Personvern

1. R&D Forlag er ansvarlige for behandling av personopplysningene

Ansvarlig for personopplysningene på www.norskebransjemagasinet.no er R&D Forlag AS.

2. Hva er formålet?

Formålet med behandlingen av personopplysningene innsamlet på www.norskebransjemagaisnet.no er for å publisere artikler, kontakte interessenter,, kunder og søkende.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?

Personopplysninger og persondata blir kun brukt til publisering av material og kundehåndtering.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Kun data der blir sent in gjennom søknader, intervjuer, kontrakter eller kundehennvendelser vil bli behandlet.

5. Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene blir hentet fra intervjuer, hennvendelser, søknader, ordrer og gjennom annen kundekontakt.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Ingen tredjeparter vil få opplysningene utlevert, men opplysningene kan lagres på tredjeparts servers hvis de fyller sikkerhetskraven i enlighet med norsk lov.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

I forhold til lagring av opplysningene har virksomheten for rutine å arkivere personopplysninger tilsendt via spørreskjema i en periode på 2 år. Kundeopplysninger lagres i regnskapet i 7 år og kundeopplysninger for kundekontakt lagres 3 år etter siste kundekontakt. E-post slettes kontinuerligt i løpet av 2 år lagring.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Den registrerte har rett å bli slettet fra databasen hvis det er ønskelig. Dette gjelder retten til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger i forhold til norsk lov.

10. Hvordan sikres opplysningene?

Alle data lagres på virksomhetens egne servers.

11. Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon og skjema for innsyn, retting eller sletting finnes nedenfor.Takk for din besked, Vi vil svare deg snarest mulig!

sjøentreprenør6

Løser både kompliserte og ukompliserte oppgaver på lands og til vanns

Artikkel Sjøentreprenør Søyland i Mandal, har sammenlagt 45 års erfaring og sitter med spesialkompetanse på alt fra grunnarbeid på land til fundamentering i sjøen.
IMG_0675

Viktig med veiledning når du handler møbler

Artikkel Utvalget av møbler og innredning har aldri vært større. Svein Taraldsvik og Bente Rasmussen ved Møbelringen Egersund, mener derfor at veiledning er blitt en viktig del av kundebehandlingen.
Tone.3

Skjønnhetseksperten

Å leve av sin egen blogg er en drøm for mange. Men bak skjønnhetsbloggenes glossy image, skjuler det seg lange dager. Stylist, skjønnhetsekspert og journalist Tone Vid Skipá, gir oss et innblikk i hennes hverdag.

193w2

Et hytteliv på svenskekysten

Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

IKEA forener verden

Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

Arkiv