drømmmekjøkkenetalnabru1drømmmekjøkkenetalnabru2

Dette er et helt annerledes kjøkkenkonsept

Drømmekjøkkenet lager alt selv – på egne fabrikker, og kan derfor tilby måltilpassede kjøkken av en utrolig god kvalitet. – Vi er en leverandør som skal levere noe litt bedre enn alle andre, fastslår Stian Arnesen, daglig leder i Drømmekjøkkenet Alnabru.

Drømmekjøkkenet gjør alt litt annerledes. De er en kvalitetsorientert, fleksibel leverandør som lager alt selv på egne fabrikker – og kan like gjerne levere skreddersydde hjemmekontor- og garderobeløsninger på samme leveranse som kjøkkenet ditt!  


– Vi er egentlig et stort møbelsnekkerverksted, så vi har mulighet til å tilby skreddersøm og måltilpassede kjøkken. Vi er ikke minst en leverandør som skal levere noe litt bedre enn alle andre, og vi kjennetegnes av at vi skal være ganske fleksible. Vi har en logistikkløsning i Oslo-området som er ganske unik; vi leverer på klokkeslettet – på timen, og vi har også samlast på hele leveransen. Vi har ganske unike funksjoner, men vi skal også være en volumleverandør. Derfor er systemet vårt bygd opp til å kunne håndtere veldig mange kjøkken, forteller Stian Arnesen, daglig leder i Drømmekjøkkenet Alnabru. 



Flaggskipbutikken
Drømmekjøkkenet ble etablert i 2009, i kjølvannet av finanskrisen året før. Til å begynne med fantes Drømmekjøkkenet kun på Skøyen, men fabrikken i Skåne i Sverige, var svært interessert i å ekspandere med flere butikker, og ville at Drømmekjøkkenet på Alnabru skulle være selve flaggskipbutikken. 


– Vi ble raskt den største forhandleren i hele Norge, på bare et drøyt år. Videre så vi også et stort potensial for å jobbe mot bedrifter, og vi begynte allerede i 2010 å jobbe mot det proffe markedet, og fikk det første største prosjektet i 2011, sier Stian videre.  


Svært mange proffkunder velger nemlig Drømmekjøkkenet fremfor andre konkurrenter. Det kundene vet, er at Drømmekjøkkenet alltid leverer høy kvalitet og god design på sine kjøkkenløsninger – noe utbyggerne har større fokus på i dag enn for noen år siden.  


– Vi har en litt bedre kvalitet og ønsker å levere kvalitet hele veien – uansett om du er privatkunde eller proffkunde, understreker Stian. 


Miljø i fokus  
Med en egen miljø- og klimaplan, stiller Drømmekjøkkenet dessuten sterkt i en tid der miljøvennlige og klimanøytrale produkter er i vinden som aldri før. Drømmekjøkkenets produkter, holder en så god kvalitetsstandard at det i seg selv kan anses å være bærekraftig. I tillegg har de full kontroll på alle klimautslippene til produktene, og de benytter seg ofte av miljøvennlige materialer som tre og finér.  


Drømmekjøkkenet har i disse dager fått stor suksess med sitt smarte og enkle garderobeverktøy, der du kan skreddersy og planlegge din egne garderobeløsning via deres hjemmeside!  


– Vi har også fine hjemmekontor, som er mer tilpasset etterspørselen etter oppbevaring på hjemmekontoret. Vi kan levere skreddersydde hjemmekontorløsninger, som også er et marked som plutselig blusset opp under Korona, sier Stian.

   

Stor økning 
Med fornøyde kunder kommer som oftest fine resultater. Så langt i 2021, så har Alnabru-butikken opplevd en 48 prosents økning på privatmarkedet, og på prosjektmarkedet er økningen på utrolige 257 prosent!  


– Kundene er ganske ivrige på å få en rød tråd, så vi leverer ofte garderobe, kjøkken og bad til samme kunde. Vi er en aktør som skal være personlig, og vi legger mye i det å følge opp kundene tett. Kundene forholder seg kun til oss, og med egne montører har vi en garanti på monteringen. Det er kvalitet i alle ledd, forsikrer det glade teamet i Drømmekjøkkenet Alnabru.  


 

Les mer...

2021-09-01 10.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv