Omslag1

Det Norske Bransjemagasinet med nye eiere fra 1. august

Fra 1. august tar Raven Media AS over utgivelsen av Det Norske Bransjemagasinet.

1. august starter en ny epoke for Det Norske Bransjemagasinet, når Raven Media AS tar over utgivelsen av det etablerte magasinet. Bak den nye satsingen står flere av oss i den gamle redaksjonen og vi gleder oss veldig til å fortsette driften av magasinet.

Det Norske Bransjemagasinet kom ut første gang allerede i 2008 og i løpet av årene har mange tusen bedrifter markedsført sine virksomheter gjennom vårt magasin. Nå skal vi lage et enda bedre produkt og utvikle både magasinet og våre markedsføringskonsepter.

Vi i den nye ledelsen ser positivt på fremtiden og er sikre på at norsk næringsliv kommer sterkt tilbake i løpet av høsten og årene fremover.


Med varm sommerhilsen

Magnus Jansson

Daglig leder, Raven Media AS

Redaktør, Det Norske Bransjemagasinet

Les mer...

2020-07-09 19.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv