Omslag1

Det Norske Bransjemagasinet med nye eiere fra 1. august

Fra 1. august tar Raven Media AS over utgivelsen av Det Norske Bransjemagasinet.

1. august starter en ny epoke for Det Norske Bransjemagasinet, når Raven Media AS tar over utgivelsen av det etablerte magasinet. Bak den nye satsingen står flere av oss i den gamle redaksjonen og vi gleder oss veldig til å fortsette driften av magasinet.

Det Norske Bransjemagasinet kom ut første gang allerede i 2008 og i løpet av årene har mange tusen bedrifter markedsført sine virksomheter gjennom vårt magasin. Nå skal vi lage et enda bedre produkt og utvikle både magasinet og våre markedsføringskonsepter.

Vi i den nye ledelsen ser positivt på fremtiden og er sikre på at norsk næringsliv kommer sterkt tilbake i løpet av høsten og årene fremover.


Med varm sommerhilsen

Magnus Jansson

Daglig leder, Raven Media AS

Redaktør, Det Norske Bransjemagasinet

Les mer...

2020-07-09 19:45

IMG_3985

Når du ut til din målgruppe?

Artikkel Trenger dere ekstra hjelp for å få fart på virksomheten etter ferien og den tøffe våren? Har dere kanskje en nyhet som dere vil presentere? Da er en artikkel i Det Norske Bransjemagasinet et godt valg.
202001w7

Velkommen til en annerledes hotellopplevelse

Artikkel Der Sørlandet møter Vestlandet, ligger den vakre Sørlandsbyen Flekkefjord. Og midt i Flekkefjord sentrum, ligger det ærverdige hotellet Grand Hotell Flekkefjord – det nyoppussede hotellet med den gamle sjelen.
51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

Vi søker medieselgere!

Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

Norskkunsthandverk

Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

NaimJosefiw4

Superdesigner

Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

Arkiv