183053d183053dd183053jf

Det sitter i hjertet – ikke i hodet

Gjennom sitt firma Ananda Hjerte Coach, hjelper Marianne Lindaas mennesker i ulike livssituasjoner med å lytte til følelsene i hjertet – ikke tankene i hodet.

Bransjemagasinet møter Marianne Lindaas i hennes hjem i Drammen. Om en drøy uke har hun fått sertifiseringen som gjør at hun kan holde på med det hun brenner aller mest for; ektefølt, omsorgsfull coaching – rett fra hennes hjerte til ditt hjerte.


Hjertecoachen Lindaas jobber over nettet, som betyr at du egentlig kan sitte hvor som helst i verden og likevel ha en sterkt personlig samtale.


Hva gjorde at du valgte å starte med coaching?

– Det er litt tosidig, egentlig. Jeg valgte å slutte i jobben min som leder på en bensinstasjon etter ti år, og hadde ikke noe å gå til, men fant ut at jeg ikke kunne være der lenger.

  

Lindaas gikk tilbake til jobben sin som barne- og ungdomsarbeider, men hun ville ha noe mer. Å prate med mennesker på dybden og finne ut av hva hun kan hjelpe dem med, skulle bli hennes kall.


183053dd


– Jeg er ikke så opptatt av hele livet til et menneske, men ting i livet som gjør at du har en blokkering og som stopper deg. Det er det jeg hjelper deg med; å gå ned fra hodet og inn til hjertet og følelsene, der alt sitter.

  

– Tankene styrer oss og gjør at vi iblant gjør dumme valg eller feil valg. Det var det som traff meg, sier Lindaas åpenhjertig.

  

Det lå naturlig for Lindaas å fokusere på hjerte-coaching; eller Leadership by Heart, som det egentlig heter. Enn så lenge har hun kun utført gratiskonsultasjoner under studietiden, men hun har rukket å treffe mange ulike skjebner og fått høre flere gripende historier som hun har hjulpet å bearbeide med sin jordnære framtoning.

  

Hjerte-coachen har blant annet hatt klienter som har slitt med kjærlighetssorg og som ikke kom seg videre, og personer som har utviklet stor angst av presset det fører med seg å skulle begynne å studere i voksen alder.

  

– Jeg har også hjulpet unge gutter som ikke kom helt i gang med livet og som ikke visste hva de ville. Da kom vi fram til at de ikke bør ha så dårlig tid, smiler hun.

  

– Du kan komme til meg med alt; jeg jobber ut i fra hva som lever i deg, og det er individuelt for alle mennesker. Det er følelsene vi skal ta tak i og finne frem til, for å styrke seg selv, ha mer tro på seg selv og føle at du er bra nok som du er.

  

Hva er det som gjør en hjerte-coach unik i forhold til andre coacher?

– Vi går litt mer inn i kroppen og spør hjertet «hva er det du egentlig vil?» Vi skal bort fra tankestyret og kjenne på følelsene. Og det kan være ganske tøft, for det er mye som plutselig kan dukke opp. Vi tar tak i det som dukker opp uansett hva det kan være, og så jobber vi videre med det.

  

– Til meg kan man snakke fritt og alt er helt ok, uten å være redd for at det kommer ut. Taushetsplikt er en selvfølge for alle Leadership By Heart-coacher, avslutter Lindaas.


183053jf

 




Les mer...

2018-06-04 09.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Ananda Hjerte Coach
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      916 76 224
    • Adresse:
      Buskerudveien 37A
      3024 Drammen
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv