sande4Møbelringen2211014w7Møbelringen1Møbelringen4Møbelringen3møbelringensensandefjord4møbelringrn3

Møbler for en varig trivsel i hjemmet

Vi tilbringer mer tid hjemme under korona-pandemien, og vi nordmenn investerer som aldri før i møbler og interiør for økt hjemmetrivsel. Møbelringen Sandefjord, gjør stor suksess med skreddersøm, gratis levering og personlig rådgivning.

I likhet med de fleste Møbelringen-forretningene vi har besøkt, er Møbelringen Sandefjord familieeid og drevet videre i flere generasjoner.


Lene Sofie Krogstad, er selv nærmest født og oppvokst i Møbelringen-butikken i Larvik, som hennes foreldre fortsatt driver. Hun er fjerde generasjon i møbelforretningen i Larvik, og feiret 20 års-jubileum i år i Sandefjord.


– De feiret nettopp 95 år i Larvik; samme sted og samme lokale, smiler en smørblid Lene Sofie.


Hun og familien startet butikken her i Sandefjord i 2000. Lene Sofie kjøpte den av far i 2007 og har i dag åtte ansatte pluss fire lagermedarbeidere på lageret i Larvik, som deles med foreldrenes Møbelringen-butikk i Larvik.  

– Før fantes det ingen møbelkjeder i Sandefjord; bare nisjebutikker. - bortsett fra Skeidar, som lå midt imellom Larvik og Sandefjord. Sandefjordinger dro mye til Tønsberg og Larvik for å handle, så vi ble veldig godt mottatt, smiler Lene Sofie.


De har faste kunder gjennom mange år, som genererer et godt miljø.


– Og vi er en hyggelig gjeng her som har vært ansatt i mange år – vi er en liten familie, poengterer hun med en hjertevarm latter.



Da Korona traff Norge

Korona var et faktum i mars og da restriksjonene fra regjeringen kom, ble det en tøff tid også for butikk og ansatte. Alle måtte permitteres i større og mindre grad, husleie og strøm måtte betales og det var røde tall hver dag.


– Vi var engstelige for hva dette ville medføre, men tok noen grep og klarte å overleve under den tøffeste perioden – mars og april. Det ble sommerferie hjemme for mange, med tilsvarende oppussing og investering i møbler og interiør – det ble redningen, forteller Lene Sofie.


Dette har alt i alt resultert i et godt år for Møbelringen Sandefjord og man kan ta med seg god ordrereserve inn i 2021 – som man ennå ikke vet hvordan vil bli, så det er en trygghet.


Noe for alle
Lene Sofie er svært stolt av at Møbelringen er en kjede som har noe for alle – og i alle prisklasser. Både førstegangsetablerere og dem som vil ha litt ekstra luksus.


– Selv om vi har en spisestue som koster 20 000 kroner, har vi også en til 5 900, understreker Lene Sofie.



De kan samtidig tilby kjente og kjære norske merker som Ekornes, Brunstad, Stordal, Svane madrasse, Kleppe og Hjellegjerde. Dette er såkalte kortreiste møbler, og det har blitt en hjertesak for Møbelringen Sandefjord og Møbelringen-kjeden å ta vare på norske arbeidsplasser.


Lene Sofie kan stolt fortelle at de faktisk både monterer og kjører ut møbler til kundene – helt gratis!


– De fleste benytter seg av denne tjenesten. Alle har det hektisk, og synes det er godt å få det ferdig levert. Det er heller ikke alle som vil spørre familien om hjelp. Mange blir overrasket og glade: «nei guri malla, kjører dere ut óg monterer?»


De tar vare på alle kundene som kommer inn, til de går ut igjen. Oppfølgingen av kundene er minst like viktig.

Kollegaen Grete, kan også reise på hjemmebesøk i forbindelse med fargevalg og møbleringsforslag, og har i den forbindelse et godt samarbeid med Fargerike. Møbelringen samarbeider med Fargerike som kjede.



– Det blir trygt for kunden når de skal velge farge og få forslag til møblering til sin egen stue. Det er også noe vi gjør gratis! Vi har muligens tatt noen markedsandeler på grunn av det, og det er en service vi ønsker å yte, sier Lene Sofie med et smil.


Alt kan bli tilrettelagt
Den erfarne Møbelringen-eieren har tidligere jobbet med produktutvalg sentralt hos Møbelringen, og har vært vitne til mange forandringer og trender de siste 20 årene. I dag er mange veldig opptatt av den personlige stilen. Å få lov til å sette sitt eget preg på inventaret og interiøret, er langt viktigere i dag når vi innreder våre hjem. Ikke minst siden vi rett og slett oppholder oss mer hjemme. Hjemmekontor og begrenset med sosiale sammenkomster, har bidratt til at vi bruker mer penger på hagemøbler, innemøbler og interiør generelt.


Møbelringen er opptatt av miljøet og har avtale med Grønt Punkt. Flere av deres leverandører produserer tekstiler som er miljøvennlige og nedbrytbare – også resirkulert tekstil kan du få. Hjellegjerde og Wonderland er to av Møbleringens leverandører som har slike tekstiler i dag.


– Vi ser også mye skreddersøm; folk liker å lage sine egne møbler. Og nå kan du bestille alt og få det akkurat hvordan du vil! Vi kan skreddersy ønskene til kunden, og alt kan bli tilrettelagt. Det er noe vi er ganske sterke på – og da blir det enda mer personlig i tillegg til stilen, sier Lene Sofie muntert.



Les mer...

2021-01-08 10.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv