sævikbygg1sævikbygg2sævikbygg3sævikbygg4sævikbygg5

Kvalitet og god dialog skaper fornøyde kunder

Byggmesterbedriften Sævik Bygg i Lyngdal, har fokus på kvalitet og god dialog med sine kunder.

Byggmester Kenneth Frank Sævik, kickstartet tømrerkarrieren med enkeltmannsforetak da han ble ferdig som lærling i 2009. Etter noen år startet han Sævik Bygg AS og har ansvar for den daglige driften av den lille byggmesterbedriften i Lyngdal. Her trives han godt sammen med en stab på fem mann, hvorav to er lærlinger. De utvider staben med to tømrere til mot sommeren.


– Vi har et godt arbeidsmiljø, og jeg er veldig takknemlig for den fine gjengen som er her. Det er kjempetrivelig, skryter Kenneth og smiler.


Foto: Media Sør


Gjør alt innen bygg
Sævik Bygg gjør alt fra smått til stort, men bygger mest enebolig og hytter, da det bidrar til bedre ordrereserver som igjen gir stabile arbeidsplasser.


– Vi gjør alt innen bygg og tømrerfaget. Vi er mest på nybygg, men tar på mindre jobber innimellom, som tilbygg, nytt tak, rehabilitering og etter isolering av eldre bygg, terrasser og oppussing av bad, forteller Kenneth.


Hoved nedslagsfeltet er Lister-regionen, Lindesnes og Eiken.


– Reisejobbene vi har, er mer i regi av hytteleverandøren Eiken Hytter, så vi er ganske fleksible, understreker byggmesteren. De har vært en god samarbeidspartner igjennom årene.


Foto: Media Sør


Ryddig og greit
Den Lyngdal-baserte byggmesterbedriften, er derimot hovedsakelig virksom i privatmarkedet, der den har høstet mange hyggelige fem-stjerners-omtaler i sosiale medier takket være sitt store fokus på kvalitet, og at de alltid streber etter å levere et bra produkt.


– Vi prøver å være gode på å kommunisere med kundene om forventninger og løsninger. Vi gjør vårt til å overholde leveringstider og kommuniserer godt i alle ledd slik at det blir ryddig og greit, fastslår Kenneth.


Ofte er det kunden selv som kommer til Sævik Bygg med egne tegninger på hvordan de vil ha det. Men akkurat nå holder de faktisk på med et tilbygg som de har tegnet selv. Men for det meste går det i tegneprosjekter for kunder som har egen tomt og vil tegne noe gjennom samarbeidspartneren Byggvell Lyngdal.


Til tross for Koronapandemien, har pågangen vært stor for det lille tømrerfirmaet – som kom styrket ut av det med en ordrereserve på rundt ett år.


I fremtiden håper Kenneth å ha flere prosjekter i egenregi, og nylig gikk han til innkjøp av boligtomt sentralt i Lyngdal, der det vil komme ny boligbebyggelse.


Foto: Media Sør


Avslutningsvis oppfordrer han alle som trenger hjelp med noe stort eller lite, til å ta kontakt med Sævik Bygg for en hyggelig og uforpliktende prat.


– Det er bare å ta kontakt, så kan vi ta det derfra, smiler Kenneth.

Les mer...

2022-08-01 07.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv