183053d183053dd183053jf

Det sitter i hjertet – ikke i hodet

Gjennom sitt firma Ananda Hjerte Coach, hjelper Marianne Lindaas mennesker i ulike livssituasjoner med å lytte til følelsene i hjertet – ikke tankene i hodet.

Bransjemagasinet møter Marianne Lindaas i hennes hjem i Drammen. Om en drøy uke har hun fått sertifiseringen som gjør at hun kan holde på med det hun brenner aller mest for; ektefølt, omsorgsfull coaching – rett fra hennes hjerte til ditt hjerte.


Hjertecoachen Lindaas jobber over nettet, som betyr at du egentlig kan sitte hvor som helst i verden og likevel ha en sterkt personlig samtale.


Hva gjorde at du valgte å starte med coaching?

– Det er litt tosidig, egentlig. Jeg valgte å slutte i jobben min som leder på en bensinstasjon etter ti år, og hadde ikke noe å gå til, men fant ut at jeg ikke kunne være der lenger.

  

Lindaas gikk tilbake til jobben sin som barne- og ungdomsarbeider, men hun ville ha noe mer. Å prate med mennesker på dybden og finne ut av hva hun kan hjelpe dem med, skulle bli hennes kall.


183053dd


– Jeg er ikke så opptatt av hele livet til et menneske, men ting i livet som gjør at du har en blokkering og som stopper deg. Det er det jeg hjelper deg med; å gå ned fra hodet og inn til hjertet og følelsene, der alt sitter.

  

– Tankene styrer oss og gjør at vi iblant gjør dumme valg eller feil valg. Det var det som traff meg, sier Lindaas åpenhjertig.

  

Det lå naturlig for Lindaas å fokusere på hjerte-coaching; eller Leadership by Heart, som det egentlig heter. Enn så lenge har hun kun utført gratiskonsultasjoner under studietiden, men hun har rukket å treffe mange ulike skjebner og fått høre flere gripende historier som hun har hjulpet å bearbeide med sin jordnære framtoning.

  

Hjerte-coachen har blant annet hatt klienter som har slitt med kjærlighetssorg og som ikke kom seg videre, og personer som har utviklet stor angst av presset det fører med seg å skulle begynne å studere i voksen alder.

  

– Jeg har også hjulpet unge gutter som ikke kom helt i gang med livet og som ikke visste hva de ville. Da kom vi fram til at de ikke bør ha så dårlig tid, smiler hun.

  

– Du kan komme til meg med alt; jeg jobber ut i fra hva som lever i deg, og det er individuelt for alle mennesker. Det er følelsene vi skal ta tak i og finne frem til, for å styrke seg selv, ha mer tro på seg selv og føle at du er bra nok som du er.

  

Hva er det som gjør en hjerte-coach unik i forhold til andre coacher?

– Vi går litt mer inn i kroppen og spør hjertet «hva er det du egentlig vil?» Vi skal bort fra tankestyret og kjenne på følelsene. Og det kan være ganske tøft, for det er mye som plutselig kan dukke opp. Vi tar tak i det som dukker opp uansett hva det kan være, og så jobber vi videre med det.

  

– Til meg kan man snakke fritt og alt er helt ok, uten å være redd for at det kommer ut. Taushetsplikt er en selvfølge for alle Leadership By Heart-coacher, avslutter Lindaas.


183053jf

 
Les mer...

2018-06-04 09:00

201016w10

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Artikkel Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.
201017w1

Her får du kortreist mat «slik mor pleide å lage den»

Artikkel I 24 år har Gregorius Selskapsmat servert Telemark god, hjemmelaget tradisjonsmat. Med fokus på kortreiste ingredienser har den tilhørende kafeen gjester som er innom hver dag for å få seg en middag «slik...

  Kontaktinformasjon

  • Ananda Hjerte Coach
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   916 76 224
  • Adresse:
   Buskerudveien 37A
   3024 Drammen
  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv