Startsida/Kontaktspalt

Den här sidan visas som kontaktinformation i höger spalt på alla sidor. Det är den här sidans puffar som visas på förstasidan. Reladerad bild/länk #1 används som länk/bild för "Ledaren". Obs: ingress och titel på den här sidan visas aldrig och finns bara här för att underlätta.

DET NORSKE BRANSJEMAGASINET

Ansvarlig utgiver og redaktør

Magnus Jansson

922 123 53
magnus@norskebransjemagasinet.no


Digital Manager / Innholdsrådgiver

Silje Dahl Osnes

97 34 16 99

silje@norskebransjemagasinet.no


Salgssjef

Henrik Gimle Holm

406 41 256
henrik.gimleholm

@norskebransjemagasinet.no----------------------------------------------------


UTGIS AV RAVEN MEDIA AS

Org.nr:  925 337 234 MVA

Adresse:
Otto Valstads vei 33,
1395 Hvalstad


Økonomi/fakturaspørsmål

okonomi@norskebransjemagasinet.no

Frontline1

Enestående kundesupport fra programleverandør med ekspertise på Adobe

Artikkel Frontline er programvareleverandøren som distribuerer Adobes softwareprodukter til forhandlere. Med en personlig kundesupport som sikrer forhandlerne et godt produkt mot sine sluttkunder, har...
Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv