185042w4185042w1185042w3185042w2

Tilbyr trygghet og sikkerhet for 20 kroner dagen

Norges største Verisure-partner, forklarer hvorfor alle bør ta seg råd til et 100 prosent sikkert alarmsystem.

Rogaland Alarmtjenester AS, finnes i Haugesund og Sandnes, og dekker dermed hele Rogaland i tillegg til Haugalandet. 


– Vi er faktisk Norges største Verisure-partner, og det er vi veldig stolte av, smiler Inge Jacob Ekornsæter, daglig leder i Rogaland Alarmtjenester AS.


– Vi har en avtale med Verisure om salg, service og installasjon på alle deres alarmsystemer i Rogaland. Det gjelder nye kunder der vi selger og installerer, og det gjelder eksisterende kunder som trenger service og utvidelser, forklarer han. 


Et alarmsystem fra Verisure består av flere deler; innbruddsalarm, brannalarm, SOS og smarte hjem løsninger. Alt er nøye gjennomtenkt og utarbeidet for en total trygghet og sikkerhet. Uansett hva som inntreffer, når som helst på døgnet, så kan du stole på at Verisure hjelper til, aksjonerer og varsler vekter og nødetatene. 


185042w3


– Når du sover kan du ha skallsikring på vinduer og dører, så slipper du å våkne av at noen står på soverommet ditt eller tar seg inn i hjemmet ditt. Sjokksensorene gir et signal bare du beveger litt på døra, og når døra åpnes helt, kommer alarm nummer to. Da kan vi iverksette tiltak tidlig, og det er en trygghet som mange setter stor pris på, forsikrer Ekornsæter.


Når du forlater huset, aktiveres helsikringen – og dermed også fotodetektoren, som tar bilde av en eventuell inntrenger. 

Fotodetektoren er dessuten koblet til brannvarsleren slik at når alarmen går hos Verisure, kan de se hva som er årsaken til brannen. Det forenkler utrykningen betraktelig, og er igjen et bevis på 100 prosent sikkerhet og trygghet. 


– Mange er ikke klar over det, men en brannvarsler har som regel en levetid på mellom sju til ti år - og aldri mer enn ti år. Det er få eller ingen som bruker testgass, men det gjør vi. Alle våre røykvarslere er blitt testet for røyk før de installeres i hjemmet ditt.


Med seriekoblede røykvarslere, piper alle røykvarslerne i huset når det oppstår en brann. Røykvarslerne forteller hvor i huset brannen har oppstått. Ekornsæter forteller at forskning viser at spesielt barn reagerer mer på tale enn alarmsignal, og derfor er røykvarslerne utstyrt med tale i tillegg.


185042w2


– Ved alle former for uønskede hendelser som skjer i hjemmet, kan du dessuten trykke på SOS. Da får du i løpet av noen sekunder snakke med noen fra alarmsentralen via Verisure Voice (tale- og lytteenhet), forteller alarmeksperten Ekornsæter.


Han er tydelig stolt over sin bedrift og hva de står for, og det er veldig forståelig. Verisure har nemlig vunnet kundebarometer-prisen for vår bransje fem år på rad, og tar kundetilfredshet på alvor. 


– Vi vil være de beste i landet på service og kundetilfredshet, og alle kundene vi er hos får en sms der de kan gi oss en karakter.


– Alle har behov for et system de kan stole på. Du kan stole på Verisure, at vi leverer og følger opp. Vi har 100 prosent kontroll, fastslår Ekornsæter.


I tillegg til de ovennevnte sikkerhetstjenestene, kan du styre alt det andre via en app som du får tilgang til i forbindelse med alarmsystemet. Er du usikker på om du slo av kaffetrakteren før du gikk ut? Vel, da kan du bare koble av kaffetrakteren med mobilen når du er ute på farta. Styre lys hjemme når du er på ferie eller sette på varmeovn på hytte slik at du har stuetemperatur når du kommer frem.


– For 20 kroner dagen er du veldig godt sikra, det er mindre enn en brus koster. Trygghet og sikkerhet for 20 kroner - det er rimelig spør du meg, avslutter Ekornsæter med et smil. 


185042w1

Les mer...

2018-12-12 15.15

sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser basert på...
Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.

  Kontaktinformasjon

  • Rogaland Alarmtjenester AS
  • E-mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   924 15 799
  • Adresse:
   Haugesund :
   Longhammarvegen 7, 5536 Haugesund

   Sandnes:
   Nikkelveien 10, 4313 Sandnes
  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv