Omslag1

Det Norske Bransjemagasinet med nye eiere fra 1. august

Fra 1. august tar Raven Media AS over utgivelsen av Det Norske Bransjemagasinet.

1. august starter en ny epoke for Det Norske Bransjemagasinet, når Raven Media AS tar over utgivelsen av det etablerte magasinet. Bak den nye satsingen står flere av oss i den gamle redaksjonen og vi gleder oss veldig til å fortsette driften av magasinet.

Det Norske Bransjemagasinet kom ut første gang allerede i 2008 og i løpet av årene har mange tusen bedrifter markedsført sine virksomheter gjennom vårt magasin. Nå skal vi lage et enda bedre produkt og utvikle både magasinet og våre markedsføringskonsepter.

Vi i den nye ledelsen ser positivt på fremtiden og er sikre på at norsk næringsliv kommer sterkt tilbake i løpet av høsten og årene fremover.


Med varm sommerhilsen

Magnus Jansson

Daglig leder, Raven Media AS

Redaktør, Det Norske Bransjemagasinet

Les mer...

2020-07-09 19:45

mobileskøyen4

Nissan Leaf 2021: Tidenes mest solgte elbil skuffer ikke!

Artikkel Norges mest solgte elbil gjennom tidene gjenoppstår, og 2021-modellen av Nissan Leaf skuffer ikke. – Kjøper du en Leaf, vet du hva du får, konstaterer Even Thorstensen, daglig leder i Mobile Skøyen.
toyotalexus4

Lysende fremtid for Oslos mest elskede bilmerker

Artikkel Oslo-innbyggerne har for lengst lagt sin elsk på merkene Toyota og Lexus; to merker som spås en fantastisk lys fremtid med det grønne skiftet. – Jeg tror fremtiden er veldig spennende for begge merkene,...
193w2

Et hytteliv på svenskekysten

Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

IKEA forener verden

Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

67532874

Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

Arkiv