Mat til alle anledninger

Hva er vel deiligere enn å komme til dekket bord? I både næringslivet og privatlivet skal det av og til slås litt på stortromma. Det kan være en firmafest med 400 gjester – eller det kan være et lite hageselskap med tjue inviterte. Farstad Catering i Klepp har sørget for førsteklasses cateringservering i hele 50 år, til både små og store tilstelninger, og deres lekre tapasretter er veldig populære, de passer til alt!

– Vi lager all maten selv, slik at vi vet at det blir høy kvalitet. Ingen halvfabrikata. Tvert imot bruker vi mye norske råvarer og kortreist mat, forteller eier og daglig leder Sven Arne Berge.

Han forvalter et selskap som har mettet mang en sulten Rogalands-munn gjennom sin imponerende levetid – og som fortsetter trofast med det den dag i dag. Farstad Catering har en variert meny, blant annet med mye tradisjonell norsk kost, i både middagsformat og som koldtbord. Selvsagt tar Berge og hans kolleger også imot spesielle forespørsler.
– Vi føler nesten at vi har gjort alt etter hvert. Og vi liker det godt når det svinger litt rundt oss. Tilbakemeldingene går på at vi serverer god mat, i store porsjoner, og yter god service, til både små og store selskaper. Vi har også samarbeid med både selskapslokaler og bedrifter som vi leverer fast til.

Selskapets røtter rekker tilbake til 1961, da Olaf Farstad startet opp i catering og kafédrift i Bryne. I 1978 gjennomgikk så Olafs kjeller en ekstrem forvandling. Gründeren valgte å satse for fullt på cateringbiten, og dermed ble kjelleren likeså godt ominnredet til storkjøkken.

Helt siden den gang har Farstad Catering vært et rendyrket cateringselskap. I 1997 overtok Berge roret, og for en fem-seks år siden ble driften flyttet til Klepp. Men konseptet er uendret. Det handler om utsøkt matservering og minneverdige opplevelser.

Og ikke minst er det viktig at man har det kjekt på jobb. Berge legger vekt på at Farstad Catering skal være en arbeidsplass som er personlig – både for de som jobber der, og for kundene.
– Også er jeg opptatt av å være ærlig med folk. I Farstad Catering selger vi ikke bare for å selge, men gir råd til kundene om hva de trenger og hva de kanskje ikke trenger. Vi ønsker heller å satse på langsiktige kunder, enn å risikere at kunder ikke kommer tilbake igjen.

Les mer...

2013-10-17 12.30

atemo1

Pioner innen transport- og plastindustrien leverer banebrytende teknologi til hele Norge

Artikkel Atemo AS har fokus på de to segmentene; vaskeløsninger for tungtransport og automatiseringsløsninger for produksjonsbedrifter – to segmenter hvor man er en ledende leverandør i Norge.
aratron7

Styrker norsk industri med elektromekaniske produkter

Artikkel Aratron AS møter fremtidens behov i norsk produksjonsindustri, og styrker norske produksjonsbedrifter med ekspertise og nyskapende produkter innen vakuum, mekanikk og elektro.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv