundt 18 år siden, men har i dag for det meste gått over til mikroblading når det gjelder bryn. 


– Jeg møtte en fransk dame på et kurs en gang som sa at «dere i Skandinavia tenker bare hår, dere!» For i Europa er ansikt, hudpleie og bryn nesten viktigere enn hår.


Hud- og fotpleiebehandlinger er alltid populære hos Toppen Velvære, men det faktum at skjønnhetssalongen har så mye samlet på ett sted, mener Bundock er deres aller største fortrinn.


– Å knytte alle disse tingene sammen til det beste for kunden - det tror jeg er viktig, sier Bundock med et smil. 


185075w2

Les mer...

2019-01-04 10:00

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201027w2

Visuelle og audiovisuelle tjenester utført med perfeksjon

Artikkel FotoPhono AS, har lang erfaring med bildeproduksjon og Audiovisuelle løsninger, og sitter på kompetansen som kan ta akkurat din idé til nye høyder!

  Kontaktinformasjon

  • Toppen Velvære
  • Facebook
  • Telefon:
   63936930
  • Adresse:
   Veiberggt. 2, 2050 Jessheim
  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv