184013184013d184013dd184013h184013i184013kik184013ko184013m184013o184013p184013ø

Skreddersy farge, stoff og størrelse på sofaen selv

Hos Bohus Larvik AS får du ikke bare møbler til ethvert behov, men også kunnskapsrike og joviale ansatte som gir råd om stiler og trender

Larvikbutikken har ikke siktet seg inn på et snevert sortiment, men tilbyr et variert utvalg i både lavpris, midtsjikt og høypris. Alt i tre stiler som de spesialiserer seg på – klassisk, rustikk og nordisk.


– Vi prøver å dekke alle behov, så vi har alltid en sofa og 300 forskjellige farger å velge mellom. Med et veldig bredt sortiment og muligheten til å sette sammen sin egen stil prøver vi å nå alle kundene, sier daglig leder Ida Fuhre Helseth.


Møbelforretningen gikk inn i Bohuskonseptet for over 40 år siden, men selve møbelsnekkerbutikken ble startet og styrt av tippoldefaren til Helseth 135 år siden. De har vært en ekte familiebedrift siden oppstart.


– Vi er tro mot Bohus sitt sortiment. Vi mikser kanskje litt andre farger inn i de tre stilene vi har, klassisk, rustikk og nordisk, som vi forholder oss til og utarbeider en ganske god plan på, sier daglig leder.


Helseth viser til at jordfarger er kommet mye mer på banen, blant brunt og rødblush samt grønt og blått som aldri går ut.


184013p


– Vi velger fremover å fokusere mye på jordfarger, mye fløyel og velur, og det nordiske uttrykket som før har vært hvitoljet eik, men som nå blir mye mer svart i en dempet stil, så det blir veldig artig.


Hun fokuserer på at de tolv ansatte i butikken og lageret skal ha en jovial tilnærming til kundene og yte den ekstra servicen.


– Vi er oppmerksomme på å lytte til kunden og få inn litt av det joviale og vennskapelige i kunde-ansatt forholdet. Det tror jeg man trenger litt i Larvik.

Som en del av en vennskapelig tilnærming, har også de ansatte i Bohus Larvik kunnskaper om plantegninger, og kan gi tips og råd om trender, farger og stiler i hjemmet.


– Vi tegner gjerne for folk og kommer med forslag. Vi drar også hjem til dem, om det er ønskelig, det er en del av vår breie service, sier Helseth.


Som en forlengelse av konseptet jobber også butikken med å vise frem de ulike stilsammensetningene i butikken.


– Du vil kunne se i et hjørne av butikken og si at det rommet vil jeg ha – det jobber vi veldig mye med.

Som en ekstra utvidelse vil nå lokalet ikke bare huse Bohus lengre.


– Vi holder på med et morsomt prosjekt som ennå er litt hysj-hysj. Men jeg kan si at vi kan kunne tilby et helt hjem, og ikke bare et soverom eller en stue. Det gleder vi oss veldig til, smiler Helseth lurt. 


184013m

Les mer...

2018-08-06 09.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv