– Min idé var å gjøre det mer folkelig. Alle skal føle seg velkomne her, og vi har lykkes ganske bra med dette konseptet. Tidligere var det et mer luksuspreg over Skarsnuten, men nå er tanken at man skal kunne få litt av begge deler. Man skal både kunne ta seg en pizzabit, men også få seg en gourmetmiddag, sier Norman som har jobbet i Hemsedal i 15 år, og driver både hotellet og restauranten.
Primærmarkedet for Skarsnuten er selskaper og grupper, og de er fullbooket nesten hver helg vinteren gjennom for kurs og konferanser. Om det ikke er plass til alle på de 37 rommene, kan gjester overnatte i flere hytter som ligger i området.
– I restauranten har vi prøvd ut mange konsepter med maten, og nå har vi en ganske standard lunsjdel, som også er tilpasset skifolk siden skiheisen går opp hit. Vi tilbyr åtte retter som pasta, hamburgere og salater, og har bordservering også på lunsjen. Middagen på kveldstid består i dag av en a la carte-meny, og også gjester utenfra kan komme og spise i restauranten. Målet vårt er å være best i hele Hallingdal på mat, sier Norman entusiastisk, og legger til at han har stor tro på den nye og unike gourmetavdelingen på toppen med 35 plasser.
Hotellstaben består av18 fast ansatte i sesong, og opp mot 45 personer som jobber ekstra. Beliggenheten til Skarsnuten er fantastisk, men ikke så lett synlig for folk.
– Vi tar sikte mot å være fjellnorges beste hotell, og fikk i fjor en ny eier som har stor vilje og mange muligheter til å gjøre mye bra for den videre utviklingen av hotellet. Det er dette som er fokuset vårt nå, simpelthen å gjøre oss bedre kjent og bli mer synlige for folk.