sævikbygg1sævikbygg2sævikbygg3sævikbygg4sævikbygg5

Kvalitet og god dialog skaper fornøyde kunder

Byggmesterbedriften Sævik Bygg i Lyngdal, har fokus på kvalitet og god dialog med sine kunder.

Byggmester Kenneth Frank Sævik, kickstartet tømrerkarrieren med enkeltmannsforetak da han ble ferdig som lærling i 2009. Etter noen år startet han Sævik Bygg AS og har ansvar for den daglige driften av den lille byggmesterbedriften i Lyngdal. Her trives han godt sammen med en stab på fem mann, hvorav to er lærlinger. De utvider staben med to tømrere til mot sommeren.


– Vi har et godt arbeidsmiljø, og jeg er veldig takknemlig for den fine gjengen som er her. Det er kjempetrivelig, skryter Kenneth og smiler.


Foto: Media Sør


Gjør alt innen bygg
Sævik Bygg gjør alt fra smått til stort, men bygger mest enebolig og hytter, da det bidrar til bedre ordrereserver som igjen gir stabile arbeidsplasser.


– Vi gjør alt innen bygg og tømrerfaget. Vi er mest på nybygg, men tar på mindre jobber innimellom, som tilbygg, nytt tak, rehabilitering og etter isolering av eldre bygg, terrasser og oppussing av bad, forteller Kenneth.


Hoved nedslagsfeltet er Lister-regionen, Lindesnes og Eiken.


– Reisejobbene vi har, er mer i regi av hytteleverandøren Eiken Hytter, så vi er ganske fleksible, understreker byggmesteren. De har vært en god samarbeidspartner igjennom årene.


Foto: Media Sør


Ryddig og greit
Den Lyngdal-baserte byggmesterbedriften, er derimot hovedsakelig virksom i privatmarkedet, der den har høstet mange hyggelige fem-stjerners-omtaler i sosiale medier takket være sitt store fokus på kvalitet, og at de alltid streber etter å levere et bra produkt.


– Vi prøver å være gode på å kommunisere med kundene om forventninger og løsninger. Vi gjør vårt til å overholde leveringstider og kommuniserer godt i alle ledd slik at det blir ryddig og greit, fastslår Kenneth.


Ofte er det kunden selv som kommer til Sævik Bygg med egne tegninger på hvordan de vil ha det. Men akkurat nå holder de faktisk på med et tilbygg som de har tegnet selv. Men for det meste går det i tegneprosjekter for kunder som har egen tomt og vil tegne noe gjennom samarbeidspartneren Byggvell Lyngdal.


Til tross for Koronapandemien, har pågangen vært stor for det lille tømrerfirmaet – som kom styrket ut av det med en ordrereserve på rundt ett år.


I fremtiden håper Kenneth å ha flere prosjekter i egenregi, og nylig gikk han til innkjøp av boligtomt sentralt i Lyngdal, der det vil komme ny boligbebyggelse.


Foto: Media Sør


Avslutningsvis oppfordrer han alle som trenger hjelp med noe stort eller lite, til å ta kontakt med Sævik Bygg for en hyggelig og uforpliktende prat.


– Det er bare å ta kontakt, så kan vi ta det derfra, smiler Kenneth.

Les mer...

2022-08-01 07.15

toyotatrondheim3

Bransjens beste servicebedrift: Nordens største bilselskap satser stort i Trondheim

Artikkel Toyota Trondheim, har en lang og sterk historie – med en sterk merkevare i front. Nå satser Toyota stort, og det er en spennende reise vi har foran oss. – Det kommer veldig mange nyheter fra Toyota og...
spotmarked1

Her finner du overskuddsvarer av god kvalitet til en billig pris

Artikkel Spotmarked AS i Larvik, bugner over av overskuddsvarer til en særdeles god pris. Nå skal suksesskonseptet videreutvikles med flere butikker. – Vi ønsker å ha fem butikker om fem år, sier daglig leder...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv