131005_tomrermesterjornandrehaug1

17 reklamasjonsfrie år

Du kan trygt ta kontakt med Tømrermester Jørn Andre Haug om du trenger noen til å bygge din arkitekttegnede drømmebolig. Etter 17 års drift har nemlig firmaet ikke mottatt en eneste reklamasjon, noe som skulle være et mer enn godt nok på bevis på at kundene er fornøyde!


Etter å ha gått i lære, tok Jørn Andre Haug svennebrevet og startet som ansatt hos Erik Pedersen i Mjøndalen. Etter det jobbet han både i et annet firma og i en butikk, før han tok mesterbrevet og begynte for seg selv i 1995. I dag er de fire ansatte som for det meste tar oppdrag i øvre og nedre Eiker.
- Stort sett har vi holdt oss til eneboliger, og da arkitekttegnede boliger som bygges fra bunnen av. Vi gjør noe rehabilitering som takbytting og omkledning også, men eneboligene utgjør vel 85 %. Vi har også satt opp noen få hus for entreprenøren PK i Kongsberg opp gjennom årene, men liker aller best å jobbe for oss selv, forteller Haug.

Staben hans har som regel to hus de jobber på samtidig, og da jobber de to og to sammen. Alle ansatte har gått læretiden hos Haug, og innehar svennebrevet.
- Jeg har hatt jobb hver dag siden jeg startet for meg selv, så det har alltid vært nok å gjøre. Det er heller slik at vi må si nei til oppdrag. I tiden som kommer regner han med at de vil ansette en person til, og ellers fortsette på samme nivå, avslutter han med et smil.

Les mer...

2013-03-21 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Tømrermester Jørn Andre Haug
  • Adresse:
    Hagebyveien 6A
    3050 Mjøndalen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv