sævikbygg1sævikbygg2sævikbygg3sævikbygg4sævikbygg5

Kvalitet og god dialog skaper fornøyde kunder

Byggmesterbedriften Sævik Bygg i Lyngdal, har fokus på kvalitet og god dialog med sine kunder.

Byggmester Kenneth Frank Sævik, kickstartet tømrerkarrieren med enkeltmannsforetak da han ble ferdig som lærling i 2009. Etter noen år startet han Sævik Bygg AS og har ansvar for den daglige driften av den lille byggmesterbedriften i Lyngdal. Her trives han godt sammen med en stab på fem mann, hvorav to er lærlinger. De utvider staben med to tømrere til mot sommeren.


– Vi har et godt arbeidsmiljø, og jeg er veldig takknemlig for den fine gjengen som er her. Det er kjempetrivelig, skryter Kenneth og smiler.


Foto: Media Sør


Gjør alt innen bygg
Sævik Bygg gjør alt fra smått til stort, men bygger mest enebolig og hytter, da det bidrar til bedre ordrereserver som igjen gir stabile arbeidsplasser.


– Vi gjør alt innen bygg og tømrerfaget. Vi er mest på nybygg, men tar på mindre jobber innimellom, som tilbygg, nytt tak, rehabilitering og etter isolering av eldre bygg, terrasser og oppussing av bad, forteller Kenneth.


Hoved nedslagsfeltet er Lister-regionen, Lindesnes og Eiken.


– Reisejobbene vi har, er mer i regi av hytteleverandøren Eiken Hytter, så vi er ganske fleksible, understreker byggmesteren. De har vært en god samarbeidspartner igjennom årene.


Foto: Media Sør


Ryddig og greit
Den Lyngdal-baserte byggmesterbedriften, er derimot hovedsakelig virksom i privatmarkedet, der den har høstet mange hyggelige fem-stjerners-omtaler i sosiale medier takket være sitt store fokus på kvalitet, og at de alltid streber etter å levere et bra produkt.


– Vi prøver å være gode på å kommunisere med kundene om forventninger og løsninger. Vi gjør vårt til å overholde leveringstider og kommuniserer godt i alle ledd slik at det blir ryddig og greit, fastslår Kenneth.


Ofte er det kunden selv som kommer til Sævik Bygg med egne tegninger på hvordan de vil ha det. Men akkurat nå holder de faktisk på med et tilbygg som de har tegnet selv. Men for det meste går det i tegneprosjekter for kunder som har egen tomt og vil tegne noe gjennom samarbeidspartneren Byggvell Lyngdal.


Til tross for Koronapandemien, har pågangen vært stor for det lille tømrerfirmaet – som kom styrket ut av det med en ordrereserve på rundt ett år.


I fremtiden håper Kenneth å ha flere prosjekter i egenregi, og nylig gikk han til innkjøp av boligtomt sentralt i Lyngdal, der det vil komme ny boligbebyggelse.


Foto: Media Sør


Avslutningsvis oppfordrer han alle som trenger hjelp med noe stort eller lite, til å ta kontakt med Sævik Bygg for en hyggelig og uforpliktende prat.


– Det er bare å ta kontakt, så kan vi ta det derfra, smiler Kenneth.

Les mer...

2022-08-01 07.15

lighthousecompany12

Unike i Norden: Skreddersydd lysplanlegging gir riktig belysning til riktig formål

Artikkel Light House Company leverer grunnbelysning og teknisk dekorativ belysning med skreddersøm. Med hjelp av seks lysdesignere, lager de en individuell lysplan ut ifra kundens behov – basert på evolusjonær...
mobileskoyen5

Sjelden vare: Denne bilforhandleren har fått stor suksess ved å kun ha fokus på ett merke

Artikkel Mobile Skøyen er en konseptbutikk der fokuset er rettet mot ett nybilmerke, det velkjente og fortsatt fremadstormende Nissan. – Her har vi folk som er eksperter på merket, og det tror jeg gir en ekstra...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv