funnemarklarvik1funnemarklarvik2funnemarklarvik3funnemarklarvik4funnemarklarvik5

Derfor blir 2021 Toyotas store bilår!

Foruten å være håpets år, blir 2021 også et stort bilår. Funnemark Larvik, står klare for å rulle ut Toyotas store nyheter, og tar som alltid imot sine kunder med åpne armer.

Det skorter ikke på nyheter fra Toyota det kommende året. Toyota, som har valgt å være nøye på utviklingen og utrullingen av sine elbiler, har allerede truffet blink med sin første helelektriske varebil;


– Den tror jeg treffer bra, for mange firmaer vil ha elektrisk - noe som også er et krav for å være med på mange anbud, forteller Ole Johnny Christiansen, daglig leder ved Funnemark Larvik.


Proace Electric, tar ett tonn på hengeren og kommer i to varianter med ulik rekkevidde; 50 kilowatt som går 23 mil, og 75 kilowatt på 33 mil.


Spennende lanseringer

– Vi gleder oss også veldig til Hilux, som kommer nå. Den har hengerfeste med kapasitet på 3,5 tonn, og en større motor med 204 hester. Den har en personbilkomfort – for pickup har jo blitt en personbil, og selges faktisk som personbiler i andre land. Det er også kommet en «facelift» og ny motor med 204 hk på Landcruiser, sier Ole Johnny.


Ole Johnny nevner samtidig den lille varebilen Proace City, som kom mot slutten av 2020, og en elektrisk variant av denne, som kommer på tampen av 2021, så nå har vi ett godt og bredt utvalg av varebil.


Han kan også fortelle at det kommer en ny Yaris Cross, med en helt perfekt størrelse for dem som kanskje synes at RAV-en er for stor. Det vil også komme en mellomting mellom RAV og Landcruiser – nemlig Highlander.


– Med nyheter og alt det som kommer, tror jeg 2021 blir et spennende år for oss! Vi er optimistiske, vi, smiler Ole Johnny bredt.



Fullt trøkk
Til tross for at 2020 ble et spesielt år på mange måter, har det vært «business as usual» for flere bilforhandlere, og mange melder om økt aktivitet på bruktbilfronten. Funnemark Larvik, er intet unntak.


– Det har vært utrolig bra. Jeg har jobbet her i 22 år og har aldri opplevd å nesten stå tom for bruktbil, slik vi hadde det i sommer! Vi hadde flere nybilkontrakter enn vi hadde i 2019, og vi ble nummer 1 på personbil i Larvik, uten at vi har el-bil! Og det i et marked hvor el-bil stod for nærmere 50 prosent av markedet, så vi har masse å gjøre – det har gått for fullt, smiler en tydelig lettet Ole Johnny.


Han priser den ladbare hybriden Toyota RAV4, som til tross for at den kom sent på året, solgte 70 biler i rekordfart. For Ole Johnnys del, er det faktisk den beste Toyotaen han noen gang har kjørt.



– Den er helt rå! Eksisterende kunder som har hatt mange RAV oppgjennom årene, går bare rundt og smiler, og nye kunder opplever at «her har det skjedd noe, «nå kan vi kjøpe Toyota!». Den har truffet vanvittig bra.


Selv om RAV4 har en rekkevidde på 75 kilometer, får de stadig høre at den greier mer enn det, og at den dessuten er gjerrig på drivstofforbruk.


Ole Johnny nevner også nye Yaris og C-HR, som fikk en «facelift» i 2020 – som to av Funnemark Larviks bestselgende biler.

Toyota har samtidig gjort det stort med den hydrogen-drevne og strøkne personbilen Mirai. Enn så lenge finnes det for få fyllestasjoner til at den skal få sitt store gjennombrudd, men Ole Johnny håper det blir mer utbredt med hydrogen-drevne biler i tiden som kommer.


Norgesmestere
Funnemark Larvik, har gjort det usedvanlig bra på kundebehandling – så bra at de i 2020 ble kåret til Norges beste Toyotaforhandler! Ikke nok med det, de har fått denne utmerkelsen hele fire av totalt seks ganger Toyota har hatt denne ordningen.



– Den henger høyt. Toyota gjør det generelt bra i kundeundersøkelser, og er stort sett de beste på bil. Og når vi vinner den prisen, da er vi Norgesmestere, smiler en stolt Ole Johnny.


Han forteller videre at Toyota har en kultur med et stort fokus på kunder, og at kundeservice gjennomsyrer alle Toyota-forhandlerne.


– Bare det å bli sett, er så enkelt! Etter at jeg overtok her, sa jeg til selgerne at: tenk om det er deg selv som kommer inn hit, og når du kommer inn i en butikk, hva vil du ha, da? Du vil ha et smil og et nikk. Det er så enkelt som det.


– Jeg er råstolt av gjengen jeg har og kundene våre, avslutter Ole Johnny.  


Les mer...

2021-02-01 08.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv