185042w4185042w1185042w3185042w2

Tilbyr trygghet og sikkerhet for 20 kroner dagen

Norges største Verisure-partner, forklarer hvorfor alle bør ta seg råd til et 100 prosent sikkert alarmsystem.

Rogaland Alarmtjenester AS, finnes i Haugesund og Sandnes, og dekker dermed hele Rogaland i tillegg til Haugalandet. 


– Vi er faktisk Norges største Verisure-partner, og det er vi veldig stolte av, smiler Inge Jacob Ekornsæter, daglig leder i Rogaland Alarmtjenester AS.


– Vi har en avtale med Verisure om salg, service og installasjon på alle deres alarmsystemer i Rogaland. Det gjelder nye kunder der vi selger og installerer, og det gjelder eksisterende kunder som trenger service og utvidelser, forklarer han. 


Et alarmsystem fra Verisure består av flere deler; innbruddsalarm, brannalarm, SOS og smarte hjem løsninger. Alt er nøye gjennomtenkt og utarbeidet for en total trygghet og sikkerhet. Uansett hva som inntreffer, når som helst på døgnet, så kan du stole på at Verisure hjelper til, aksjonerer og varsler vekter og nødetatene. 


185042w3


– Når du sover kan du ha skallsikring på vinduer og dører, så slipper du å våkne av at noen står på soverommet ditt eller tar seg inn i hjemmet ditt. Sjokksensorene gir et signal bare du beveger litt på døra, og når døra åpnes helt, kommer alarm nummer to. Da kan vi iverksette tiltak tidlig, og det er en trygghet som mange setter stor pris på, forsikrer Ekornsæter.


Når du forlater huset, aktiveres helsikringen – og dermed også fotodetektoren, som tar bilde av en eventuell inntrenger. 

Fotodetektoren er dessuten koblet til brannvarsleren slik at når alarmen går hos Verisure, kan de se hva som er årsaken til brannen. Det forenkler utrykningen betraktelig, og er igjen et bevis på 100 prosent sikkerhet og trygghet. 


– Mange er ikke klar over det, men en brannvarsler har som regel en levetid på mellom sju til ti år - og aldri mer enn ti år. Det er få eller ingen som bruker testgass, men det gjør vi. Alle våre røykvarslere er blitt testet for røyk før de installeres i hjemmet ditt.


Med seriekoblede røykvarslere, piper alle røykvarslerne i huset når det oppstår en brann. Røykvarslerne forteller hvor i huset brannen har oppstått. Ekornsæter forteller at forskning viser at spesielt barn reagerer mer på tale enn alarmsignal, og derfor er røykvarslerne utstyrt med tale i tillegg.


185042w2


– Ved alle former for uønskede hendelser som skjer i hjemmet, kan du dessuten trykke på SOS. Da får du i løpet av noen sekunder snakke med noen fra alarmsentralen via Verisure Voice (tale- og lytteenhet), forteller alarmeksperten Ekornsæter.


Han er tydelig stolt over sin bedrift og hva de står for, og det er veldig forståelig. Verisure har nemlig vunnet kundebarometer-prisen for vår bransje fem år på rad, og tar kundetilfredshet på alvor. 


– Vi vil være de beste i landet på service og kundetilfredshet, og alle kundene vi er hos får en sms der de kan gi oss en karakter.


– Alle har behov for et system de kan stole på. Du kan stole på Verisure, at vi leverer og følger opp. Vi har 100 prosent kontroll, fastslår Ekornsæter.


I tillegg til de ovennevnte sikkerhetstjenestene, kan du styre alt det andre via en app som du får tilgang til i forbindelse med alarmsystemet. Er du usikker på om du slo av kaffetrakteren før du gikk ut? Vel, da kan du bare koble av kaffetrakteren med mobilen når du er ute på farta. Styre lys hjemme når du er på ferie eller sette på varmeovn på hytte slik at du har stuetemperatur når du kommer frem.


– For 20 kroner dagen er du veldig godt sikra, det er mindre enn en brus koster. Trygghet og sikkerhet for 20 kroner - det er rimelig spør du meg, avslutter Ekornsæter med et smil. 


185042w1

Les mer...

2018-12-12 15:15

201017w1

Her får du kortreist mat «slik mor pleide å lage den»

Artikkel I 24 år har Gregorius Selskapsmat servert Telemark god, hjemmelaget tradisjonsmat. Med fokus på kortreiste ingredienser har den tilhørende kafeen gjester som er innom hver dag for å få seg en middag «slik...
201026w2

Fisken som bidrar til å minske matsvinnet

Artikkel Sjømatgrossisten AS, tilbyr fersk frossen-fisk til både privatpersoner, hotell- og restaurantnæring på Østlandet. – Det er et minimalt matsvinn med frossenfisk, uttrykker Kennet Eliesen, daglig leder i...

  Kontaktinformasjon

  • Rogaland Alarmtjenester AS
  • E-mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   924 15 799
  • Adresse:
   Haugesund :
   Longhammarvegen 7, 5536 Haugesund

   Sandnes:
   Nikkelveien 10, 4313 Sandnes
  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv