Personvern

1. Raven Media er ansvarlige for behandling av personopplysningene

Ansvarlig for personopplysningene på www.norskebransjemagasinet.no er Raven Media

2. Hva er formålet?

Formålet med behandlingen av personopplysningene innsamlet på www.norskebransjemagasinet.no er for å publisere artikler, kontakte interessenter,, kunder og søkende.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?

Personopplysninger og persondata blir kun brukt til publisering av material og kundehåndtering.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Kun data som blir sendt inn gjennom søknader, intervjuer, kontrakter eller kundehenvendelser vil bli behandlet.

5. Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene blir hentet fra intervjuer, henvendelser, søknader, ordrer og gjennom annen kundekontakt.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Ingen tredjeparter vil få opplysningene utlevert, men opplysningene kan lagres på tredjeparts servers hvis de fyller sikkerhetskraven i enlighet med norsk lov.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

I forhold til lagring av opplysningene har virksomheten for rutine å arkivere personopplysninger tilsendt via spørreskjema i en periode på 2 år. Kundeopplysninger lagres i regnskapet i 7 år og kundeopplysninger for kundekontakt lagres 3 år etter siste kundekontakt. E-post slettes kontinuerligt i løpet av 2 år lagring.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Den registrerte har rett å bli slettet fra databasen hvis det er ønskelig. Dette gjelder retten til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger i henhold til norsk lov.

10. Hvordan sikres opplysningene?

Alle data lagres på virksomhetens egne servers.

11. Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon og skjema for innsyn, retting eller sletting finnes nedenfor.Takk for din besked, Vi vil svare deg snarest mulig!

flekkefjord_elektro1

Eksplosjonsartet suksess hos Flekkefjords allsidige elektrofirma

Artikkel Med kunnskap, erfaring og tillit i fokus, har Flekkefjord Elektro gjort det bra med sitt imponerende spekter av tjenester. – Vi har komplette løsninger på det aller meste, understreker daglig...
bygghjemme

Kan man bo i et minihus?

Artikkel Vi blir mer og mer opptatt av å være mer miljøvennlige og ta bærekraftige valg. Gjenbruk har blitt mer og mer populært. Nå er det også mange som tar for seg eget forbruk, og innvirkningen dette...
solvangrevisjon1

Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

IKEA forener verden

Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

freshinteriør3

Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

Arkiv