133049-bolig3

Viser frem boligens beste side

”Boligstyling handler ikke bare om å sette inn en sofa og et bord, men om å få frem en god romfølelse og atmosfære slik at rommet vises fra sin beste side og ser mer innbydende ut”, sier Siri Haust, innehaver av DinBoligStylist på Steinberg utenfor Drammen.

Haust etablerte firmaet sitt i juni i fjor, og har raskt opparbeidet seg en stor og god kundekrets. Hun er utdannet interiørdesigner med fordypning i interiør, og kan derfor tilby kundene akkurat det som forventes av både interiørkonsulentttjenester og boligstyling.
– Jeg er en totalleverandør innenfor interiør, og tilbyr både veiledning og styling i forkant av boligsalg. Det kan være fullstyling, som er et tilbud i de tilfeller hvor boligen er tom og jeg setter inn alt av møbler og interiør for å gi boligen et delikat uttrykk. Det kan være delstyling, et tilbud mange meglere benytter seg av til kunder som selv har de store møblene og hvor jeg supplerer med belysning og interiør. Den tredje biten er veiledning til meglere eller private som skal selge bolig. Da går jeg gjennom hele boligen med kunden, og gir en fullstending rapport.

Målet med boligstyling er å skape større interesse og tiltrekke en større målgruppe av potensielle kjøpere slik at selger får best mulig pris, forklarer Haust, som også tilbyr rådgivning ved oppussing og innredning til privatkunder, utbyggere og eiendomsutviklerfirmaer.
– Det gjelder å tilpasser alt ut fra boligens beliggenhet, alder og form, men også ut fra kundens ønsker. Det er utfordrende å kartlegge kundens ønsker og komme med et gode forslag, smiler hun.

DinBoligStylist har et stort og eksklusivt lager med et stort utvalg av møbler og interiør.
– Interiøret jeg bruker i styling appellerer til en stor kundegruppe da jeg oppdaterer lageret mitt hele tiden og følger spent med på nye trender. Jeg skiller meg også ut fra andre boligstylister da jeg har en egen møbeldesigner som heter Elin Dyrdal, som denne høsten har laget egne bjørkemøbler til DinBoligStylist.

– På styling har jeg fått utelukkende positive tilbakemeldinger, og 9 av 10 boliger har blitt solgt etter første visning og til over prisantydning! Målet mitt er absolutt å bli Buskeruds største boligstylist!

Les mer...

2013-10-17 15.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv