Ikke noe hokus-pokus på Strøm Mat & Bar

Med ujålete mat av høy kvalitet og koselig atmosfære, ønsker Strøm Mat & Bar i Skien å være et sted hvor folk samles. Her kan man ta seg et glass med god drikke, kose seg med en smårett eller få full pakke med en treretters middag. Alt etter hva du føler for.

Thor Ingo Gabrielsen er daglig leder, og sammen med to barndomsvenner eier han både restauranten Jacob & Gabriel og Strøm Mat & Bar AS, som nå har eksistert i ett år. Selv er han utdannet kokk, med erfaring fra både Asia, Europa og USA.
  – Strøm Mat & Bar skal være litt av alt. Som et folkelig samlingssted, skal man kunne komme hit og ta seg en øl eller et glass rosévin, men også en god middag med venner eller en lettere lunsj på dagtid. Det kan også være et sted hvor man kommer litt senere på kvelden når man ønsker et sted uten for mye støy. Det er fint å ha mange bein å stå på, sier Gabrielsen.
  På menyen står upretensiøs og vellaget mat i fokus. Her brukes det ikke unødig med tid på sminking av maten. Det viktigste er at det smaker godt.
  – Det betyr gode råvarer uten noe hokus-pokus. Rettene er fra litt forskjellige kanter av verden, og vi tilbyr både småretter, hovedretter og snacks. Vi skifter ut menyen fire-fem ganger i året, og bruker sesongens råvarer så sant vi kan. Det er viktig å ha en god del retter som folk kan komme tilbake for også.

Spisestedet har en stab som utgjør til sammen ni årsverk, og et glassbygg med stor uteplass og gode solforhold om sommeren. Vinteren er til tider tøff for restaurantbransjen i Skien, men Gabrielsen merker at det øker på med kunder så fort været er fint.
  – Vi ønsker ikke å være for dyre, men vil ha gode produkter. Jeg tror vi ligger i mellomsjiktet når det gjelder pris, og jeg føler at gjestene våre får god valuta for det de betaler. Miljøet betyr ofte mye for folk, men selv har jeg reist mye rundt i verden og fått servert noe av den beste maten på veldig enkle restauranter, smiler han.
  Strøm Mat & Bar kan også skilte med sin egen, helt unike italienske rødvin, i tillegg til en olivenolje som også produseres i Italia. Vinen kan nytes på stedet, mens olivenoljen kan gjestene kjøpe med seg hjem. Ønsker du noe ekstra, har Strøm Mat & Bar prosecco-kvelder hver fredag og fokus på vin på onsdagskveldene.

Velkommen til en god opplevelse!

Les mer...

2014-04-29 13.30

hvitevareservicebergen4

Hvitevarespesialist fra Bergen forlenger levetiden på dine maskiner

Artikkel Hvitevareservice Bergen AS, bidrar til et grønnere og mer lønnsomt alternativ til nye maskiner, med bærekraftige reparasjonsløsninger og langsiktige vedlikeholdsavtaler.
elprint2

Muliggjør rask produksjon av PCBA-prototyper med ny programvare

Artikkel Elektronikkleverandøren Elprint AS, utvikler nå Velocity; en rask, oversiktlig og kostnadsbesparende programvare som gjør det mulig å levere PCBA; ferdige elektroniske kretskort, på under ti dager. I tillegg...

Kontaktinformasjon

  • Strøm mat og bar AS
  • www.matogbar.no
  • Telefon:
    35 49 90 94
  • Adresse:
    Nedre Hjellegate 11
    3724 Skien
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv