172046_6172046_2172046_4172046_8172046_5172046_9172046_1

Har du sikret hjemmet ditt?

T. Stueland Lås AS har siden 2004 drevet som den eneste låsesmedbedrift på Jæren, med alt innen lås, sikring og beslag. Bedriften har en innbydende butikk i Morenefaret 1 på Bryne, som kan by på flere ting innen og rundt faget lås og beslag.

Det som tilbys er alt innen lås og sikring, døgnvakt, support, beslag og sikringsbeslag, adgangskontroll-systemer og dørautomatikker med deriblant motorstyrte låskasser og elektriske sluttstykker. Mye av dagens teknologi går ut på å styre/sikre bedrifter og hjem elektronisk. Der den tradisjonelle «nøkkelen» nesten utspinner seg som overflødig.Bedriften ledes i dag av Tryggve Stueland Wist, og har to ansatte.

- Dette er en bransje som sannsynligvis aldri vil gå av moten, fordi alle og enhver er opptatt av trygghet og sikkerhet både i eget hjem og sin arbeidsplass, hevder Wist. 

 

Bedriftens slogan: «Sikkert å Wist»

Bedriftens motto: «Ingenting er umulig, men det umulige tar bare lenger tid».


172046_3  


Som ekspert på sikring, styring og lås av bygninger, hjelper Tryggve Stueland Wist både bedrifter og private med å finne de beste løsninger for hvert enkelt unike behov og ønsker. Mange ganger ser en at behovet ikke står i stil med ønskene, og derfor er det viktig å styre kundene til den rette produktsammensetningen - både i forhold til pris og kvalitet.

  

- Bedrifter/næringsbygg er underlagt et relativt strengt regelverk, som vi MÅ etterkomme med særdeles høy nøyaktighet. Disse regler omfatter blant annet FG Krav (Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd), samt brann-og rømningskrav. Brann- og rømningskravene er overordnet i forhold til FG-Kravene. Og derav kommer mottoet: «Liv og helse, foran verdier». Dette er mottoet vi fører oss etter ved alle bygg; næring og privat, sier Wist.

 

- Privatkunder er som oftest veldig opptatt av at det er skikkelige låser i dører og vindu. Og mange besøker butikken min med tanke på å få installert låssylinder også på innsiden av dørene.


172046_5

 

Der jeg som oftest gjør kunden oppmerksom på at det er viktig for både barn og voksne å kunne rømme boligen «uten bruk av nøkkel». Det finnes flere muligheter å få løst dette på etter kundenes ønsker, men sunn fornuft taler som regel til kundenes fordeler, samt kostnader dette vil medføre.

  

Gode tiltak for eneboliger samt blokker og leiligheter, vil være å gjennomføre brannøvelser med alle som bor i boligen/leiligheten. Det er særdeles viktig for barn å vite hvordan de skal opptre og hvor eventuelle rømningsruter er, om uhellet skulle oppstå.

  

Låsesmedens råd  

- En god sammensetning av alarm med gode sylinderlåser/låskasser på både dører og vinduer. Praktiser brannøvelser for våre håpefulles skyld. Stikk gjerne innom for en prat og gjennomgang av deres bolig/låser.  

T. Stueland Lås AS legger spesielt vekt på kunnskap og rettleiing i henhold til krav og retningslinjer for både private samt næringsdrivende.

T. Stueland Lås AS har flere samarbeidspartnere som blant annet Marvik AS, Stavanger, som for øvrig er en av de ledende aktørene i Rogaland.

- Rogaland Sikkerhet er en lokal aktør innen alarm og overvåking, som vi har et godt samarbeid med. Vi utfyller hverandre bra, der vi leverer alt innen fysisk sikring samt dørautomatikker og motorstyrte låser. Vareaspektet som vi fører er primært fra den virkelig store aktøren i Norden, nemlig

 


172046_8


AssA  Abloy, «TrioVing». Her blir hovedtyngden av butikkens vareutvalg innkjøpt, forteller Wist.

  

- Et typisk prosjekt for oss vil være å gjennomgå tegninger sammen med kunden, og da spesielt tegninger som inneholder informasjon om brann- og rømningsveier, rømningsretninger og lignende. Dette er som tidligere beskrevet, de viktigste parameterne vi tar høyde for, grunnet konsekvensen for det motsatte. Prosjektet blir som regel også etter kundens behov og ønsker, bestykket med en god «skallsikring». Skallsikring vil si at alle ytterdører vil bli vurdert opp mot FG-Kravene.

  

Sammen med en ansatt betjener Wist butikken på dagtid. Butikkens åpningstider er av den variable typen, men de prøver å etterkomme en åpningstid fra 07.00 – 12.00.

Med glimt i øyet sier Wist at «det er ikke lett å vite når noen låser seg ute eller faktisk låser seg inne, og da MÅ vi rykke ut å bistå kundene».  

Etter kl. 12.00 er de ute og gjør mange forskjellige typer jobber i private bygg/næringsbygg. Wist forteller også at firmaet er én av to som praktiserer «vaktordning 24/7».

I butikken utfører de ellers filing av nøkler og bilnøkler, de har eget verksted for reparasjoner, og de selger alt fra safer og dokumentskap til våpenskap, nøkkelskap, dørvridere og postkasser. 

Butikkens målsetting: «Ingen skal forlate butikken uten å smile eller le». 

I ironiens tegn: det er alltid «Twist» fremsatt på disken.

  

- Humor må man ha, og det betyr mye å gjøre andre glade. Jeg lærer mine ansatte at vi alltid skal gå fra enhver jobb med hevet hode, og at vi skal kunne se kundene i øynene på at vi har gjort en god jobb. Dette faget er veldig sammensatt, og krever nøyaktighet og kunnskap.

  

- Når du som kunde kommer hit, forventer du at vi vet hva vi snakker om. Du skal være trygg på at det riktige utstyret blir valgt.

  

Du er hjertelig velkommen til T. Stueland Lås AS!

 

172046_9
Les mer...

2017-06-09 11.15

prosesspilotene1

Stor CRM-aktør skaper gevinst for bedrifter med helhetlige og digitale systemer

Artikkel ProsessPilotene AS, har fokusert på skreddersydde CRM-system som skaper en gevinst for bedrifter. – Plattformen vår passer til alle, konstaterer salgs- og markedssjef Tor Kristoffersen.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv