I 2010 ble det ytret ønske fra beboere på Lierskogen, om det ikke var mulighet å åpne et utsalg, siden det nærmeste for de var kjøpesenteret. Ut i fra det ble det lille og koselig direkteutsalget tilgjengelig for kunder. Størst aktivitet er fredager og lørdager, men godt besøkt de andre dagene også.
Italiensk Bakeri kan tilby sine et utvalg med f. eks. brød ,focaccia, Cannoli (oppskrift fra Sicilia), norsk hvetebakst det er verdt turen innom.
- Vi importerer også italiensk Espressobønner fra Sicilia, Marsala. En del av våre faste kunder, har også funnet ut at jeg kan selge de pizzabunner, som alltid er greit å ha i fryse skapet, hjemme eller på hytta sier Ingvill.
- Vi er syv ansatte, sjåførene kjører daglig til Oslo, til Kongsberg, til Holmestrand. Og gjennom grossister sendes det vi lager også enda lenger, forteller Ingvill Dyrvang.
Ønsker man bake off, kan Ingvill og hennes kolleger selvsagt også levere det. Fellesnevneren er uansett at dette er bakt med førsteklasses råvarer – og med kjærlighet. Eller som man sier på italiensk: ”con cuore” – med hjertet.