201029w5201029w1201029w2201029w6201029w4201029w3

Fenomenal mottakelse for Gumpens Auto Grenland

På åpningsdagen fikk Gumpens Auto Grenland besøk av over dobbelt så mange gjester som de hadde regnet med. Siden oppstarten i november 2018, har de 106 ansatte ved det svære anlegget i Melkevegen 10 i Porsgrunn, hatt mer enn nok å henge fingrene i.

– Mottakelsen har vært helt fenomenal, sier Jarle Midtbø med et stort smil. 


Han er daglig leder ved Gumpens Auto Grenland AS – bilforhandleren som holder til i et av Norges største anlegg. 


Åpningsdagen på senhøsten i 2018, tiltrakk seg over 1000 nysgjerrige besøkende – og arbeidet som fulgte har resultert i et kjør uten like for den fremgangsrike bilforhandleren i Porsgrunn. 



– Det vi har lært oss fra 2019 er at våre beregninger i forhold til historikk og bilbestand ikke stemte, fordi anlegget sugde til seg mange flere kunder enn det vi forutså! 


– Utfordringene har vært størst på verkstedene våre. Vi fant fort ut av at vi måtte ansette flere mekanikere. En ventetid på seks uker var ikke holdbart, så vi måtte ta grep, forteller Jarle. 


– Mange kunder har nok også opplevd at det har vært vanskelig å nå oss på telefon, og det er svært beklagelig.


Han forsikrer at det meste er under kontroll i dag.


– Vi har endelig fått tak i flere dyktige folk og det jobbes intenst med å få ned ventetidene for servicekundene til Gumpens Auto Grenland. Vi har et fint anlegg med de beste produktene, og derfor forventer kundene seg den beste servicen. Man kan sammenlikne det med et hotellbesøk, antall stjerner øker forventningene, og det må vi jobbe med å leve opp til, sier han.


En hyggelig kundeopplevelse
Gumpens Auto Grenland scorer høyt på kundetilfredshet, men de er ikke fornøyde før de ligger blant de beste i Norge.


– Gode kundeopplevelser er vår beste markedsføring, et besøk hos Gumpens Auto skal være en hyggelig og god opplevelse, sier Jarle. 


Det nye anlegget er ifølge Jarle en «one stop shop», med både ny- og bruktbilsalg, delelager, klargjøring, ruteskift, lakkering, oppretting, dekkhotell og en egen skadespesialistavdeling. Som Jarle så fint uttrykker det:


– Gumpens Auto Grenland, kan gjøre og levere det meste til bilen din!



– Med tanke på elbilutviklingen som skjer nå, så er vi presset på marginer. Tanken bak vårt bygg som inneholder alt, er at vi kan levere full pakke til kundene som kommer hit og vi må også ta tak i nye forretningsområder, som for eksempel rutereparasjoner/skift, reparasjoner av små karosseriskader og lakkforsegling.


Alt-i-ett-tankegangen er et massivt fortrinn i et område som dette. Lenger opp i gata ligger nemlig bilforhandlerne tett i tett, og konkurransen er til å ta og føle på. 


– Vi ser at kundene vipper fortere over til en annen forhandler om vi ikke har varene de etterspør. I dag sitter folk gjerne på pc-en eller nettbrettet hjemme og er mer informerte og oppdaterte enn før. Derfor er det blitt viktigere for oss å kunne levere fort og ha varene på lager, forteller Jarle.


Mye å glede seg til

Audi- og Volkswagen-forhandleren venter flere nyheter i elbil-segmentet i tiden som kommer, og Jarle uttrykker stor begeistring over at også Audi har valgt å hive seg på den grønne bølgen. 



– Audi kommer med flere e-tron og hybridmodeller, og Volkswagen kommer med sin ID.familie, så kundene våre har mye å glede seg til i årene som kommer. Vi solgte nesten 300 Audi e-tron i 2019 og vi skal levere ut kanskje enda flere i 2020. Den bilen er en salgs-suksess, så fremtiden er lys, den! 


– Volkswagen lanserer nå sin kronjuvel Golf i ny drakt; en enda mer moderne og innovativ bil med premiumfølelse. På Audi-siden får vi etter hvert e-tron GT, som konkurrerer med Porsche Taycan. Det kommer også ny A3, og neste år kommer e-tron Q4 og Q6,i tillegg til flere hybrider, oppsummerer han.



Mener alvor

Forventningene er skyhøye til modellene ID3 og ID4, og selv om e-golfen fortsatt selger som varmt hvetebrød, så er det mange som nå står på ventelister på de nye modellene som kommer.


– Volkswagen mener virkelig alvor! De vil være ledende på elektriske biler og det tror vi på, fastslår Jarle, som kan fortelle at de faktisk har bygget en helt ny fabrikk der det kun blir produsert elbiler. 


På yrkesbil-siden har Gumpens Auto Grenland tre ansatte, som er dedikerte til å hjelpe yrkesbil-kunder med alt det måtte være. Jarle skryter av alle ansatte som er med på å gjøre Gumpens Auto Grenland til den store institusjonen de er i dag. 


– Vi har mange muligheter. Med kompetansen til de ansatte, god service og de flotteste og mest innovative bilene i markedet, ligger alt til rette for at Gumpens Auto Grenland skal bli et bra sted å være kunde hos, og en arbeidsplass å være stolt av, avslutter han.

Les mer...

2020-08-05 09.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til Gumpens Facebook-side

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv