- Konrads er en kafe med åpent kjøkken hvor vi serverer husmannskost. Det vil si tradisjonell sunnmørsmat som er laget fra grunnen av. Det skal ikke koste skjorta, det skal smake godt og folk skal gå herfra med et smil om munnen, gode og mette, forteller han.
I tillegg til kafédriften, begynner Konrads å bli store på catering. Der kan de tilby alt fra småretter til store middager.
- Vi er veldig gode på smørbrød, og leverer også møtemat og overtidsmiddager til bedrifter samt koldtbord, supper og tapas. Når det gjelder arrangementer, leverer vi til bryllup, konfirmasjoner og begravelser, legger Boatwright til.
Han overtok den nesten 20 år gamle bedriften i 2010, og drev sammen sammen med en kompanjong før han i fjor overtok driften alene. Konrads har tre ansatte på heldtid og to på deltid, og selv er Boatwright utdannet servitør med lang erfaring fra bransjen.
- Pensjonister blir ofte glemt i mange sammenhenger, så jeg strekker meg litt ekstra for å nå denne målgruppen. Konrads skal være en alminnelig kafe for alminnelige folk, her er det ikke noe jåleri! Stilen og maten er enkel, men bra, og vi smaker oss frem til maten uten å bruke oppskrifter. Det nye nå er vi har begynt å produsere og lage kaker.
Konrads tilbyr catering uansett størrelse på arrangementet, for det handler bare om å tilpasse logistikken, som Arador sier.
- Mat er noe man ser frem til, både når man har spisepause på jobben eller når man er i et selskap. Er det noen som har spesielle ønsker, så får de disse oppfylt.