164073 FF164073 FF0164073 FF1

Spenning for hele familien

I Nydalen i Oslo åpnet i mars i fjor verdens største utgave av det kjente konkurransekonseptet Fangene på Fortet. I det store aktivitetssenteret er det 45 rom for alle med ulike aktiviteter hvor man skal løse oppgaver eller konkurranser som et lag for alle fra åtte år og oppover.

Både opphavsmannen Pål Havnevik og daglig leder Albert Buli har grunn til å være stolte: Fangene på Fortet i Oslo er verdens største og det eneste så langt som har 45 celler. Senteret har kapasitet til 120 personer i aktivitet samtidig og for 140 personer til bords. Ingen rom er like og har ulik grad av fysisk utfordring eller hjernetrim; balltalent, balanse, beregning, hukommelse, logikk, styrke, mattekunnskaper eller hukommelse. 

Men de har ingen dyr her, slik de har på TV, ler Havnevik. 


- Vi har mer fokus på teambuilding-biten, for her går hele laget sammen i rommet. Siden vi har så mange forskjellige vanskelighetsgrader, kan konseptet tilpasses nesten hvem som helst. Barn kan gjøre de samme rommene som voksne, men får kanskje litt mindre poeng. Hit kommer alt fra utdrikningslag, barnebursdager og familier, men det er bedrifter som er vår største kunde, forklarer han.


Med suksessen i Nydalen tenker paret allerede på etableringer andre steder. De store byene er først ut, og i Bergen har de funnet lokale og har en gårdeier som er interessert. Konseptet funker i alle byer – og for alle aldersgrupper. 


- Det er hyggelig at åtteåringer og 55-åringer synes det er like gøy. Alle får en utskrift av hvordan de har gjort det, og så kjører vi en premieutdeling på beste lag. Vi har flere grupper samtidig, og dermed kan deltagerne følge med på TV-skjermene hvordan de ligger an i forhold til hverandre. Folk blir veldig gira – og det er gøy å se, sier Buli. 

Les mer...

2017-02-02 16.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv