Personvern

1. R&D Forlag er ansvarlige for behandling av personopplysningene

Ansvarlig for personopplysningene på www.norskebransjemagasinet.no er R&D Forlag AS.

2. Hva er formålet?

Formålet med behandlingen av personopplysningene innsamlet på www.norskebransjemagaisnet.no er for å publisere artikler, kontakte interessenter,, kunder og søkende.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?

Personopplysninger og persondata blir kun brukt til publisering av material og kundehåndtering.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Kun data der blir sent in gjennom søknader, intervjuer, kontrakter eller kundehennvendelser vil bli behandlet.

5. Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene blir hentet fra intervjuer, hennvendelser, søknader, ordrer og gjennom annen kundekontakt.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Ingen tredjeparter vil få opplysningene utlevert, men opplysningene kan lagres på tredjeparts servers hvis de fyller sikkerhetskraven i enlighet med norsk lov.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

I forhold til lagring av opplysningene har virksomheten for rutine å arkivere personopplysninger tilsendt via spørreskjema i en periode på 2 år. Kundeopplysninger lagres i regnskapet i 7 år og kundeopplysninger for kundekontakt lagres 3 år etter siste kundekontakt. E-post slettes kontinuerligt i løpet av 2 år lagring.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Den registrerte har rett å bli slettet fra databasen hvis det er ønskelig. Dette gjelder retten til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger i forhold til norsk lov.

10. Hvordan sikres opplysningene?

Alle data lagres på virksomhetens egne servers.

11. Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon og skjema for innsyn, retting eller sletting finnes nedenfor.Takk for din besked, Vi vil svare deg snarest mulig!

hiauto6

Bilforhandleren med lokal forankring

Artikkel HI Auto i Vikersund har ord på seg for å være en trygg, kvalitetsbevisst bilforhandler med kundefokus i høysetet. Med over 30 års erfaring som Suzuki-forhandler, kjenner de det japanske, driftssikre...
ghl4

Det ukjente grepet som øker verdien på boligen din

Artikkel En vakker velstelt hage og gårdsplass, har mye å si når du skal selge boligen din. – Du får et helt annet førsteinntrykk, og eiendomsverdien stiger, mener Roar Kjendalen i GHL Hage & Landskap.
67532874

Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

193w2

Et hytteliv på svenskekysten

Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

IKEA forener verden

Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

Arkiv